”Pukeutukaa Trumpin kannattajiksi”, kehoitti terroristijärjestö Antifa jo ennen 06.01.

Eilen näimme Yhdysvaltain pääkaupungissa, Washington DC:ssä, kaksi merkityksellistä tapahtumaa: Puoli miljoonaa amerikkalaista kokoontui Valkoisen Talon läheisyyteen kuuntelemaan presidentti Donald Trumpin ja mm. Rudy Giulianin puheet. Pian sen jälkeen joukko tilaisuutta seuranneita jatkoi mielenosoitukseen Capitol Hillille, saartaen senaatin ja kongressin toimipaikan Capitolin.

Ensimmäinen tapahtuma sujui rauhallisesti, vaikka erään tiedon mukaan paikalle oli tuotu bussikuljetuksilla presidentti Donald Trumpin fanaattisia vastustajia, Antifa ja BLM-aktivisteja.  Jälkimmäiseen tapahtumaan liittyy surullinen tunkeutuminen Capitol-rakennuksen sisäosiin, ja päämäärätön haahuilu siellä. Suurin osa Capitol Hillille tulleista parista tuhannesta mielenosoittajasta pysyi rakennuksen ukopuolella, osa ilmeisesti tietämättöminä sisään-tunkeutumisesta. Sisään-murtautumiseen epäillään osallistuneen juurikin näitä Antifa-soluttautujia.

Kansalaisjournalisti Paul Perry väittää entisen FBI-virkailijan kertoneen hänelle, että vähintää yksi bussillinen ”Antifa-thugs” (huligaaneja) soluttautui rauhanomaisten Trump-mielenosoittajien joukkoon osana Trumpia vastustavaa väärä-lippu-operaatiota.

Vielä pahempaa nähtiin Capitolilla:

Poliisit poistavat itse mellakka-aidan, ”trumpistit” eivät murra sitä. Sen jälkeen antifa-tapaan pukeutunut henkilö viittoo mielenosoittajia tulemaan peremmälle. Videokuvaajan haastattelemat silminnäkijät vahvistavat tapahtuneen:

Olivatko mielenosoittajia Capitolin sisälle avustaneet poliisit samoja, jotka kesällä kyykkivät BLM:ien edessä, eivät todistajat tiedä. Antifan sensijaan tiedetään jo aiemmin syksyllä ohjeistaneen huligaanejaan pukeutumaan patriooteiksi tai Trumpin kannattajiksi, jopa poliiseiksi:

’Don’t forget to disguise as patriots / Trump supporters: wear MAGA hats, USA flags, a convincing police uniform is even better… This way the police and patriots responding to us won’t know who their enemies are, and onlookers will think there are Trump supporters rioting.’

”Älkää unohtako pukeutua patriooteiksi / Trumpin kannattajiksi: Pukekaa MAGA-lippis, USA:n lippuja, poliisin uniformua muistuttava vaatetus on jopa parempi… Näin poliisi ja meitä vastustavat patriootit eivät tiedä ketä heidän vihollisensa ovat, ja katsojat luulevat että Trumpin kannattajat mellakoivat.”

Tunkeutuneista jäi paljon kuvamateriaalia medialle, ennenkuin turvahenkilöstö poisti heidät paikalta. Tämä materiaali ei ole mitään ylentävää katsottavaa: Ääliöt riekkuvat tiloissa, jotka kansakunta on rakentanut edustajiensa työ- ja kokoustiloiksi. Kuvat ja videot kuitenkin näyttävät, ettei sisällä ollut kuin pienehkö joukko, ehkä jopa vain parisenkymmentä, kun ulkopuolelle oli kokoontunut tuhannen tai enemmänkin. Toistaiseksi tuntemattomissa oloissa yksi (ilmeisesti) mielenosoittaja haavoittui kuolettavasti luodista. On ristiriitaista tietoa, tapahtuiko se rakennuksen sisällä vai ulkopuolella.

Trumpin kannattajat, jotka olivat olleet eilisissä mielenosoituksissa, väittävät että jotkut Capitoliin tunkeutuneet on tunnistettu Trump-foobisen Antifan jäseniksi. Antifa, jonka määrittelemisestä kotimaiseksi terroristijärjestöksi on keskusteltu, on sekaantunut useisiin väkivaltaisiin tapahtumiin kesän BLM-mielenosoituksissa, ja kahinoinut Trumpia kannattavien republikaanien kanssa kaduilla.

Eläkkeellä oleva upseeri kertoi Washington Timesille, että yritys XRVision käytti kasvojentunnistus-ohjelmistojaan mielenosoittajien identifioimiseen, ja yhdisti kaksi Philadelphian Antifa -jäsentä kahteen mieheen, jotka näkyivät senaatin tiloissa otetuissa kuvissa. (Washington Timesin uutinen on myöhemmin kyseenalaistettu.)

BLM-Antifan toukokuusta 2020 lähtien miltei päivittäinen väkivaltatoiminta eri kaupungeissa on suuntautunut poliisia ja oletettuja Trumpin kannattajia vastaan. Demokraattien johtamissa osavaltioissa ja kaupungeissa viranomaiset ovat usein olleet haluttomia tai hidastelevia mellakoinnin ja ilkivallan torjumisessa. Monumenttejakin on saanut tuhota ihan rauhassa, poliisin puuttumatta ilkityöhön. Tämä suopeus on kuitenkin loppumassa, sillä äskettäin kuulimme Portlandin demari-pormestarin, Ted Wheelerin, purkavan kiukustumistaan näihin radikaaleihin, jotka ovat tuhonneet hänen kaupunkiaan.

BLM-Antifa-katutappelijat ja tuhopolttajat olivat jo siis menettämässä sitä myötätuntoa, jota he ovat huijaamalla saaneet demokraateilta ja Trumpin vastustajilta. Niinpä he olivat sopivasti käytettävissä tekemään tihutöitä republikaanien ja ”trumpistien” lipun alla. Tälle taktiikalle on nimityskin: False flag operation, väärä-lippu operaatio.

Mitä tiedetään eilisen mellakan taustoista?

Media on jo kertonut, että mielenosoituksen muuttaminen mellakaksi organisoitiin sosiaalisen median kautta. Siis samoilla alustoilla, jotka kieltäytyivät eilen jakamasta presidentti Donald Trumpin videoviestiä, joka kehoitti mellakoitsijoita Capitol Hillillä tottelemaan poliisia. Tämän jatkeeksi sopii Washington Postin tänään esittämä vaatimus Trumpin erosta. Iso kuvio oli käynnistetty, eikä siihen sopinut tieto presidentin ”pojjaat menkää kotio!” -viesteistä.

 • BLM/Antifa soluttautuu ja toteuttaa provokaation,
 • Presidenttiä estetään saamasta julki viestiään, joka kehoittaa lopettamaan mellakoinnin,
 • Seuraavana päivänä suurlehti vaatii presidentin eroa.

Huomatkaa myös, että twiitin videolla useimmat sisääntunkeutujat käyttäytyvät Capitol-rakennuksessa kuin turistit. Provokaattoreita näyttää olleen vain pieni määrä. Kuitenkin riittävästi, olihan media heidän kanssajuonittelijoitaan täynnä.

Asiasta uutisoivat:

Loppukevennys:

11 Comments

 1. Vastareaktio
  7.1.2021 16:57

  Joo. Alkoi heti ärsyttämään valtamedian sekä eräiden poliitikkojen jutttelut jne. Kun seurasin asiaa ns avoimin mielin, niin muistelin niitä poliisien murhia yms. Antifan jne toimesta. Eihän Trumpin kaikki toimet hyväksyttäviä ole, mutta pata kattilaa soimaa. Täällä meilläkin eräskin entinen ulkoministeri sekä oikein sanotaanko suvaitsevainen kaksinaismoralisti, alkoi heti aukomaan päätään. Eli PS sekä niitä, jotka kritisoivat nykyistä hallitusta esim ministeristä, joka rikkoi lakia. Ja toi vaarallisia terroristeja Suomeen. Alkoi ärsyttämään todella sellainen ns rinnastaminen sekä USA:n pikku konfliktin käyttäminen omiin poliittisiin tarkoituksiin. Entistä varmemmat äänet PS. Muitakaan vaihtoehtoja ei ole.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   7.1.2021 18:59

   Nimi on mainittu, ja henkilön historia on tiedossa. Armeijassa, ollut komennuksilla sotanäyttämöllä.

   Vastaa
   1. Poliisi ampui aseettoman nuoren naisen
    7.1.2021 19:42

    Poliisi ampui aseettoman nuoren Trumpin kannattajanaisen Ashli Babbit/San Diego kuoliaaksi, hän oli palvellut USAF eli ilmavoimissa 14 vuotta.

    Vastaa
 2. Kongressi löi naulat maanpetturin arkkuihinsa
  7.1.2021 20:24

  Jo kaikkien tuntemalla aukottomasti todistetulla vaalivilpillä tuotetun vaalituloksen vahvistuksella kongressissa on luullakseni hyväkin puoli – livenä suorissa TV-lähetyksissa vaalivilppituloksen vahvistaneet demarit ja korruptoituneimmat republikaanit sinetöivät itsensä maanpettureiksi ja naulasivat oman arkkunsa valmiiksi. Myös Bidenin voittoa julistanut valtamedia, sosiaalinen media (ml. Suomen media) ja maamme globalistiset maanpetturit rekisteröivät sekaantumisensa USA:n vaaleihin, joka tulkitaan USA:n taholla ulkomaisen vihollisen sotatoimeksi, johon voidaan vastata sotatoimella.

  Vastaa
  1. Merceeri
   8.1.2021 02:37

   Kongressi löi naulat maanpetturin arkkuihinsa
   7.1.2021 20:24

   ”– livenä suorissa TV-lähetyksissa vaalivilppituloksen vahvistaneet demarit ja korruptoituneimmat republikaanit sinetöivät itsensä maanpettureiksi ja naulasivat oman arkkunsa valmiiksi.”

   Vilpillisyys ja korruptiomeininki niinku arvopohjana….jotain tuttua tuli heti mieleen – ekaks tietenkin isoraha – niin juu ja seuraavaksi nämä ”siniset” taikinanaama takinkääntäjä. Ilmeisesti takinkääntö ja taikinanaamat ovat kaikenmaailman poliittisten salakyttien ja piilopunanenädemukoiden uusi normaali, tai vähintään jonkin sortin edellytys – vähän joka puolella, mutta että jopa USA:ssa? O tempora, o mores!

   Vastaa
 3. TGP lehti oli petturi ja käänsi tänään takkinsa?
  7.1.2021 20:29

  Pitkään Trumpin kannattajana itsensä esittänyt suuren levikin nettilehti The Gateway Pundit (thegatewaypundit.com) eli TGP käänsi just ilmeisesti takin, samoin kuin Fox News käänsi jo joku viikko sitten. TGP puolustaa tänään vaali- ja maanpetoksen syyllisiä ja syyttää Trumpin kannattajia Antifa/BLM terroristien mellakoinnista Trumpin kannattajan valepuvuissa Capitolissa. Suhtaudun TGP:n sisältöön jatkossa suuremmalla varauksella.

  Vastaa
 4. Kalergi-suunnitelma
  8.1.2021 16:46

  Vastapainoa valehtelun ammattilaisten valtamediassa varsinkin viimepäivinä suoltamalle paksulle potaskalle:

  ”Demokratio-aktivistit haastoivat demokratuurin Washingtonissa

  Eilinen presidentti Donald Trumpin kannattajien spontaani ryntäys kongressitaloon on saanut monoliittisen liberaalimedian ja sen agendaa tukevien ”asiantuntijoiden” laskemaan alleen. Valtaus todisti, että vasta kun faustinen valkoinen mies on liikkeellä, se herättää pakokauhua oikeutettua rangaistusta pelkäävässä hallitsevassa klienteelissä. Läntinen poliittinen eliitti ja media saivatkin maistaa omaa lääkettään, sillä ne ovat jo pitkään edistäneet Washingtonissa eilen nähtyä ”demokratia-aktivismia” masinoimissaan ”värivallankumouksissa” sekä laillisten hallintojen vaihtoyrityksissä Ukrainassa, Venezuelassa, Syyriassa, Hongkongissa ja Valko-Venäjällä.

  Median hysteeriseen falsettiin on sekoittunut myös herkistyneen uskonnollista äänen värinää kun korruptoituneen länsimaisen järjestelmän politrukkeina toimivat asiantuntijat ovat julistaneet ”hyökkäyksen” olleen isku Demokratiaa™ vastaan. Tätä narratiivia julistaa myös Yle yksisilmäisessä uutistarinassaan Yritettiinkö USA:ssa viime yönä vallankaappausta? Lue tästä, miten väkijoukko pääsi kongressiin ja mitä seurauksia tapahtuneella voi olla.

  Ylen ja Hesarin tuoreita mielipideuutisia lukiessa ei voi välttyä käsitykseltä, että henkisten kääpiöiden hallitseman lännen puolustajat ovat nostaneet juuri heille hyödyllisen demokratiairvikuvan toteemikseen. Sen kyseenalaistaminen rinnastuu kontrolloidussa julkisuudessa Jumalan kieltämiseen, pyhäinhäväistykseen, mikä on tosin koomista heiltä, jotka eivät muutoin tunnusta mitään pyhää taikauskoisia ”ihmisoikeuksia” lukuunottamatta.

  Tätä mediassa jatkuvasti äänessä olevaa koulukuntaa edustaa selvimmin todellinen systeemin mies, Ulkopoliittisen insitituutin arvaustietieteilijä Mika Aaltola, jonka häpeämätöntä hurskastelua saadaan lukea Ylen agendajutusta Aaltola: Yhdysvaltain tapahtumat häpeällisiä maailman vanhimmalle demokratialle. Peukaloitu läntinen demokratia on näille kansaa halveksuville aaltoloille pelkkä väline, jonka kansanvaltaisesti näytellyn julkisivun takaa karsitaan jatkuvasti kansalaisvapauksia ja näännytetään ihmiset kasvavan verotaakan alle…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2021/01/demokratia-aktivistit-haastoivat.html

  Vastaa
 5. Reijo Urpilainen
  8.1.2021 18:02

  Historiallista havinaa ei näytä puuttuvan tästä keitoksesta. Demokraattien käyttämä menetelmä on monia kertoja ollut aikaisemminkin käytössä mm. kansallissosialistien näennäisesti syrjäyttäessä vaaleilla Weimarin tasavaltalaisen systeemin. Silloin vasemmiston riveihin soluttautuneet SA: n likaisen työn katuaktivistit häiriköivät rauhalliseksi tarkoitettuja mielenosoituksia. Vaaleissa he tekivät työnsä nyrkkiraudoilla ja pampuilla ja tuhoamalla kirjapainoja sekä lehdistöä. Silloin kun ei ollut tietokoneita manipuloitavana. Toivotun tuloksen tultua vahvistetuksi, nämä stten likvidioitiin karkealla tavalla, kun olivat työnsä tehneet. Näin kävi aikoinaan Ranskan ja Venäjänkin vallankumouksissa ja on tullut sanonta, että ”vallankumous syö lapsensa”. Näin tietysti käy jenkeissäkin demokraattien käsikassarana toimineille liikkeille. Aikakausi on merkittävä, koska nyt tulee todistetuksi, ettei vaaleilla ole enää merkitystä hallituksia valitessa.

  Vastaa
 6. Pysyvien vassaribyrokraattien armeija?
  8.1.2021 18:34

  Hyviä kommentteja lukiessa tuli mieleen PekKa Kemppaisen erinomainen artikkeli valtavasta tuottamatonta työtä tekevien byrokraattien määrästä suhteessa tuottavaa työtä tekeviin. Obama nimeä käyttänyt henkilö loi jenkkeihin valtavan pysyvien byrokraattien armeijan (8000+) nimeltä Senior Executive Servises eli SES. Huippupalkattuja SES Jäseniä ei valita vaaleilla, eikä heitä voi Obaman ajaman lain vuoksi erottaa. Organisaatiossa SES on suoraan hallituksen alapuolella. Mikä on SESin tarkoitus ja tehtävä? Tehtävä on estää hallituksen esitysten toteutuminen sotkemalla ne ikuiseksi ajaksi byrokratian rattaisiin, ellei ehdotus edistä globalistien lain yläpuolisen eliitin hallitsemaa kommunistista maailmandiktatuuria eliitin ulkopuoliselle ihmisoikeudettomalle alaluokalle. Ovatkohan maamme vassarit ja vihervassarit samalla asialla toteuttamassa pysyvien vassaribyrokraattien armeijaa?

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   8.1.2021 22:22

   Näin ennenkaikkea viherkommunistit työllisitävät verorahoilla kustannettavan tuottamattoman työn armeijalla Suomea:

   ”Kuinka maahanmuutto pelastaa Suomen työllisyyden?”,
   http://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

   Näin sanoo kantasuomalaisten vihollinen numero 1 eli viherkommunisteja johtava Ohisalo:

   ”Turvapaikanhaku on perusoikeus.”, siis kaikille niille, jotka valtakunnanrajallamme sanovat taikasanan ”asylum”.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top