Ranska: Macronia vastustetaan nyt sisätiloissa

Ranskan presidentin Philippe Macronin veroihin, eläkkeisiin ja polttoaineiden hintoihin kohdistuneita protesteja on jatkettu Ranskassa keskeytyksettä viime viikonloppuun asti. Eilen lauantaina ranskalaiset ilmaisivat mielipiteensä pandemia-tilanteen mukaisesti, parvekkeiltaan käsin.

Keltaliivi-protestit alkoivat Ranskassa 71 viikonloppua sitten, lauantaisin. Protesteja on ollut myös Belgiassa, Englannissa ja monissa muissa maissa.

Vielä 14.03. kadut olivat täynnä väkeä Gilets Jaunets -protesteissa:

2 Comments

 1. MENOLIPPU KUUBAAN
  22.3.2020 01:51

  SENSUURI : TOTUUDEN LEVIÄMISEN PELKO
  MUTTA VALHEIDEN VERHO REPEILEE NYT KOKO MAAILMASSA
  SAARISTOHOTELLI JA ORANSSIT HAALARIT ODOTTAVAT

  Vastaa
 2. Paul Lagerspets
  22.3.2020 10:39

  Näillä areenoilla riittää enemmän ja vähemmän sivistystä, ymmärrystä, tietoa, taitoa ja tohkeisuutta. -Kun AIDS iski 1978 Afrikassa, löysi ”tiettyomisteinen” valtamedia sille syyllisen Vihreästä apinasta. Ikävä kyllä tuo AIDS levisi samaan aikaan New Yorkin homojen keskuudessa -Oliko siis tuo Vihreä apina kenties hävittäjälentäjä ? -Aivan kuten AIDS-virus oli lehmästä ja lampaasta saatava Visna-virus, siis laboratorio-kehite joka Afrikassa liitettiin Isorokko-rokoteohjelmaan ja rokotteiden kautta se myös levitettiin New Yorkissa, niin myös Covid 19 on lähtöisin Pohjois-Carolinan yliopiston (UNC) BSL-3 (Bio Safety Lovel) labroista. Virus levitettiin siis Vuhanista ja sieläkin syyllisiä kyseisen saastan levitykseen oli ensin syyttömät torieläimet ? -Mitä kaikkea väestön hävitystyötä eo. vuosikymmen- ten väliin mahtuukaan, mitä kauheuksia omassa maassamme toteutetaan tänään vain pienen marginaalisen ja kansallisvihamielisen aineksen rehellistä työtä karttavilla kätösillä ? -Kaikkea tätä kruunaa kaupunkiemme rakennusten katoilla ja mastoissa ihmisterveyttä entisestään vaarantava sotilaskäyttöön tarkoitettu G5-tekniikka. -On totta että maamme nykyjohtoon on saatettu ”sopivia ja kuuliaisia” mitättömyyksiä vailla mitään valtiomiestaitoja, mitätöimään samalla maan aiemmilla kovilla ponnistuksilla aikaansaatu arvostus maailmalla. -Totta sekin että kaikesta lankoja käsissään pitelevä hallituksia ohjaileva ylikansallinen harmaa eminenssivalta halveksii noita kansansa häväisseitä palvelijoitaan.
  Sen sijaan että toistamme puheissamme vain sitä miten valtavalemedia ohjeistaa nykytilanteesta -siis pelkkää kaaosta ja kaikki tilttiin vaikka aurinko paistaa ja muuttolinnut tehneet tuloaan, on meidän joukkovoimalla (kv. verkkoyhteyksin) saatava tuo kirottu kansainvälisesti toimiva Bioase-organisaatio rahoittajineen vastuuseen rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Tohtori, Dr. Francis Boyle tuntee kaiketi parhaiten Bio-aseilla tapahtuvan operoinnin, hän kun laati Biologisten aseiden Anti-terrorismisäädöskokoelman v.1989.
  Välittömät toimet maassamme on nyt sulkea rajat enemmältä invaasiolta, palauttaa kaikki yhteiskunnan toiminnot, korvata pienyrittäjien menetykset sekä
  vaihtaa hallitus. Vastuukysymyksiin yhteiskunnalle aiheutetuista vahingoista pitää hallituksen jäsenten taustavaikuttajineen vastata Valtakunnanoikeudessa. Maahamme on saatava viimein todellista oikeutta jakava perustuslakituomioistuin. Jokainen viranhaltija, poliisit, sotilashenkilöt, sosiaalisektori, pankkilaitos, mediayritykset ja tietysti parlamentissa istuvat tilapäiset poliitikot on saatava henkilökohtaiseen vastuuseen, vieläpä niin ettei heitä auta organisaation ilmaiset juristipalvelut, vaan heidän niinkuin kansalaistenkin -elleivät osaa hoitaa asiaansa, on itse maksettava oikeudenhaun kulut.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top