Poliisikoira nappasi lääkkeitä apteekista varastaneen rosvon Joroisilla

Varkautelaisen vuonna 1993 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeän ryöstön yritykseen Varkaudessa ja Joroisissa sekä törkeään ryöstöön Joroisissa tiistaina 21.5.2019.

Poliisille tuli ilmoitus että tiistai aamuna Varkautelaiseen apteekkiin oli tullut mies joka oli ruiskulla ja neulalla uhkaamalla vaatinut saada lääkkeitä. Miehelle ei oltu annettu mitään ja hän oli poistunut apteekista. Noin tuntia myöhemmin poliisille tuli ilmoitus Joroisista että apteekissa on mies ruiskulla ja neulalla uhkaamalla vaatinut saada lääkkeitä itselleen. Lääkkeitä ei oltu annettu ja mies oli poistunut apteekista.

Poliisipartion etsiessä tekijää Joroisissa apteekista ilmoitettiin että sama mies on tullut jälleen apteekkiin ja vaatinut ruiskulla ja neulalla uhkaamalla lääkkeitä. Mies oli käyttäytynyt siinä määrin uhkaavasti että hän oli saanut vähäisen määrän lääkkeitä haltuunsa.

Vähän tapahtuman jälkeen mies otettiin tuntomerkkien perusteella kiinni Joroisten keskustasta. Kiinniotossa käytettiin poliisikoiraa apuna.

Tekijä on pidätettynä Varkauden poliisiasemalla ja poliisi on jatkanut asian selvittämistä. Tekoja tutkitaan törkeänä ryöstönä ja kahtena törkeeän ryöstön yrityksenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top