Polttoaineiden hinnoilla ei ole niin mitään tekemistä ilmaston kanssa

Sillä, että diisseli maksaa enemmän, kuin vuosi sitten, ei ole yhtään mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa, -eikä myöskään sen ”torjumisen”. Kerron miksi.

Ihmiset muuttivat Suomeen jotain 10 000 -12 000 vuotta sitten, ja siitä pitäen ilmasto on lämmennyt. Kas, tulimme tänne kävellen ja veneillä soutaen, joten ”ilmastokaasuista” se ei ole voinut johtua, ja pois turha syyllisyys:

Lämpeneminen ei johtu meidän tekemisistämme. Itseasiassa keskilämpötilat Suomessa ovat pariinkin kertaan käyneet korkeammalla, kuin nyt 2000-luvun alussa. Siitä todistavat Lapin puuttomilta alueilta yhä löytyvät kelot ja kannot: Ilmaston kylmeneminen on vienyt puurajaa etelään, eikä se ole tullut takaisin.

Ilmasto Suomessa, Euroopassa ja maailmalla on ollut huomattavasti nykyistä lämpimämpi, eikä siitä ole seurannut maailmanloppua, eikä lämpeneminen ole ollut ”peruuttamatonta”, -kuten meille väitetään. Ihmislajin historian aikana tapahtuneisiin ilmastonmuutoksiin eivät ole myöskään vaikuttaneet liikenteen eivätkä teollisuuden päästöt. Eihän suurimpien muutosten aikoihin niitä ollutkaan, eikä myöskään ”fossiillisten” polttoaineiden käyttöä. Miksi meille sitten kerrotaan aivan muuta?

Vilkaistaan melskeiselle 1900-luvulle: Sotimisen ja muun kalabaliikin seurauksena Yhdysvalloista tuli planeetan ainoa supervalta. Sen teollisuuden volyymi ja asema rahoitussektorilla oikeuttivat siihen. Kukaan ei voi haastaa USA:ta, -niinkauan kuin sillä on teollisuus ja dollari. Niinpä kademieliset vallat ja ilkeät juonittelijat keksivät, että teollisuus on pahapaha:

 • Teollisuus on rumaa ja saastuttaa,
 • liikenteen ja tuotannon hiilidioksi-päästöt uhkaavat ilmastoa.

Tyhmät uskoivat. Luotiin lakeja, direktiivejä ja tariffeja, jotka suosivat kivihiiltä polttavaa Kiinaa. Teollisuus alkoi siirtymään sinne, kun siellä ei ollut hajuakaan ympäristönsuojelusta etc., eikä teollisuus ollut mistään vastuussa kenellekään. Kiinaan alkoi virrata pääomia, ja kiinalaiset tuotteet olivat voittamattoman kilpailukykyisiä. -Tehdäänhän ne jopa orjatyövoimalla ja jätteet dumpataan mereen ja pohjaveteen. Kiinan maailmanvalta-hankkeet ovat hiilidioksidi-hullutuksen ainoa hyötyjä.

Samaan aikaan toisaalla:

Suomi alkoi hirttää teollisuuttaan ”kunnianhimoisesti” mielikuvituksesta repäistyihin hiilineutraalisuus-tavoitteisiin. Nyt on tulossa jopa filtterit puulämmitteisten talojen savuhormien päähän, jotta hulluus saavuttaisi täydellisyyden. Tavaraliikenteen tärkein polttoaine, diesel, on erityisesti maailmanparantajien hampaissa. Hinnankorotus vuoden vaihteessa tulee nostamaan kaikkia hintoja kuljetuskustannusten kautta, mikä ei ole parasta talouden elvytystä.  Dieselin hinnankorotus onkin eräänlainen uskonnollinen toimenpide, jolla Moolokin-palvojat heittää koko Suomen pedon kitaan.

Kuvamanipulaatioilla meille uskotellaan, että suomalaisen työmatka-autoilijan kaasujalan painallus upottaa jääkarhuja. Mielikuva on tunteellinen ja vetoava, mutta sen avulla tehdään kylmää ja kyynistä politiikkaa. Erilaisten kansainvälisten konsortioiden ja äärijärjestöjen levittämien ennusteiden sjasta voimmekin vilkaista toteutunutta ilmastokehitystä. Siitä kertovat Kilpisjärvellä puiden vuosilustoista lasketut vuosi-, talvi- ja kesä-lämpötilat:

Huomaamme sen, mistä jo edellä kerroin: Lämpötilat ovat olleet ennen teollista aikaa ja moottoriliikennettä paljon korkeammalla, kuin mihin nykyinen nousu voi yltää. Ilmakehän hiilidioksidipitoisuudet ovat toki vaihdelleet, mutta aina jo tapahtuneen lämpenemisen jälkeen, meriveden luovuttaessa CO2:ta ilmakehään, -kunhan merien pintavesi on ensin lämmennyt luonnollisista syistä.

Kun nyt tiedätte, voitte tankata hyvällä omallatunnolla!

Luettavaa:

13 Comments

 1. Minna
  1.1.2021 22:17

  Valhe koko muutos paska

  Vastaa
 2. Sensuroimaton Totuus
  2.1.2021 00:16

  Vain muutaman (((huijarin))) tähden…

  Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  2.1.2021 00:22

  Ilmastohuijaus ja koronahuijaus ovat saman globaalin rikollisen ”eliitin” masinoimia. Meidän kulttuurimarksismilla ja modernilla rappioliberalismilla selkärangattomiksi ja vailla omaatuntoa oleviksi mädätetyt petturipoliitikkomme ovat noiden rikollisten nöyriä palvelijoita – ”on väärin asettaa oma kansa etusijalle” kuten eräs tappurainen asian suoraan ilmaisi. Oma hillotolppa yli kaiken ja muulla ei ole väliä – ei edes sillä millaista helvettiä he ovat rakentamassa omalle jälkikasvulleenkin mm. edistämällään barbaarien invaasiolla maahamme.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.1.2021 11:18

   Luonnonvarojen tuhlaamisen lopettaminen on järkevä ajatus, eikä se liityy ilmastohysteriaan mitenkään. Ns. fossiilinen energia, johon kategoriaan turvekin mahtunee, on eräänlainen talletus ihmiskunnan käyttöön. Siitä on nostettava käyttövaraa kriisiaikoina, esm. pandemian sotkiessa kaupankäyntiä. -Ja siirtyminen uusiutuviin energiamuotoihin saadaan kustannettua samalla tavalla.

   On hulluutta luopua fossiilisista polttoaineista jo ennen kuin korvaavat ovat tulossa käyttöön, ja vauhdilla. Meidänhän täytyy elää, asua ja syödä tämän välikaudenkin aikana. Ihmiskunnan nykyinen elintaso ja erityisesti jatkuvien nälkäkatastrofien loppuminen on saavutettu juurikin fossiillisen energian käytöllä. Haluaako joku tappaa maailman ”liikaväestön” nälkään?

   Uusia energialähteitä on löydettävissä, ja ilman megapropelleja maisemaa pilaamasta. Kvanttienergia esm: Koko universumin läpi kulkee jatkuva hiukkasvirta, kaikenlaista atomia pienempää stuffia. Eräs Nikola Tesla tutki näitä asioita, ja myös langatonta sähköenergian siirtoa. Hänen keksinnöistään on hyödynnetty vain osaa.

   Löytymätön (=käyttämätön) energia saattaa piileskellä mm. gravitaatiossa, joka on kuullemma hiukkasvirtaa. Ei siitä ole kuin joitain vuosikymmeniä, kun suurin osa tavan tolloista kieltäytyi ymmärtämästä tuulienergiaa: ”Eihän voi olla totta, että energiaa saa tyhjästä!” Typeryksille ilmavirta oli tyhjää, vaikka aina kun aine on liikkeessä, sillä on energiaa joka voidaan ottaa käyttöön. Typerykset, joiden kanssa oli 1960-luvulla turha väitellä koska paksu pää, pitivät pyödillään sähköllä toivivia tuulettemia viilentääkseen läskistä nuppiaan, eivät voineet käsittää, että sama toimii toisinpäinkin.

   Alkeishiukkasvirtaan voidaan myös laittaa ”propelli”: Magneettikenttä tai jotain, joka ottaa joko sähköenergiaa tai liikettä ”tyhjästä”. ”Eihän ikiliikkuja ole mahdollinen!” huutaa paksupää. Hän vasta opettelee ymmärtämään Newtonin mekaniikkaa, mutta me elämme Einsteinin jälkeistä aikaa. Sellaista tilaa ei ole tässä universumissa, johon ei tule ulkoisesta lähteestä energiaa, joten ikiliikkujan määritelmä, kuten sen kiistäminen mahdottomaksi, ovat sinänsä mahdottomia. Kokeiluja ”vapaa-energialla” (Googelilla: ”free+energy”) on tehty Suomessakin, mutta nimenomaan täällä niitä ei kannata jatkaa: jos jotain saa toimimaan, Mariini lätkäisee miljoonakertaisen dieselveron ettei vaan kansa saa mitään verottamatta.

   ”Alkeishiukkastuuli” on viheltänyt universumissa alkuräjähdyksestä alkaen, eikä lopu ennen maailmanloppua. Se ”propelli” on vielä rakentamatta, -vai onko?? (Googselis-pimpelis-pom: ”Methernitha, Searl generator, Penderev motor, Lausannen konferenssi”, -enkä kertonut teille Tampereen Tekun laitteesta…)

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    2.1.2021 23:20

    Vaikka seuraavaa artikkelia ei ole päivitettykään yli 10 vuoteen, siitä saa hyvän kuvan miksi ja millaisin menetelmin globaali rikollinen ”eliitti” estää kaikkien lähes ilmaista ja täysin PÄÄSTÖTÖNTÄ energiaa tuottavien ’free energy’-keksintöjen pääsyn teolliseen massatuotantoon:

    ”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda”,
    https://www.checktheevidence.com/wordpress/2008/05/30/the-9-11-truth-movement-free-energy-suppression-and-the-global-elites-agenda/

    Tuon päästöttömän energian laajamittainen käyttöönotto mullistaisi maailmantalouden ja mm. veisi pohjan pois globaalin rikollisen ”eliitin” hiilidioksidipohjaiselta ilmastohuijaukselta.

    Vastaa
  2. Merceeri
   2.1.2021 15:30

   ”Kiinan maailmanvalta-hankkeet ovat hiilidioksidi-hullutuksen ainoa hyötyjä.” Toki Kiinakin siinä ohessa hyötyy ja kovasti hyötyykin, mutta ei pidä unohtaa, että Fedin kaikkien määräysvaltaisten A-osakkeiden omistajat, ovat vain 6 yksityistä pankkia, joista yksi on ”kiinalaisen” Lin perheen hallinnassa. Ja jos yksi kuudesta on kiinalainen ja juonessa mukana, niin takuulla sillä on myös muiden viiden pankin siunaus operaatiolle. Toisaalta: liekkö kyseessä sama porukka, joka 1980-luvulla pystytti Georgia QuideStone monoliitin, johon kiveenhakatun tekstin mukaan maailman ihanne väkiluvun pitäisi olla 500 000miljonaa ihmistä? Asia toki hiukan kaihertaa, koska vuonna 2019 maailman väkiluku oli YK:n mukaan 7.713 miljardia? Niin, enkä minä tuota hatusta vetänyt, siellä paasissahan se lukee mm. kiinaksi, hebreaksi, englanniksi jne. kaikkien muiden kiviin hakattujen 10 teesin lisäksi.
   Ps. Lukekaa itse, kuvat ja tekstit ovat yksiselitteisen hyvälaatuiset, siinä missä pahansuovatkin.

   Vastaa
 4. murre riepunen
  2.1.2021 09:48

  Kuten Linkola sanoi, tämän päivän Kataiset, Stubit Ja Sipilät joutavat historia roskatynnyriin, sinne niin, monen muun haaveilijan joukkoon, kansi hitsattava tiiviiksi, etteivät tule toista kertaa sotkemaan asioita joiden ymmärrys on 0.

  Vastaa
 5. Puolueeton
  2.1.2021 20:01

  Nykyinen 1 asteen keskilämpötiojen nousu voi hyvinkin johtua ihmisestä, mutta ei fossiilisen energian käytön seurauksena syntyvästä hiilidioksidista.
  Pieni kysymys ajattelevalle. Kesäkuumalla kummassa on korkeampi lämpötila, kaupungin asfaltoidussa keskustassa vai runsaasti kasvillisuutta sisältävässä puistossa? (Kuumana päivänä eron huomaa selvimmin.)
  Koko maapallolla rakentaminen on lisääntynyt ja metsiä (puistoja) hävitetty. Samasta syystä kuin kaupungin metsää korkeampi lämpötila johtuu, johtuu myös enemmän kaupunkirakennuksia asfaltteinen ja vähemmän luonnonmetsiä omaavan maapallon ilmaston keskimäärin korkeampi lämpötila.
  Rakentaminen ja metsien katoaminen on 100 vuodessa lisääntynyt valtavasti ja lämpötila on mahdollisesti kohonnut siitä syystä vajaan asteen (liioiteltuna 2 astetta), joten ei ole mitään vaaraa, että jatkuva rakentaminen ja peltoviljelyn lisääntyminen nostaisi lämpötilaa haitallisen korkeaksi. Päin vastoin pieni lämpötilan kohoamien on vain hyväksi täyttämään väestön vahingollisen ylikasvun ravinnontarpeen..

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.1.2021 20:37

   Meriveden pintakerroksen lämpeneminen lisää CO2:ta ilmakehään, mutta myös vesihöyryä. Siis: Lämpeneminen lisää sateita. Saharan reunoilla, missä kuivuminen on suuri ongelma, on havaittu vihertymistä. Sateet siis sattuvat juuri oikeisiin paikkoihin. Hiilidioksidin lisäys auttaa myös kasveja.

   Vastaa
   1. Puolueeton
    3.1.2021 13:26

    Ylen julkaisemaan https://yle.fi/uutiset/3-10486677 tutkimukseen ei kannata luottaa. Jos luottaa, pitäisi ainakin miettiä, mitä tarkoitta ”meret imevät lämpöä”. Jos ei selviä ajattelemalla, pitäisi perehtyä termodynamiikan perussäätöihin, joita pidetään luonnon lakeina.

    Vastaa
 6. ... -..
  3.1.2021 09:50

  Tästä juttusta tulee mieleen esim joku opetus tai tiede ministeri joka ministeröi aluetta josta ei tajua mitään samaa tasoa kuin niiden jutut, eikä niillekkään kannata mitään yrittää selittää kun ne ei mitään tajua, joten en kommentoi mitään….

  Vastaa
 7. Vihreet saastuttaa
  3.1.2021 12:08

  Miksei samalla nosteta julkisten lippuhintoja koska nekin käyttävät sähköä ja polttoaineita. Ja se sähkökin valmistetaan kivihilestä, turpeesta tai ydinvoimasta. Ja nehän ei saastuta yhtään, eihän?

  Vastaa
 8. Jartsi
  3.1.2021 18:48

  Miksi sitä ”ilmaista ja loputtoman saasteetonta” tuulivoimaa rakennetaan naapurin tonteille ja jopa kansallispuistoihin, muttei hesan punavuoreen, kallioon tai tööööölööööseeen? Tarpeeksi matalat tornit sinne niin kuulevat lintujenkaulankatkomisääntä oman kaulan katkomisella.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top