Portlandin poliisien edustaja syyttää kaupunginjohtoa ryöstelyn ja mellakoiden sallimisesta, media syyttää Trumpia

Portlandin kaupungin poliisiyhdistyksen, Portland Police Assosiationin, puheenjohtaja Daryl Turner piti sunnuntaina (19.07.) tiedotustilaisuuden BLM- ja Antifa-mielenosoittajien vain vuorokautta aiemmin tuhoaman poliisiyhdistyksen talon edustalla, taustanaan töhritty ja vandalisoitu rakennus. Hänellä on vakava viesti amerikkalaisille, ja läntiselle maailmalle joka on jo kaksi kuukautta kärsinyt erään George Floydin kuolemaan liittyvän valeuutisen aiheuttamasta mellakoinnista ja hävityksestä.

Ylikomisario Daryl Turneria ei helpolla saa sovitettua median ylläpitämään kuvaan ”rasisti-jenkkipoliisista”, joten hänen tärkeä lausuntonsa on jäänyt vähemmälle huomiolle. Media sensijaan toistelee oregonilais-poliitikkojen tekopyhiä lausuntoja presidentti Donald Trumpin Portlandiin komentamista liittovaltion seriffeistä, DHS:stä, jotka yrittävät puuttua kaupungissa vallitsevaan kaaokseen. Kun suomenkielinen media toistaa poliitikkojen väitettä, että liittovaltion puuttuminen Portlandin tapahtumiin ”on pahentanut tilannetta entisestään”, Turner osoittaa syylliset lähempää:  Ne ovat kaupungin ja osavaltion vaaleilla valitut päättäjät, jotka epämääräisillä toimillaan ovat rohkaisseet mellakoitsijoita, ja aiheuttaneet kaaoksen.

”This is no longer about George Floyd. This is no longer about racial equity or social justice. This is no longer about reform or the evolution of policing. This is about violence, rioting, destruction, chaos, anarchy, buildings on fire, dumpsters on fire, broken glass, and damaged businesses.”

”It is time to stand up. It is time to tell your elected officials that the city is under siege because of their inaction. Our elected officials have condoned the destruction and chaos of our city. They have invited privilege and entitlement to burn and destroy our buildings, businesses, and livelihoods.”

Näin siis kommentoi musta poliisi rodullisilla tekosyillä kaupunkiaan hävittäviä valkoihoisia ”antifasiseja”, ja kaupungin poliittisesti korrektia johtoa, jolla ei ole tahtoa lopettaa katutaisteluiksi yltyneitä ”rauhanomaisia mielenosoituksia”.

”Tässä ei ole enää kyse George Floydista. Kyse ei ole enää rotujen tasa-arvosta eikä sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. Kyse ei ole enää uudistuksesta tai poliisitoiminnan kehityksestä. Kyse on väkivallasta, mellakoista, tuhoamisesta, kaaoksesta, anarkiasta, tulessa olevista rakennuksista, palavista kaatopaikoista, rikotuista ikkunoista ja liiketoiminnalle tehdyistä vahingoista”, kertoi Turner.

”On aika nousta ylös. On aika kertoa valitsemillemme virkamiehille, että kaupunki on taistelukenttä heidän toimimattomuutensa vuoksi. Valitut virkamiehemme ovat hyväksyneet tuhoamiseen ja kaaokseen kaupungissamme. He ovat antaneet (mellakoitsijoille) etuoikeuden ja luvan polttaa ja tuhota. rakennuksiamme, yrityksiämme ja toimeentuloamme.”

Portlandin pormestari Ted Wheeler väitti viime viikolla, että liittovaltion poliisien läsnäolo on ollut syynä lisääntyneeseen väkivaltaan kaupungissa:

”My biggest immediate concern is the violence federal officers brought to our streets in recent days, and the life-threatening tactics his agents use. We do not need or want their help.” ”The best thing they can do is stay inside their building, or leave Portland altogether,” Wheeler said. ”Our goal is to end these violent demonstrations quickly and safely. And in the meantime, I asked him to clean up the graffiti on local federal facilities.”

Presidentti Donald Trump komensi Department of Homeland Security:n, DHS:n, seriffit Portlandiin suojelemaan liittovaltion rakennuksia, joita BLM- ja Antifa-mellakoitsijat ovat vahingoittaneet paikallisen poliisin pystymättä estämään tapahtunutta. Wheeler selittää:

”Suurin välitön huolenaiheeni on viime päivinä kaduillemme komennettujen liittovaltion poliisien väkivalta ja hengenvaaralliset taktiikat, joita heidän agenttinsa käyttävät.” ”Emme tarvitse tai halua heidän apuaan.”  ”Paras, mitä he voivat tehdä, on pysyä rakennustensa sisällä tai poistua kokonaan Portlandista”, Wheeler sanoi. ”Tavoitteenamme on lopettaa nämä väkivaltaiset mielenosoitukset nopeasti ja turvallisesti. Ja sillä välin pyysin heitä (DHS:ää) puhdistamaan graffitit paikallisista liittovaltion tiloista.”

Ennen rauhallisessa ja ns. roturistiriitojen ulkopuolelle jääneessä Portlandissa on tehty kahden kuukauden aikana merkittävää tuhoa liikeyrityksille, yksityiselle omaisuudelle ja julkisille rakennuksille. DHS:n Portlandin-komennuskunnan edustaja Chad Wolf totesi perjantaina (17.07.) Fox Newsille, että pormestari Wheelerin kehoitus poistua kaupungista ei häntä liikuta:

”Earlier this week I called not only the mayor but the governor. I offered DHS support to help them locally address the situation that’s going on in Portland and their only response was, ’Please pack up and go home.'” ”That is just not going to happen on my watch.” ”Whatever the local leadership here is telling us, we’re going to do our job, we are going to do it professionally, but we are not going to have these violent anarchists who show up about the same time every night for a series of hours and having that federal destruction to property.”

Kuten Seattlen poliisikomentaja Carmen Best ja Portlandin Daryl Turner, myös Wolf on sisäistänyt Yhdysvaltain poliisin tunnuslauseen ”Protect and Serve”, suojele ja palvele yhteisöä.

”Aiemmin tällä viikolla soitin paitsi (Portlandin) kaupunginjohtajalle myös (Oregonin osavaltion) kuvernöörille. Tarjosin DHS:n tukea auttaakseen heitä paikallisesti reagoimaan Portlandissa tapahtuvaan tilanteeseen. Heidän ainoa vastauksensa oli” Ole hyvä, pakkaa ja mene kotiisi ””, Wolf totesi. ”Sitä ei vain tule tapahtumaan.”

”Mitä tahansa täällä oleva paikallisjohto kertoo meille, aiomme siitä huolimatta tehdä työmme, -ja aiomme tehdä sen ammattimaisesti, mutta emme aio sietää näitä väkivaltaisia ​​anarkisteja, jotka ilmestyvät suunnilleen samaan aikaan joka ilta useiksi tunneiksi, ja että liittovaltion omaisuutta tuhotaan.”

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1285938476202901505?s=20

BLM-ilmiö sai vauhtia valeuutisista, ja sen tuhoisien seurauksien sijasta media kertoo meille lisää valeuutisia. Järjestyksenvalvojat esitetään meille mellakointiin syyllisinä, ja väkivallantekijät rauhallisina mielensä ilmaisijoina. Media on tässä asiassa yhtenäinen ja johdonmukainen koko läntisessä kulttuuripiirissä. -Erikoista, eikö olekin? Totuuden voimme kuulla mellakoista kärsineiden kaupunkien mustilta veteraanipoliiseilta, jos vain rohkenemme avata silmämme.

Asiasta enemmän:

Seattlen musta poliisipäällikkö ei hyväksy poliisin vetäytymistä ”autonomiselta” Antifa-BLM-vyöhykkeeltä

2 Comments

 1. Kumiluoti Yartza
  21.7.2020 15:07

  Kommunistit ovat organisoineet globaalin viha, mellakka ja anarkiakampanjan, johon punavihreä perinteinen aivopesu- ja vihamedia tietysti osallistuu täydellä voimalla, onhan heillä unelma globaalista kommunistisesta internationaalista jossa vallitsee absoluuttinen marxilainen totalitaria ja kaikilla on yhtä ankeaa, kurjaa, turvatonta ja kurniva nälkä sekä taudit ja raaka väkivalta raiskaavat yhteiskuntaa.

  Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  21.7.2020 15:43

  Kyllä mustien emansipaatio on Ameriikassa nyt pitkällä, kun musta voi olla poliisikin, ja ilmeisesti siis kaamea rasisti? Ihan vakavasti: Afroamerikkalaisten tasa-arvo toteutuu niiden kautta, jotka ottavat asemansa työllään ja pätevyydellään, -ja juuri heiltä kuullaan BLM-hulluuden kritiikkiä. Yhteiskuntien apävakauttajat levittävät yksinkertaistettuja ”totuuksia” ja lietsovat vihaa. Miksi ihmeessä toimittajakunta on mukana tässä? pelkäättekö jotakin??

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top