Raskaassa liikenteessä palataan normaaleihin ajo- ja lepoaikoihin kesäkuun alusta

Koronatilanteen takia annetut poikkeukset raskaan liikenteen ajo- ja leopaikoihin päättyvät 01.06., kertoo Liikenne- ja miestintäminiosteriö tänään.

Poikkeukset otettiin käyttöön 27.3.2020, ja niitä jatkettiin 26.4.2020 tehdyllä päätöksellä 31.5.2020 asti. Poikkeuksiin ajoaikasäännöstä vaaditaan EU:n komission suostumus. Komissio katsoo, ettei jäsenmaiden ajo- ja lepoaikapoikkeuksille ole kesäkuusta lähtien enää riittäviä perusteita.

3 Comments

 1. p.grandell
  25.5.2020 12:17

  eu.n komisson suostumus? on aikoihin eletty, kun kauppa ja rahaliitto jo kertoo mitä muutakin pitää tehdä , tämäkö oli eu.n tarkoitus????? eu.n komissionissihan on kaikki ”fiksut” …huh huh…..

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   25.5.2020 12:21

   Eihän EU toki meitä komentele? Vähän sillai neuvoo kuin pientä lasta.

   Vastaa
 2. Für Ihre Sicherheit - Natsien perustelu kaikelle
  25.5.2020 16:21

  Natseilla oli yleispätevä lause, jolla perusteltiin mikä tahansa negatiivinen muutos: ”Se on sinun turvallisuutesi vuoksi”. No meitähän on EU-emännöinyt Aadolffin vauvana Vatikaanin välityksellä itä-Saksalaiseen perheeseen adoptoitu tytär, jonka vapina johtuu jollain kummalla tavalla saadusta Kuru-nimisestä sairaudesta, joka tapasi esiintyä vain Papua New-Guinean taannoisessa ruokakulttuurissa. Hänet on jo siirretty syrjään, vaikkei sitä ole julkaistu. Saarella linnassa budjanneen jalometallihattuisen kypsässä iässä olevan naishenkilön todellinen sukupuu on myös paljastettu, eikä hänkään enään koskaan ilmesty kuvioihin ellei sitten hologrammina. Kaiken mainitun lähde: sotilaslähde (ei Suomen)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top