Presidentti Sauli Niinistö ja presidentti Vladimir Putin keskustelivat

Suomen ja Venäjän presidentit pitivät tänään puhelinneuvottelun, kertoo presidentinkanslia. 

Presidentit keskustelivat maiden välisistä suhteista, asevalvonnasta, turvallisuuskysymyksistä ja yhteistyöstä koronan torjumiseksi.  Suomen presidentti otti keskusteluun myös Venäjällä tutkintovankeudessa olevan Aleksei Navalnyn asian.

Lisää aiheesta:

7 Comments

 1. pöh
  21.1.2021 17:02

  En yhtään ole ”venäjämielinen” mutta silti tuo Navalnyi myrkytys tuntuu järjettömälle.
  Hän ei ole pienikään uhka Putinille ja jos haluaisivat saada hänet hengiltä niin se varmasti onnistuisi ilman myrkkyjä jotka heti jäljitetään kremliin.
  Täysin järjetön tapaus ja luulenpa että taas false flag?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.1.2021 17:14

   Ilmeisesti on yritetty myrkyttää, ja joku Venäjän hallinnossa on sekaantunut? Mihin tässä on pyritty, sitähän emme voi tietää. Usein poliittisilla murhilla yritetään horjuttaa poliittisen tilanteen vakautta. Olisin taipuvainen näkemään niin, että Navalnyn kuolema olisi kaventanut Putinin toimintavapautta ja poliittisia vaihtoehtoja. Kuka olii hyötynyt, en osaa sanoa.

   Suomalaisten kannalta on kiinnostavaa, että joku on sählännyt ohi ulkopoliittisen johdon, siis presidentin. Nyt Sauli otti tilanteen haltuunsa, ja Suomen kanta kerrottiin niinkuin tasavallassa on tapana tehdä.

   Vastaa
   1. Pöllikkä
    21.1.2021 17:50

    Ei ne sitten kovin hyviä myrkytyksissään ole. Tää on asia mikä mua ihmetyttää miten ”ne” ei sitten saa kohdetta hengiltä. Jotkut arvelee sen olevan ”varoitus”, mutta eikö kohdetta voi varoittaa muullakin tavoin kuin ottamalla teosta vastaan maailman haukut ja halveksunnan? Kyseessä voi olla myös Navan imagonkohotus. Hämärää joka tapauksessa.

    Vastaa
   2. jupi
    22.1.2021 09:15

    joo ei KGB:n porukka kyl epäonnistu noin rutiinihommassa. Koko tapahtuma haisee psykologiselta sodankäynniltä, toki valventuneiden silmissä näyttää lähinä farssilta. Putinilla on eri tapa hoitaa vastustajansa, muistanette Hordokovskin, jonka vanhat verot kaivettiin esille.

    Vastaa
   3. jupi
    22.1.2021 09:22

    ideana oli vahvistaa kansan hyväksyntä jatkamaan venäjän vastaiset pakotteet. Hintalappu 3-5 mrd vuodessa, mut eipä se tässä konkurssissa enää tunnu missään. Yrittivät siis saada Putinin näyttää pahikselta. Kusi kaarsi vastatuulessa oman saappaan varresta sisään, lämmittää mukavasti sen lyhyen hetke…

    Vastaa
   4. Kainuunkonkari
    22.1.2021 14:28

    Venäläiset ovat ”tappohommissaan” siinä määrin käytännöllisiä, että tällä mediakohulla ei varmasti ole uskottavuutta edes meidän järkevästi skeptisten suomalaisten keskuudessa. Paskapuhettahan maailmaan mahtuu, jonka osoituksena meillä on vaihtoehtomedia?

    Vastaa
 2. Kuvan ja muistikuvan ristiriita?
  22.1.2021 16:57

  Onkohan kenellään parempia kuvia naapurin isännästä? Ihan kuin alaleuka olisi leventynyt? En silti aio enkä kehota tutkimaan asiaa, ettei ovelle koputeta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top