Polttoaineiden hintoja vastaan protestoidaan koko maassa

Autoilijat eivät ole antaneet periksi liikennepolttoaineiden hinnankorotuksille, vaan protestoivat tänään ja huomenna useilla paikkakunnilla koko maassa.

(Kuva: Stop autoilijoiden kuritukselle /banderolli)

Torviprotesti 4.0 on autoilijoiden mielenosoitus kasvavia polttoainekustannuksia vastaan. Mielenilmaisun järjestää Stop autoilijoiden kuritukselle -kansanliike tänään perjantaina ja huomenna lauantaina.


Videointi: Stop autoilijoiden kuritukselle.

Tapahtumien paikkakunnat:

3 Comments

 1. pertti grandell
  18.2.2022 19:52

  hullut narsisti globalisti päättäjät, eivät välitä kansan hätähuudosta. ovat eu.n talutushihnassa, hillotolpan kiilu silmissä..

  Vastaa
  1. Puolueeton
   19.2.2022 11:10

   Hölmölän väkeähän ne ovat. Määrätään korkea vero ja sitten kompensaatioita suunnitellaan. Olisikohan yksinkertaisempaa alentaa veroa? Hölmölässä valoa kannetttiin säkeissä taloon. Olisi tarve kantaa älyä säkeissä eduskuntaan.

   Vastaa
 2. Obelix
  19.2.2022 13:18

  ”Hölmölän väkeähän ne ovat. Määrätään korkea vero ja sitten kompensaatioita suunnitellaan.” Minä en usko alkuunkaan, että nämä verojen korottelijat ovat mitään hölmölän väkeä – mahtuuhan tietysti aidosti hölmöjäkin joukkoon – vaan he seuraavat orjallisen kuuliaisesti ja prikulleen jotain saatanallisen joustavaa käsikirjoitusta, joka on heille askel askeleelta määritelty seurattavaksi, ja jonka mukaan momenttia kiristetään aina, kun voidaan = ja aina voidaan!

  Väitteesi, että olisi paljon yksinkertaisempaa alentaa veroja, kuin pelata tätä veronkorotuspeliä, pitää täysin paikkansa! Mutta toisaalta se, että peliä pelataan aina vaan veronkiristysten suuntaan, todistaa pelin luonteesta jotain paljon pahaenteisempää, kuten jo ylempänä mainitsin. Toki näiden päättäjien henkilökohtaisina motiiveina ovat myös nousukiito luodussa hierarkiassa, ja sen myötä myös palkkaluokissa – heille maksetut palkkiot ja etuudet ovat vain jonkun _muilla_ lue; kansalla maksattamia bonuksia.
  Tässä vaiheessa täytyy kuitenkin huomauttaa, että kansa on päättäjiemme ainoa mutta syrjäytetty palkanmaksajansa, mutta siitä huolimatta näille kiipijöille on annettu kabineteissa valta päättää itse palkkaluokastaan ja sen suuruudesta.

  Ps. On tälle pelille montakin nimeä, Soini nimesi pelin suhmuroinniksi. Minä puolestani kutsuisin peliä kusettamiseksi, eli puhelahjoilla peitellyksi petokseksi, jonka arvostelusta voi lähitulevaisuudessa saada syytteet maalittamisesta, joten…. Kiitos niin v***sti dosentti B, annoit näille juuri heidän kipeästi tarvitsemansa uuden työkalun pakkiin, kuin tilauksesta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top