Poliisipomon ratkaisu: Terroristit kouluihin lasten joukkoon

Poliisikunnan eräs medianäkyvimmistä edustajista, ylikomisario Jari Taponen, on myös twiittiaktiivinen. Poimimme häneltä ajankohtaisimpia. Olkaatten hyvät:

Jari Taponen vastaa veronmaksajalle, joka on huolissaan lastensa joutumisesta kouluissa kosketuksiin väkivaltaisen taustan omaavien tunnistamattomien maahantulijoiden kanssa, että siis pitää vihata vähemmän? Meidän tulkintamme mukaan kysyjä oli huolestunut juuri samasta asiasta, josta Taposen esimies ministeri Kai Mykkänen puhui tänään (12.01.) Ylen Ykkösaamussa: Lapsiin kohdistuvat rikokset herättävät vihaa tekijöitä kohtaan myös ryhmänä. Ministeri, kuten myös poliisijohto, on julkisesti huolestunut #omankädenoikeudesta, -mihin huoleen on syynä äskettäin paljastuneet erittäin vakavat rikokset juuri lapsia kohtaan Oulussa ja eräillä muilla paikkakunnilla.

Taposen suosittelema jopa terroristien kuljetus lasten joukkoon kouluihin on johtanut tilanteeseen, jossa ministeriä myöten pelätään #vihan riistäytyvän harkinnasta ja kontrollista.

Twiitti ei yksilöi, ken vastuulla on luottamuksen rakentaminen: Kantaväestön vai tulijoiden. Käytännössä on koettu, että maahan tulleiden nimet ja identiteetitkin, kuten myös Suomeen saapumisen syyt, saattavat olla keksittyjä, ja vaihtuvat tarpeen tullen. Teoilla myös rakennetaan luottamusta, tai sitten ei.

Taposen kuuluisinta twiittiväläystä emme toista. -Siis sitä missä hän kommentoi maahanmuuttajamiesten ”oikeutta tutustua prinsessoihimme”. Kyseinen twiitti saatta loukata oululaisten lasten vanhempien tunteita.

Poliisi vahvistaa yhden Oulun lapsiseksi-rikossarjan uhrin kuoleman, lisää ulkomaalaisia pidätetty uusiin tapauksiin liittyen

Kirkon ensimmäisen tasa-arvo-palkinnon rahat päätyivät Ouluun Vuolle-setlementin seksuaalikasvatustyöhön

Arja Juvonen (PS): ”Hallitus on epäonnistunut kansalaisten turvaamisessa seksuaalirikollisilta”

5 Comments

 1. Tom
  12.1.2019 15:17

  Juha Sipilän, Petteri Orvon ja Kai Mykkäsen pitää nyt nopeasti mennä Ouluun kertomaan kansalle, että ” ei pidä antaa pelolle valtaa, tämä on hallituksen arvopohja” !

  Vastaa
 2. Kivapuhuja
  12.1.2019 15:22

  Tuo Taponen on poliittinen poliisi, jonka ei pitäisi antaa enää hetkeäkään olla minkäänlaisessa vastuullisessa asemassa yhteiskunnassamme. Onneksi hänenkin ”likaisuudesta” löytyy artikkelissa esitetyn kaltaista todistusaineistoa netin syövereistä enemmän kuin tarpeeksi.

  Vastaa
 3. Juurekas
  12.1.2019 15:29

  Jos täydellinen idiootti on olemassa, niin tuo Taponen on se tai ainakin hyvin kilpailukykyinen idiotismin palkintojenjaossa.

  Vastaa
 4. Nimetön
  13.1.2019 01:36

  Eikö saanut edes potkuja?

  Vastaa
 5. pirjo
  23.1.2019 06:58

  Aikuisopistot on sitä varten siellä annetaa peruskouluopetusta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top