Polkupyöräilijä menehtyi liikenneonnettomuudessa Kuopiossa, poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi sai hukan ennen puoltapäivää ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Kuopion Karttulantieltä, Suonenjoentien risteyksestä 3 km Kuopion suuntaan.

Onnettomuudessa olivat osallisina henkilöauto ja polkupyörä. Kolme henkilöautoa oli ajanut Karttulasta Kuopion suuntaan ja keskimmäinen, 48-vuotiaan kuopiolaismiehen kuljettama auto oli törmännyt samaan suuntaan ajaneeseen pyöräilijään. Törmäyksen seurauksena polkupyöräilijä, 66-vuotias kuopiolainen mies menehtyi onnettomuuspaikalle.

Onnettomuuspaikalla on 80 km/h-nopeusrajoitus, tieosuus on suora ja näkyvyys tapahtuma-aikaan oli hyvä. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Poliisi pyytää tapahtuman mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä lähimpään poliisin, soittamalla poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 (ma-pe klo 08-16.15) tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 taikka lähettämään sähköpostia osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.
Erityisesti poliisi kaipaa yhteydenottoja henkilöiltä, jotka olivat kahdessa muussa tapahtumapaikalla ja -hetkellä olleessa autossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top