Poliisin koirapartio onnistui löytämään eksyneen naisen Pielavedellä

Eksyneen vanhuksen etsintä Pielavedellä tuotti tuloksen viimeyönä.

Poliisi sai keskiviikkona klo 17 ilmoituksen maastoon eksyneestä 61-vuotiaasta naisesta Pielaveden Pitkäahossa. Alkutietojen mukaan nainen oli pudonnut ojaan ja kastellut itsensä ja poliisi käynnisti välittömästi etsinnät usealla yksiköllä. Etsintöjen alkuvaiheessa poliisi sai lisäksi apua FinnHems-lääkärihelikopterilta. Naista ei kuitenkaan löydetty ja tehtävälle hälytettiin lisää poliisin koirapartioita ja Puolustusvoimien helikopteri Utista.

Poliisin koirapartio löysi naisen maastosta torstaina klo 01.15 noin kahden kilometrin päässä kotiosoitteesta. Löydettäessä hän oli tajuissaan, mutta kylmettynyt ja hänet jouduttiin evakuoimaan maastosta kantamalla ja moottorikelkalla. Ensihoito tarkasti naisen vammat ja hänet lähetettiin edelleen lääkärin arvioitavaksi ja tarkkailuun Iisalmen sairaalaan. Poliisin saamien tietojen mukaan naisella ei ole hengenvaaraa.

Keskiviikko-torstai -yöllä oli poliisilla tilanne myös Helsingin Vesalassa, missä humalainen mies oli puhunut ammuskelusta, ja piti maanitella tulemaan ulos putkareissua varten. Mies menettänee aselupansa, koska säilytti asettaan huolimattomasti ja ladattuna.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top