Pylväs pysyi pystyssä

Laki on kaikille sama, vain tuomiot vahtelevat.” -Näin lauloi aikonaan aikansa superkommunisti Kristiina Halkola, ja näinhän tuo on edelleen.

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Mauri Peltokangasta syytetään, kun hän sanallisesti kurmuutti turvapaikanhakijoita.

Mutta, kun Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Juha Pylväs paalutti paikkaa turvapaikanhakijoille eli sanoi, että nämä ovat ”elintasosurffareita”, niin johan siitäkin joku halusi nousta ”silakoitten” kunkuksi ja teki rikosilmoituksen poliisille, että myös Pylväs on syyllistynyt ”kiihottamiseen kansanryhmää vastaan”. Mutta poliisi totesi, että ei ole.

Iskeekö Valtakunnansyyttäjä taas opposition edustajaan?

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on ennenkin kävellyt kepeästi ja kerkeästi poliisin tahdon yli, kuten kristillisten kansanedustaja Päivi Räsäsen tapauksessa. Ja niin onhan Räsänenkin opposition edustaja.

On synkkää, että edes ylin syyttäjä ei ole vapaa nykyisen hallituksemme natsistisesta otteesta, vaan pikemminkin on aktiivinen toimija jotta hallituksen rautaiset piikkikorot polkevat sen kanssa erimielisiä mahdollisimman näyttävästi.

Kun valtakunnansyyttäjän toimia on kritisoitu, niin vihervasemmistolaisen hallituksen piiristä on kova kirku kuulunut, että ”on kauheata kun oikeuslaitosta arvostellaan”. Ja oikeasti kysymys on siitä, että Toiviainen on hallituksen -ei valtakunnan- palveluksessa vai onko johdossa ?

Olisi kyllä uskomatonta jos Toiviainen poikkeaisi tavoistaan ja laittaisi hallituspuolueen eduskuntaryhmän puheenjohtajan ”rautoihin”. -Vaikea uskoa.

Laki on tehty nimenomaan vihreiden mielihaluihin

Olen kahteen kertaan lukenut tuon lain ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”. Ja on sanottava, että ainakin minun lukemistani laeista se on ainoa jota voi tulkita ihan miten tahtoo. Eniten siinä suorastaan inhottaa sen tarkoitushakuisuus eli se, että minkäänlaista näyttöä kiihottumisesta ei vaadita.

Ja siksi ei vaadita, koska noita kiihottuneita ihmisiä ei kertakaikkiaan ole. Kun Juha Pylväs pakisee ”loisivista elintasosurffareista”, niin ei kukaan rynni surmaamaan tp-hakijoita vastaanottokeskuksiin, tai humauta kadulla somalia nokkaan, tai mene saarnaamaan festareille maahanmuuttajien pahuudesta.

Tuo laki on tehty-toki hyödyllisten idioottien siunaamana- nostamaan vihervasemmiston ja etenkin heidän uusäänestäjänsä kaiken arvostelun yläpuolelle. Se on peruslain vastainen, koska se rankaisee perustuslaissa taattua sananvapautta. Se on keihäänkärki jonka tarkoituksena on saatella kansalaiset Georg Orwellin kirjan 1984 maailmaan, jossa olemme orjia. Ei ihme, että Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo nimitti tuon teoksen mielikirjakseen TV -yhden suorassa lähetyksessä, jossa käsiteltiin kouluvaalien tulosta.

Noissa toukokuun vaaleissahan nuoret pudottivat Vihreät ykköspaikalta neljänneksi koko maassa. Esimerkiksi Epoossa, jossa ovat myös olleet ykkösiä, jäivät perussuomalaisten ja kakkoseksi tulleiden kokoomuslaisten jälkeen kolmansiksi. Niin, olikohan tuo Marian televisiokommentti tarkoitettu uhkaukseksi ennen pitkää aikuistuvalle nuorisolle eli, että kun teitte meille näin niin 1984 odottaa. En kyllä ihmettelisi sitäkään.

Saksassa on jälleen aloitettu kirjaroviot ja ihan yliopistoväen toimesta. Kun natsismi alkoi kaduilta tunkemaan sisätiloihin 20-luvun Saksassa, niin Suomessakin se on rynnimässä ulos yliopistoista, joiden tutkijoista ainakin puolet on nykyjään vihervasemmistolaisia ja opiskelijoista enemmistö on Tampereen yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan vihreitä.

P.S. Jos olet harkinnut muuttoa, niin on parasta lähteä heti !

Punavihreä hallituksemme on säätämässä lakia jolla on kalmanhuuruinen nimi ”maastapoistumisvero”, eikä se siihen jää vaan maasta ei rahojen lisäksi poistu kukaan muu kuin vihervassujen omat, ja tietenkin ne tp-henkilöt joilla on ne lomat maissa joista he ovat paenneet sortoa ja väkivaltaa.

SannaMarinin hallitusohjelman nimeksi taas sopisi ”Punavihreäjallitus!

Seppo Huhta

1 Comment

 1. Kalergi-suunnitelma
  17.9.2021 19:46

  Maanpetturijohtomme toimesta virkaansa nimitetty ”Valtakunnan vainooja Raija Toiviainen raivostui kun laillisten hakaristien käyttöa ei tuomittu”, https://ylewatch.blogspot.com/2021/08/

  Heikk Porkka: ”Presidentti Sauli Niinistö nimitti Raija Toiviaisen 13.7.2018 valtakunnansyyttäjäksi oikeusministerinä toimineen Antti Häkkäsen (kok) [valtioneuvoston] esityksestä.

  He (Niinistö, Häkkänen ja Sipilän hallitus) tiesivät jo etukäteen, että Toiviainen keskittää kaikki voimansa niin sanottuihin ”viharikollisiin”, joita voivat olla ketkä hyvänsä, jotka suhtautuvat kriittisesti esimerkiksi maahanmuuttoon, monikultturismiin tai samaa sukupuolta olevien avioliittoon (nimenomaan sana ”avioliitto” on tässä merkityksellinen).

  Toisin sanoen Niinistöllä ja Häkkäsellä oli jo ennakkoon tiedossa, että uusi valtakunnansyyttäjä on perinteisen länsimaisen sananvapauden vastainen henkilö.

  Lisäksi tiedetään, että Toiviainen on nimenomaan kokoomuksen valinta valtakunnansyyttäjäksi.

  Toiviainen on käyttänyt ihmisjahdissaan kyseenalaisia metodeja kaivellessaan esiin useita vuosia vanhoja sanoja, joiden hän epäilee olevan kiihottamista kansanryhmää vastaan.

  Käytännössä Toiviaisen toiminta muistuttaa läheisesti Neuvostoliiton alueella noudatettua tapaa, jossa valtavirrasta poikkeavat mielipiteet saattoivat koitua henkilön kohtaloksi joko vankeustuomiona, mielisairaalaan eristämisenä, kotiarestina tai jopa kuolemantuomiona.

  Toiviainen on ikään kuin jälkijättöinen neuvostoliittolainen tuomari, joka pyrkii määrittämään yhteiskuntaan asioita ja aiheita, joita ei saa kritisoida.

  Täytyy kuitenkin ymmärtää, että Toiviainen on vain käytännön operaattori, joka toteuttaa valitsijoidensa tahtoa.

  Kokoomus on ollut viime vuosien näkyvin moottori sananvapauden vastaisessa prosessissa, jonka puolue aloitti puheenjohtajansa Petteri Orpon kasattua kokoomuksen ministereistä Sanni Grahn-Laasonen, Antti Häkkänen ja Kai Mykkänen työryhmän, joka esitti sittemmin monialaisen vihapuhetyöryhmän perustamista…”
  Koko artikkeli: https://www.oikeamedia.com/o1-140600

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top