Rattijuopot työllistivät Rauman poliisia perjantaina

Perjantain aikana Rauman liikenteestä jouduttiin poliisin toimesta pomimaan pois useita ajokunnottomia.

Perjantaina klo 18.30 poliisipartio oli saanut ilmoituksen, mahdollisesti alkoholin vaikutuksen alaisesta mieskuljettajasta Euran keskustassa. Poliisipartio pysäytti Satakunnankadulla henkilöauton, minkä kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometrilaitteeseen 0,48 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa. Mieshenkilö kuljetettiin Kokemäen poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, mutta hän ei kyennyt puhaltamaan, vaan hänestä jouduttiin ottamaan verikoe alkoholipitoisuuden mittaamiseksi verestä. Mieshenkilöä epäillään rattijuopumuksesta. Mies menetti väliaikaisesti ajo-oikeutensa ja hänen ajokorttinsa jäi poliisin haltuun.

Ulkomaalaisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen Törkeään rattijuopumukseen ja Kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta perjantaina klo 21.20 aikaan. Poliisipartio oli saanut ilmoituksen mahdollisesti päihtyneestä autoilijasta Eurajoella. Poliisipartio löysi henkilöauton Kainuntieltä. Autossa oli kuljettajan paikalla mieshenkilö. Auton kuljettajaksi osoittautui ulkomaalainen mieshenkilö kenellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mieshenkilö puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2,8 o/oo, mikä ylitti selkeästi Törkeän rattijuopumuksen rajan. Kuljettaja otettiin kiinni ja vietiin Rauman poliisiasemalle epäiltynä Törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Mies oli jo aiemmin kesällä määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Paikkakuntalainen mieshenkilö oli päätynyt ajelemaan Rauman keskustaan lauantaina aamulla varhain noin klo 05.00 aikaan. Savilankadulla oli Poliisipartiota vastaan ajanut auto, minkä liikkumisesta oli pääteltävissä, että kuljettaja ei mahdollisesti olisi ajokunnossa. Poliisipartio pysäytti auton, minkä kuljettajaksi osoittautui paikkakuntalainen mieshenkilö, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,65 o/oo. Mieshenkilö kuljetettiin Rauman poliisiasemalle Tarkkuusalkometrikokeeseen, minkä tulos oli 0,73 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa. Mieshenkilöä epäillään Törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen ajokortti jäi poliisin haltuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top