Puolan rajalla vilskettä, ”Allahu-akbaria” huudellaan (VIDE0)

Puolan ja Valkovenäjän rajalle, joka on myös Euroopan unionin ulkoraja, odotettiin ma-ti -yöksi kriittisiä tilanteita. Puola on varoittanut rajan ylitystä aikovia mahdollisuudesta, että heitä vastaan käytetään voimaa.

Rajan ylittäjiä varoitetaan voimankäytön mahdollisuudesta

Puolan joukot ovat varottaneet kovaäänisillä Puolan-Valkovenäjän rajalle kerääntyneitä Lähi-idän siirtolaisia voimankäytön mahdollisuudesta, kertoi Breitbart. Puolan sisäministeriön  video näyttää rajavartijoiden varoittavan kovaäänisellä raja-aidan takana tungeksivia ”siirtolaisia”: ”Huomio, huomio, huomio, poliisi ilmoittaa: jos ette noudata käskyjä, teitä vastaan voidaan käyttää voimaa.”

Politiikka, että Eurooppa on avoin kaikille pyrkijöille, saattaa elää nyt viimeisiä hetkiään. EU:n alueelle tullaan väkivalloin, ei hädänalaisina, avusta kiitollisina. Tämän pitäisi jo avata kaikkien silmät.

Merkittävä eskalaatio Valko-Venäjän ja Puolan rajalla tänä iltana, kun Valko-Venäjän rajavartijat työntävät siirtolaisia ​​Puolan raja-aitaa vasten. Puolan ja Valko-Venäjän rajavartijat kiroavat sitten toisiaan tavoilla, joilla vain slaavilaiset voivat. -Kirjoittaa nimim. Visegrad.

Toisella videonäytteellä joku kertoo, että ”Jumala on suuri!”:


Video: Straż Graniczna PL, kuvattu yöllä 14.15.11.

Videota tältä yöltä:

Jotain erittäin pahaa on tapahtumassa Puolan ja Valko-Venäjän rajalla! Valko-Venäjän sotilaat työntävät siirtolaisia ​​aidan päälle. Naisen kuullaan huutavan, joku käyttää kaasua, puolalaiset ja valkovenäläiset sotilaat huutavat toisilleen. Paljon (!) kiroilua.

6 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  16.11.2021 04:29

  Linkki puolalaisten videoon, jossa varoitetaan voimankäytöstä: https://twitter.com/MSWiA_GOV_PL/status/1459856550961553418?s=20

  Vastaa
 2. murre iisakki riepunen
  16.11.2021 06:55

  EU:n nopeantoiminnan joukot, missä piileksivät?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   16.11.2021 13:20

   Klasun taskussa.

   Vastaa
  2. Obelix
   16.11.2021 14:41

   ”EU:n nopeantoiminnan joukot, missä piileksivät?” Ei kait ne joukot missään sen erityisemmin piileskele? Ne vaan odottavat sitä suoraa sotilaallista toimintakäskyä, jota ei jostain syystä kuulu. Ehkäpä puolalaisten syvästä epäluulosta ns. ”läntistä-suvakkijuristeriaa” kohtaan kertoo aika paljon jo sekin, että puolalaiset eivät halua tilanteeseen apua Euroopan raja -ja merivartiovirastolta Frontexilta. Toisaalta, eipä tässä sotilaallisessa kriisissä ole auttanut yhtään sekään, että eräät €-unionin jäsenmaat, Suomi etunenässä, ovat olleet vaatimassa Puolalle sanktioita maahanmuuttoasioiden ja Puolan valtion _sisäisten-asioiden_ hoitamisen tiimoilta.

   Ps. Saas nährä milloin _Nato Artiklat_ alkavat nitisemään ja natisemaan liitoksissaan, koska Lukalle näyttää _suuressa ahdingossaan_ sopivan mikä hyvänsä härdelli, jopa sotakin? Jos näin onnettomasti käy, niin eikö silloin voida – viimeistään – sanoa: EU sai silmilleen juuri sitä, mitä sen lällyt, naivit -ja tekopyhät mahtipoliitikot tilasivat….tosin ens’alkuun normi-siviilien ja sotilaiden kustannuksella.

   Vastaa
 3. Orgaaninen torjunta
  16.11.2021 09:31

  Miksei ne Puolasta tuo …(jotain)… tuonne rajalle. Puolahan on maatalousmaa. Ja sitäpaitsi, se on toiminut rajavalvonnassa ennenkin.

  Vastaa
 4. Jouni
  16.11.2021 11:47

  Puolalaisten vesitykkiautot täytetään sianlietteellä ja varoitetaan yhden ainoan kerran ja jos ei sana kuulu niin sitten vähän sumutellaan.

  Sitten katsotaan tarvitseeko jatkossa enää tehdäkään mitään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top