Kalifornian poliisia-ampunut ei ole BLM, epäilty tunnistettu

Paso Roblesissa, Kaliforniassa, poliisi on loukkaantunut ampumavälikohtauksessa. Ampujaa etsittiin erikoisjoukkojen SWAT:n toimesta ja asukkaita kehoitettiin pysymään sisätiloissa. Ammutun tila on vaikea mutta vakaa. Ampujaksi epäilty on tunnistettu, etsinnät jatkuvat.

Ammuttu on alustavan tiedon mukaan apulaissheriffi, ja tapaus sattui lehden mukaan Paso Roblesin taajaman poliisiasemalla Park Streetilla. Sheriffintoimisto kertoo hätäilmoituksen tulleen klo. 03:45 paikallista aikaa .  San Luis Obispon countyn sheriffintoimisto ilmoittaa lainvartijaa ammutun. Tunti sitten päivitetty tiedote kertoo tilanteen yhä jatkuvan, ja ampujaa etsitään.’

Hyökkäys lainvartijaa kohtaan tapahtui keskiviikko-aamuna, paikallista aikaa: Apulaissheriffiä oli ammuttu kasvoihin poliisiasemalla tapahtuneessa tilanteessa. Ammuttua poliisia hoidetaan sairaalassa. Hänen tilansa on vakaa, kertoo sheriffintoimisto. Asukkaita kehoitetaan välttämään liikkumista.

Päivitys: Poliisi on löytänyt vainajan Paso Roblesin asemalta, junaraitelta. Löydöllä on yhteys ampumistapaukseen. Lehden mukaan henkilöä on ammuttu päähän.

Päivitämme. Asiasta kertoi LA-Times 10.06.2020.

Päivitetty 11.06.

5 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  10.6.2020 19:06

  Nyt sitten Suomen poliisikunta kyykkimään torille? Virkaveli väkivallan kohteena pahamaineisessa Ameriikassa. Muistakaa ottaa mukaan lappu ”Police Lives Matter Too.”

  Vastaa
 2. Tari Jervo
  11.6.2020 08:41

  Mikään muu elämä kuin musta ja sysimusta elämä ei merkitse mitään sanoo Liiiiii ja Hutisalo. Heillä itsellään on toki sysimustat sielut, joten se luultavasti takaa heille heidän omalla logiikallaan valkoisina anarkisteina lievän ihmisarvon.

  Vastaa
 3. murre riepunen
  11.6.2020 09:07

  Yle vaikenee visusti….

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   11.6.2020 09:39

   Ehkä yhden ihmisen ampuminen kuoliaaksi ja tulitaistelu poliisiasemalla ei ole kansainvälinen uutinen eikä merkittävä ilmiö, mutta miksi kohu tästä yhdestä kaverista? -Mikä hänen nimensä nyt olikaan? Viittaan tyyppiin jota Senaatintorillakin itkettiin.

   Yhdysvaltain mustat ovat useimmin väkivallan kohteina, kuin muut ryhmät, mutta useimmin väkivallantekijä on toinen musta. Toki tämäkin on rakenteellinen vääryys, mutta sitä ei korjata poliiseja ampumalla. Nämä torilla-konttaajat viestivät vähemmistöille, että näiden tarvitsee vain suureen ääneen parkua osattomuuttaan, -eikä mennä opiskelemaan ja töihin. Tämä agitaatio on vastuutonta riistoa, ei huolehtimista.

   Vastaa
 4. Profiloitu
  11.6.2020 09:31

  No hei, katsokaas uutista siitä amerikkalaisesta yliopiston pikajuoksijatytöstä jonka poikaystävä ampui !! Kas kun sattui että ei ollutkaan euroopasta muuttaneiden jälkeläisiä. Suomen media ei vaan laittanut kuvaa tästä ”poikaystävästä” mutta onneksi se oli kansainvölisten medioiden sivuilla. Ei tarvitse kuin etsiä nimellä Melvin Rowland, niin johan tulee medioita vastaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top