Puolaan lapsineen paennut venäläis-isä vangittu poissaolevana Ruotsissa käräjäoikeuden päätöksellä

Örebron käräjäoikeus on päättänyt vangita poissaolevana Ruotsissa pysyvästi asuvan venäläistaustaisen Denis Lisovin. Lisov matkusti Puolaan kolmen tyttärensä kanssa pakoon Ruotsin viranomaisten päätöstä lasten sijoittamisesta islamilaiseen sijaisperheeseen.

Lisovin tarkoitus oli mennä Puolan kautta Venäjälle, mutta Ruotsin lähettämien viranomaisviestien vaikutuksesta hänet ja lapset pysäytettiin Varsovan lentokentälle. Puolalaisessa oikeusistuimessa ymmärrettiinkin enemmän Lisoveja, kuin kuninkaallisen Ruotsin viranomaisia. Lisov jäi lapsineen Puolaan.

Ruotsin luovutuspyyntö todettiin EU:n säädöksiä rikkovaksi, ja puolalainen tuomari Janeta Seliga-Kaczmarek asettui tukemaan perhettä:

Lapsilla on hyvin vahvat siteet isäänsä, ja kun keskustelin heidän kanssaan, he kertoivat minulle haluavansa pysyä isänsä kanssa,

Lisovit ovat hakeneet turvapaikkaa Puolasta Ruotsin viranomaisten harjoittamaa vainoa vastaan. Tapauksesta enemmän aiemmassa uutisessa.

SVT Nyheter tänään: Pappa förde bort sina barn till Polen – häktas.

Sputnik News tänään Lisoveista.

Venäläinen perhe hakee turvapaikkaa Puolasta, -pakenevat Ruotsin viranomaisia, lapsia yritetään kaapata

5 Comments

 1. Hugi
  11.4.2019 14:29

  Myllärin streamis, kommentoin Ruotsin olevan suurin uhka Suomelle. Näin se todellakin on. Ruotsi on yksi maanpäällinen helvetti, todellinen saatana.

  Vastaa
  1. TL
   12.4.2019 08:54

   Ruotsi on nykyään hullujenhuone.

   Vastaa
 2. azxc
  11.4.2019 14:58

  Lapset otetaan huostaan koska mies ei tienannut tarpeeksi ja annetaan muslimiperheeseen, muslimiperheessä kaikki varmasti ovat työelämässä mukana? Jos näin otetaan lapsia pois niin 80% muslimiperheestä saisi antaa lapset muualle koska harva tekee töitä.

  Vastaa
 3. Minä
  11.4.2019 17:33

  ”…pakoon Ruotsin viranomaisten päätöstä lasten sijoittamisesta islamilaiseen sijaisperheeseen”

  Olipa juttu miten tahansa muuten, niin hyvät ovat olleet perusteet ottaa lapset ja häipyä.

  Vastaa
 4. Lalli
  11.4.2019 22:48

  Suomalaisten ei pidä koskaan unohtaa satojen vuosien orjuutta ruotsin alla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top