Ammutut poliisit sairaalassa, mielenosoittajat huutavat: ‘We hope they die’

St.Francisin sairaalan luona, Lynwoodissa Los Angelesissa, oli kriittinen tilanne kun BLM-mielenosoittajat seisoivat uhkaavina sairaalan edessä. St.Francisissa hoidetaan kahta eilen ampumisen kohteeksi joutunutta poliisia. BLM-liikkeen kannattajat myös estivät mielenosoituksellaan ambulanssien pääsyn ensiapu- ja hätätapaus-portille.

Lauantain illalla hyökkääjä ampui kahta apulaissheriffiä näiden istuessa partioautossa Los Angelesissa. Tänään heitä hoitavan sairaalan edessä on osoitettu mieltä.

Raivoisien BLM-mielenosoitusten yhteydessä järjestyksenvalvojiin kohdistuvat väkivaltatapaukset ovat yleistyneet, ja trendi on vahvistumassa myös tavallisten rikoksentekijöiden keskuudessa. Mielenilmaisut sairaalan edessä, ja sloganit joissa toivotaan potilaiden kuolemaa, ovat kuitenkin puuttuneet. -Tähän päivään asti.

Hyökkääjä, joka yllättäen lähestyi partioautoa, ampui useita laukauksia ilman edeltävää tilannetta. Tämä tapahtui lauantaina (12.09.) noin klo. 19 aikoihin lähellä Comptonin kevytraitiotie-asemaa Los Angelesissa. Ammutut poliisit kykenivät itse hälyttämään apua, ja ovat sairaalahoidossa. Heille on tehty useita leikkauksia.

Yhdysvalloissa poliisi joutuu olemaan ”liipasinherkkä” oman turvallisuutensa takia. Viimeaikainen julkisuus on pitkälti sivuuttanut järjestyksenvalvojiin kohdistuvan väkivallan ja kuolemantapaukset.

Silminnäkijöiden reaktioita twiitin videolla. Hyökkäyksen kohteeksi joutuneen poliisipartion auto kuvanäkymän taustalla.

 • Asiasta kertoi 13.09.2020: Wall Street Journal.
 • New York Post 13.09.2020: LA hospital treating ambushed deputies inundated by protesters: ‘We hope they die’.

5 Comments

 1. Jaaha
  13.9.2020 18:02

  Lisäksi poliisin virheellinen kuolettavan voiman käyttö on äärimmäisen harvinaista USA:ssa. Siellä on huomattavasti laadukkaampi poliisi kuin esim Suomessa, jossa väestöön suhteutettuna väärin käytettyä kuolettavaa voimaa on moninkertainen määrä.
  USA:sta on vaikea löytää viime vuostilta yhtäkään tapausta jossa oikeasti olisi käytetty voimaa väärin. Valheita ja virheellisesti markkinoituja tapauksia on tosin paljon, joissa poliisi on joutunut syystä käyttämään kuolettavaa voimaa ja se on vain markkinoitu ikään kuin se olisi ollut väärin.

  Vastaa
  1. pöh
   14.9.2020 00:42

   Kyllähän somalitaustainen poliisi ampui valkoisen yöpaidassa olleen naisen, joka oli itse hälyttänyt poliisin kun luuli että viereisellä kujalla raiskataan naista.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    14.9.2020 01:09

    Tämä tapahtui Minneapoliksessa.

    Vastaa
 2. mikko janhonen
  13.9.2020 18:04

  ja varmasti ei sanaakaan blm vihervasemmistolaisessa suomen paskamediassa tästäkään

  Vastaa
 3. Juha Raahela
  15.9.2020 00:52

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top