Pommiräjähdys Legan toimistossa Pohjois-Italiassa

Tänään iltapäivällä uhattiin pommilla Legan toimistoa Villorbassa lähellä Venetsiaa. Tämä on jo toinen yritys hyökätä Legaa vastaan samalla paikkakunnalla. Henkilövahingoista ei ole kerrottu,

Paikalla on käynyt median mukaan poliisin ja palokunnan lisäksi biokemiallisen ja radiologisen asiantuntemuksen omaavaa väkeä. Lega-puoluetta on aiemminkin uhkailu Villorbassa. Anarkisteja epäillään.

Jonkinlainen laite räjähti Lega di Villorban (Treviso) toimiston edustalla pari päivä sitten 12.08., tämänpäiväinen ei lauennut. Ensimmäinen pommi, joka oli räjähtänyt, oli sijoitettu Fontanalle muutama päivä sitten puolueen toimiston edustalle Carroccio Trevisossa.

Matteo Salvini otti asiaan kantaa välittömästi: ”Karkea pommi räjähti Liigan Villorban (Trevison) toimiston ulkopuolella, toinen löydettiinn räjähtämättömänä. He yrittävät estää meitä, mutta väkivalta ja rikolliset eivät pelota meitä. Me jatkamme, vahvempina kuin ennen”.

Lega-puoluetta kohtaan on tullut aiemmin sanallisia hyökkäyksiä mm. anarkisteilta, ja tälläkin kertaa on somessa jokin vuodatus, jossa Legaa syytellään, ja vaaditaan valtion tuhoamista, mitä nyt mieleen juolahtaa.

Asiasta kirjoittivat:

il Giornale 16.08.2018.

Repubblica 16.08.2018.

3 Comments

 1. Nestori Lundahl
  16.8.2018 17:58

  Siinä sitä riittää Matteo Salvinilla hommia kun siivoaa Italiasta hullut ja hottentotit.

  Vastaa
 2. Alexander The Dork
  16.8.2018 23:46

  Liii Andersson suomesta samaistuu luultavasti hyvin noihin pommittajiin. Lienee Liin mielestä parempaa ja hyväksyttävää väkivaltaa sekä terroria?

  Monikultturismi on sairaus. Sori siitä.

  Vastaa
 3. Don Donald
  17.8.2018 05:16

  Ovatko nämä niitä ’huutavia ihmisoikeusongelmia’? Vai vain niistä johtuvaa kansalaistottelemattomuutta ja rohkeutta? Voi vittu..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top