Ravintolat auki/kiinni? Hallituksen tiedotustilaisuus 13:00 (SUORA)

Hallitus kokoontui kymmeneltä Säätytalolle neuvottelemaan, ja esitys eduskunnalle pyritään saamaan tänään lähetekeskusteluun. Klo. 13 alkaen kuulemme mitä hallitus on tuumaillut.

Pääministeri Sanna Marin ei ollut suopea aukioloaikojen erilaisuudesta eri alueilla. Hallitus tekee päätöksen istunnossaan 12:00, ja eduskunnan täysistunto, jossa hallituksen esityksen pitäisi olla läheteleskustelussa, alkaa 14:00. Seuraamme ravintoloiden ja baarien kohtaloa tänään.

Päivitämme.

2 Comments

 1. Karanteenin loppu vai hallituksen ero ensin?
  19.5.2020 12:37

  Karanteenisäännöksillä ei ole, eikä ole missään vaiheessa ollut, lain voimaa. Perustuslaki kumoaa ne: ”Mikään muu laki ei saa olla ristiriidassa perustuslain kanssa”. Katsotaanpa onko hallitus, media ja terveyshuolto noudattanut isänmaamme perustuslakia:
  2. Perusoikeudet
  a) ”..ihmiset saavat kokoontua ilman lupaa” : rikottu
  b) ”.. liikkua maassa vapaasti” : rikottu
  6. Hallitus eli valtioneuvosto
  a) ”Valtion on edistettävä työllisyyttä ja” : rikottu
  b) ”pyrittävä järjestämään jokaiselle työtä.” : rikottu
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  2.a)
  Kaikenlaisia yleisötilaisuuksia sisällä ja ulkona saa sekä järjestää että osallistua niihin vapaasti.
  >> Esimerkiksi urheilu-/liikunta-harjoitukset ja -kilpailut/ottelut/matsit/tapahtumat voivat jatkua vapaasti.
  >> Sekä ulkoilma että sisätilakonsertit, festarit voivat jatkua vapaasti.
  >> Uskonnolliset tapahtumat ulkona ja sisällä voivat jatkua vapaasti.
  >> Ihmiset saavat kokoontua vapaasti työpaikoilleen, anniskelu- ja ruokaravintoloihin, kauppoihin, kirjastoihin, uimahalleihin, harrastustiloihin, hotelleihin, minne tahansa mihin ei edelisvuosinakaan tarvittu viranomaisten lupaa.
  2 b)
  >> Liikenteen eristäminen pääkaupunkiseudun ja muun maan välillä oli lain vastainen ja vailla lain voimaa.
  >> Laivaristeilyt ainakin Ahvenanmaalle sekä Suomen aluevesillä ovat olleet ja ovat sallittuja.
  >> Kaikki maan sisäinen matkailu kaikilla julkisilla ja yksityisillä kulkuneuvoilla on ja on koko ajan ollut sallittu.
  6. a) ja 6. b)
  >> Terveiden karanteeni on ja on koko ajan ollut törkeä loukkaus hallituksen työllistämisen edistämisvelvoitetta vastaan.
  PÄÄTELMÄT:
  Hallitus, media ja terveydenhuolto ovat rikkoneet ja rikkovat parhaillaan törkeästi perustuslakia vastaan. Onkohan hallitus koskaan opiskellut perustuslain sisältöä, vai onko tämä kenties ensimmäinen oppitunti?

  Vastaa
 2. Manna Sarinin koronaharhan korvaukset?
  19.5.2020 13:24

  Odotamme Manna Sarinin kertovan miten hallitus järjestää korvaukset suomalaisille hallituksen, median ja terveydenhuollon harhaanjohdolla aiheuttamista tulonmenetyksistä, konkursseista, meidän verovarojemme tuhlauksesta (verot eivät ole mitään hallituksen varoja vaan meidän veronmaksajien varoja) sekä lääkesalailun aiheuttamista turhista sairasteluista ja kuolemista. Kohta näkemämme eroamiset tehtävistä eivät vapauta henkilökohtaisesta korvausvastuusta minkään tahon sisällä.
  Koska hallitus aikoo paljastaa rokotetodellisuuden: rokotteista vammaantuneet vauvat, lapset, aikuiset ja vanhukset sekä turhat kuolemat rokotteen seurauksena?
  Koska alatte maksaa korvauksia rokotetodellisuuden salauksella jo aiheutetuista vammoista ja turhista kuolemista? (halvaantumiset, autismi, alzheimer,syöpä)?
  Miksi hallitus yrittää rahoittaa veroillamme turhan ja vaarallisen koronarokotteen kehitystä, kun salattu turvallinen halpa lääke on koko ajan ollut valmiina?
  Koska hallitus, media ja yliopistoihin pesiytyneet tiedebordellit alkavat maksaa korvausta ilmastoharhautuksen kuluista, verotuhlauksesta ja kärsimyksistä?
  Hallituksemme kärsii ansaitsemastaan nousevasta paniikista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top