Presidentti Sauli Niinistö puhui YK:n yleiskokouksessa tiistaina

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puhui tiistaina (21.09.) YK:n 76. yleiskokouksessa.

Puheessaan presidentti käsitteli ihmiskunnan eteen tulevia haasteita, ja valintoja, -mm. ilmastonmuutosta, kestävää kehitystä ja pandemiaa, ja mainitsi Helsingissä vuonna 1975 pidetyn Euroopan turvallisuuskokouksen tuloksena syntyneen Helsingin sopimuksen.

Presidentti viittasi Glasgowssa järjestettävään COP26 -ilmastokokoukseen, todeten että päästöjä on vähennettävä jo ennen sitä, ja  nopeutettava siirtymistä pois fossiilisista polttoaineista.

Kuva: Presidentin kanslia / YK.

10 Comments

 1. pöh
  22.9.2021 01:48

  Tuolla ei muuta kun ajetaan maailmanhallitusta ja 99,9% ihmisistä alistamista käyttäen hyväkseen korona ja ilmastohuijausta.
  Agenda 2030 tarkoittaa että ihmiset ei enää omista mitään, ihmisillä ei ole oikeuksia ja heitä tarkkaillaan koko ajan.
  Joe Bidenkin piti jonkun hyvin sekavan puheen.
  Se ukko kuuluisi muuten johonkin hoitokotiin, salaisen palvelun agentti ja pari valkoisen talon työntekijää kertoi että Biden haahuilee pitkin yötä valkoisen talon käytävillä, ei tiedä kuka on ja missä ja aina kakat housussa.
  Sellanen johtaja ”maailman mahtavimmalla valtiolla”

  Vastaa
 2. Minä
  22.9.2021 06:32

  Mitäs sitten, kun ilmasto alkaakin viiletä ja älytään, vaikka eräät eivät tunnustaisi, että ilmastohörhöily olikin hörhöilyä. Kansoja on rangaistu pelkän poliittisen ilmastovedätyksen vuoksi rankasti, etenkin Suomessa, jossa on raskaimman luokan fanaatikot nyt ruorissa.

  Vastaa
 3. Juha
  22.9.2021 07:44

  Ilmaston lämenemisen hölynpölyä tuli taas täyslaidallinen.

  Ei se mitään ole lämmennyt. Napajäätiköt eivät oo sulaneet. Merenpinta ei ole noussut. Vaikka sitä on peloteltu 20 vuotta.

  Turussa jo kahtena yönä ollut – 2C pakkasta. Halla tuli jo 5.9. Kasvukausi oli niukinnaukin 100 päivää.

  Saisi lämletä.

  Saulikin voisi talveksi lopettaa palatsinsa lämmityksen jossa on ihan liikaa hukkaneliöitä. Ja tulee purjeveneellä kotiin sieltä YKsta..

  Vastaa
 4. puolueeton
  22.9.2021 09:50

  Suomen presidentille olisi edullista ottaa yhteyttä tiedemiehiin, jotka ymmärtävät todellisuudessa ilmakehän prosesseja. Mutta Niinistö onkin pelkkä poliitikko, joka pysyy tiukasti kiinni globalistien agendassa välittämättä tosiasioista ja aiheuttaa Suomelle suurta vahinkoa.

  Vastaa
 5. Reijo Urpilainen
  22.9.2021 10:04

  Niinistö yrittää epätoivoisesti nyhtää Kekkosen luomasta ”Helsingin hengestä” +pisteitä. Eipä ymmärrä, että aika on toinen. Hän on itse ollut luomassa nykypolitiikaa, joka nimenomaan etäännyttää Suomea Helsingin hengestä.

  Kekkosen aikaan tämä oli luonut Suomelle luotettavan politiikan siltana idän ja lännen välille. Oli läheiset ja merkittävät suhteet NL:n, mutta ero oli siinä verrattuna nykyiseen lännen politiikkaan, että Kekkonen oli tyrmännyt yhteiset sotaharjoitukset, eikä NL: n joukkoja ja sotakalustoa otettu Suomen rajojen sisälle. Kekkonen oli esittänyt hyvin perustellun kiellon, jonka NL: n johto oli käsittänyt ilman murinaa. Kun Suomi nyt katkonut suhteet Venäjään 1930-luvun tasolle, vain Putinin korrektius pitää kullissit pystyssä. Lännen Venäjän vastaisen littokunnan sotilaskalustoa ja miehistöä on nyt päästetty maahan sotaharjoituksiin Venäjän rajoille. Tilanne on aivan toinen verrattuna Helsingin hengen aikaan. Silloin oli hyvät ja ystävällismieliset suhteet myös lännen johtaviin valtioihin kuten USA:n ja Isoon-Britanniaan. Molenpien osapuolien tiedustelupalvelut omasivat tasavertaiset toimintaedellytykset Suomessa Kekkosen aikaan. Nyt taas selvästi suositaan Natoa yksipuolisena tiedustelijana (EU toimijajana on yhtä tyhjän kanssa), kun oikein järjestetään senssit sille harjoittaa Venäjän vastaista toimintaa.

  On Niinistöltä typerää ja avutonta politiikkaa haikailla sulaneitten lumien perään. Täsmälleen sama kuvio toistuu, että Suomi on liittokunnassa osapuolena Venäjää vastaan, kuten 1941. Paasikvi/Kekkonen loivat liki toimivan systeemin Suomen pitämiseksi irti suuvaltojen pelilaudalta. Tätä ei ole kyetty muuttuvassa ajassa hyödyntämään.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   22.9.2021 10:37

   Sulaneita lumia kaipaillaan, kun toivotaan Wanhan ajan #idänkaupan paluuta. Clearing oli edullista Suomelle, ja sopi myös Venäjälle, mutta Venäjä ei halua sitä enää tällä vuosituhannella. Täytyy rakentaa uudella pohjalla.

   Kekkosen aikaan Suomella oli ”hankala itäinen naapuri”. Nyt sellainen on Venäjällä, mutta ei pliis vahingoniloa: Kiina puuhaa täälläkin. Kaksinapaista maailmaa ei ehkä onnistuta välttämään, mutta Kiinan suunnitelmissa on vain yksi napa: ”Keskustan valtakunta” maan ja taivaan välittäjänä. Venäjän ja lännen pitäis molempien ymmärtää tämä, ja suuntautua synergiaan.

   Vastaa
 6. kaappikommunisti?
  22.9.2021 13:50

  Lauloi kommunistista maailmandiktatuuria ajavien globalistien agendaa, mukana ahneen ja itsekkään eliitin piiloseurat. Kaappikommunisti vai uhattu/kiristetty?
  -ilmastopötyä – äärimmäiset sääilmiöt tulvineen, mutavyöryineen, pyörremyrskyineen, peltoja tuhoavine kuivuuksineen tuotetaan radioaalloilla ilmakehän kerroksia kuumentaen keinotekoisia ilmavirtauksia aiheuttaen, cloud seeding tekniikalla ja levittämällä ilmaan accelerator kemikaaleja. Sota globalistien (alle 0.001% väestöstä) ja patrioottien (maiden itsenäisyyttä kunnioittavat) välillä on enimmäkseen informaatiosotaa (globalistien valeuutisia ja sensuuria) sekä sää aseena pommien ja tykkien sijaan. Tutkikaa vanha HAARP tekniikka – ei sensuroidusta Kuuklesta vaan duckduckgo.com hakukoneelta. Kaukoidän lähteiden mukaan Las Palmas tulivuori käynnistettiin HAARP-tekniikalla (mutta ei Kiinan maaperältä). Sitä pidetään vastaiskuna Kiinan ”sää aseena” tulville – jos liitoksistaan repeilevä maailman suurin pato 3 Gorges Dam Kiinassa murtuu, niin tulvan vaikutusalueella on 600 000 000 kiinalaista. Jos taas Las Palmasin saari romahtaa tulivuoren seurauksena, niin 100m korkea tsunami saattaa iskeä USA:n itärannikolle ja etelä-Euroopan länsirannikolle.
  -kestävä kehitys : teennäistä tekohyvyyttä – sisältö tyhjää täynnä.
  -pandemia (influenssa A/B, bakteeripohjainen keuhkokuume mm. maskien seurauksena, tuberkuloosi, hapen resonanssitaajuudella 60 Ghz mm. Wuhanissa ja ilmeisesti Italiassa avattu 5G antoi mikroaaltouunimaista käsittelyä elimille ja esti hapen kuljetusta veressä – plandemia ei levinnyt tartunnan tapaan Wuhanin ympäristöön vaan 5G peittoaluekartan mukaan mm. Italiaan). Japani todisti 60Ghz 5G aiheuttaman säteilysairastelun Diamond Princess risteilijällä – mediassa ko. säteilymyrkytystä kutsuttiin koronaksi.

  Vastaa
 7. Obelix
  22.9.2021 14:16

  ” Kun Suomi nyt katkonut suhteet Venäjään 1930-luvun tasolle, vain Putinin korrektius pitää kullissit pystyssä. Lännen Venäjän vastaisen liittokunnan sotilaskalustoa ja miehistöä on nyt päästetty maahan sotaharjoituksiin Venäjän rajoille.”

  Onhan Putinilla ainakin pari ässää hihassaan! Ajatelkaapa, jos hän ihan pokkana ja viattomasti presidentin kyselytunnilla, tv-kameroiden ja kansan edessä salissa aloittaisi puheensa lauseella: Hyvät kansalaiset ja median edustajat, oletteko tietoisia siitä, että Venäjän vuoden 1917 vallankumous rahoitettiin Yhdysvalloista käsin => josta seurasi yli 70vuotta aika pahoja asioita Venäjällä ja Euroopassa…..jos Putin on pelimies, niin tällaista yllätystähän ei Nato häneltä osaisi odottaa. Ja Wef-toimistoissakin taitaisi tapahtua muutama isohko latvaräjähdys!🤣

  Vastaa
 8. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  24.9.2021 10:50

  Kävikö Kissinger antamassa käsinukelle ohjeet?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.9.2021 11:38

   Eivät asiat ole näin simppeleitä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top