Porin alueella poliisi paljastanut useita kannabisviljelmiä, kymmenkunta henkilöä otettu kiinni

Satakunnan poliisin kenttävalvonnan ryhmä on suorittamassaan huumeiden välittäjiin kohdistuvassa SAVU-projektissa paljastanut useita Kannabiksen kasvattamoja.

Poliisi on tehnyt etsinnän noin kymmeneen asuntoon Porin ja Ulvilan alueella ja takavarikoinut useiksi kiloiksi laskettavan määrän kannabista niiden yhteydessä. Asian tutkinnan yhteydessä on ollut kiinniotettuna ja pidätettynä noin kymmenen henkilöä. Lähinnä nuoria miehiä.

Osalla kasvatus on ollut määrätietoista kasvattamista huumeen välittämiseksi ja taloudellisen hyödyn saamiseksi. Kaikki kiinniotetut ovat myös itse sauhutelleet huumeita eri muodossaan. Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja uskoo kiinniottojen asiaan liittyen jatkuvan vielä tutkinnan yhteydessä.

Huumeen kasvattaminen on tapahtunut useissa Porin ja Ulvilan keskustan läheisyydessä olevissa lähiössä. Kasvatus on tapahtunut monissa kerrostaloasunnoissa ja kasvattamojen jäljille poliisi pääsi yleisövihjeiden ja omien tutkimusten avulla. Talojen asukkaiden huomio on yleensä kiinnittynyt portaikoissa ilmeneviin viihtyisyyttä vähentäviin hajuhaittoihin.

Poliisi lupaa tiedottaa mediaa asiasta lisää tutkinnan edetessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top