Postin lakko vaikuttaa alokaskirjeen jakeluun – tuleva alokas, älä jää odottelemaan vaan vastaa sähköisesti nyt heti

Tammikuun 2020 alokkaiden ei kannata jäädä odottamaan postijakelun normalisoitumista vaan on parempi toimia itsenäisesti mahdollisimman nopeasti.

Tammikuussa 2020 palveluksensa Panssariprikaatissa aloittavat nuoret odottelevat tällä hetkellä postia Panssariprikaatista. Tuleville alokkaille lähetetään aina perinteisesti ennen palveluksen alkamista tietoa tulevasta palveluspaikasta ja sen tarjoamista koulutusvaihtoehdoista. Postin kulku lähitulevaisuudessa on vielä epävarmaa, joten toimeen on syytä tarttua itsenäisesti ja heti! Panssariprikaatissa odotetaan jo malttamattomasti  tietoja mahdollisimman monen palveluksensa aloittavan omista toiveista tulevan koulutussuunnan ja mieleisen palvelustehtävän suhteen. Panssariprikaati toivoo, että tulevat alokkaat kävisivät prikaatin verkkosivuilla ja toimisivat ohjeen mukaan; kyselyyn vastaaminen hoituu kätevästi vaikka omalla älypuhelimella ja pankkitunnuksilla! Ennakkokyselyn osoite ja QR -koodi löytyvät osoitteesta https://maavoimat.fi/panssariprikaati.

Tuleva alokas, älä jää odottelemaan vaan vastaa sähköisesti nyt heti – näin pääset itse vaikuttamaan omaan palvelustehtävääsi!

1 Comment

  1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
    20.11.2019 16:35

    Kyllä kannattaa olla aktiivinen ja nopea. Vain parhaimmat ja aktiivisimmat palkitaan. Saattaa jopa päästä kantamaan Tornioon uusien isäntien matkalaukkuja, kuten 2015. Uusi ryntäys on jo tuloillaan. Alokas, toimi nopeasti, isänmaan alasajo kaipaa nopeaa toimintaa….

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top