Rehtori salli chettoganstojen reviiri”taiteen” koulun tiloissa, ja mitä sitten tapahtuikaan?

Poliisi ei ensin suostunut kuuntelemaan, kun oppilaan äiti kertoi poikansa joutuneen BLM-tyyppisen nöyryyttämisen ja väkivaltaisen uhkailun kohteeksi Maunulan yhteiskoulussa Helsingissä. Kyseinen koulu ylpeilee ns. suvaitsevaisuudella, mutta eikö suvaitseminen tule kohdistaa ihmisyksilöihin eikä heidän väkivaltaiseen kohteluunsa? Tarkastelemme ilmiötä syvemmin.

Chettotaide, jos nyt pidämme sitä taiteena, ilmaantui Yhdysvaltojen suurkaupungeissa, joissa nuorisorikollisjengit merkitsivät reviirejään erilaisin töherryksin. Itsensä mehuttomaksi ja taiteellisesti impotentiksi itsensä tiedostava kulttuurieliitti alkoi em. syistä ihailla näitä ”katutaitelijoita” ja ylistää heidän seinille piirtämiään sotkuja. Töherrysten kehuminen vauhditti myös amerikkalaisten kaupunkien yhteiskunta-pudokkaiden elämäntavan ihailua, jopa Suomessa asti. -Voitteko kuvitella!

Chettogansta-elämäntapa, jonka ilmaus töherrystaide on, sisältää mm. kyvyttömyyden käyttää hyväkseen yhteiskunnan tarjoamia kouluttautumis- ja työllistymismahdollisuuksia, äärimmäisen lyhytjänniteisyyden ja itsekeskeisyyden, väkivallan ihannoinnin, huumeiden käytön, ja extremistisen nais-sukupuolen esineellistämisen, mikä muuten viehättää ylemmän keskiluokan (valko-ihoisia) femi-masokisteja.

Ghettoganstailu siis loi ns. graffitti-”taiteen”, ja minne tämä itseilmaisun laji kotoutui, sinne saapui myös chettoganstojen arvomaailma.  Kuten edellä totesinkin, tietynlainen koulujakäynyt naistyyppi oli herkistynyt rujoutta ja alkukantaisuutta kohtaan, syistä joihin nyt kuitenkaan emme syvenny sen lähemmin. Niinpä näemme myös Suomessa suosittavan graffitti-töhryjä jonain maailmanihmeenä, jota on pakko saada meillekin. Eräs paikka, johon tämä epäestetiikka levisi, on Maunulan yhteiskoulu Helsingissä. (Kuvassa rehtori poseeraa ylpeänä töherryksen edessä.)

Ameriikasta tulee graffitti-ilmiö, mutta myös ns. Black Lives Matter (BLM). Molempien juuret ovat siis urbaanissa vähemmistöväestön rikollisuudessa. BLM-liike vaatii valko-ihoisia, mm. poliiseja, polvistumaan tai konttaamaan edessään, ja edustaa rodullista suprematismia. Kun suprematismin reviirimerkit ovat jo koulun seinillä, on loogista odottaa myös polvistumis-vaatimuksen ilmaantumista. No, tulihan sekin. Asiasta kertoo tänään Helsingin Uutiset.

Niin mitä Maunulan yhteiskoulussa on tapahtunut?

 • Kasiluokkalaista poikaa nöyryytettiin elokuussa koulun puhalla usean koulun oppilaan toimesta. Nöyryytys videoitiin, ja levitettiin somessa.
 • Nyöryytykseen sisältyi BLM-tyyppinen polvistumis-rituaali.
 • Poliisi kieltäytyi tulemasta pojan äidin kutsusta koululle, äiti meni itse.
 • Koulu ei ole tehnyt rikosilmoitusta asiassa, vaan hoitaa tapausta sisäisesti. ”Sovittelu” on mainittu.

– Poika soitti minulle koulusta ja kertoi mitä on tapahtunut. Ysiluokkalainen poika oli tullut paikalle ja uhkaillut. Poikaani oli käsketty polvistumaan. Jos hän ei näin toimi, hänen päänsä päällä hypitään. Ja hänet tapetaan, äiti kertoo. (Helsingin Uutiset 30.09.2020.)

Helsingin opetustoimi, opetusministeri ja koko yhteiskunta on *polvillaan* väkivaltaisesti respektiä vaativien nulikkojen edessä. Voiko asia tosiaan olla näin?

6 Comments

 1. Opettajat BLM/Antifa hurmokseen aivopestyjä?
  30.9.2020 13:15

  USA:n maksetuissa BLM/Antifa kommari/Natsi-protesteissa pidätetyissä on suhteeton määrä perusopetuksen opettajia

  Vastaa
 2. p.grandell
  30.9.2020 14:29

  tuttu juttu , naapuristossani puukohippailtiin …100metriä poliisilaitokselta.. oli soitettu toistakymmentä kertaa hätänumeroon.. eipä kukaan tullut…(olivat romaaneja) joten ei pottunokille sattunut mitään. kun tulee hätä, ei auta muuta kuin olla ”valppaana ja hyvässä kondiksessa”) viekas…..

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.9.2020 15:12

   ”Pottunokka” saattaa olla rodullistava ilmaisu? Puhutaan mieluummin perunanenistä.

   Vastaa
 3. Juha
  30.9.2020 15:57

  Heh. Kommunistit niin tykkäävät rodullisesta kulttyyrista johon kuuluu kaikenlainen rikollis- ja väkivaltatoiminta. Vasemmisto haluaa valkoisesta jälkikasvustaan kasvavan kuuliainen ja tottelevainen värilliselle ylivallalle.. siksi ne impegnoidaan jo nuorena sijoittamalla kommunistien kersat ”edistyksellisiin” oppilaitoksiin.. näitä poloisia saa toistuvastk kyykyttä, polvistuttaa, koulukiusata, varastaa, kiristää, hakata ja raiskata ym ilman seuraamuksia, jotta tottuvat tulevaan uuteen järjestykseen..

  Vastaa
 4. Frank
  30.9.2020 22:20

  Jonkun pitäisi tehdä rikosilmoituksia noista tyypeistä jotka ei ilmoita pahoinpitelyitä ym.poliiseille. Ei koululla ole mitään valtaa ”sovitella” rikoksia saati salailla niitä, sekä suojella rikollisia. Ja poliisin tulisi automaattisesti alkaa tutkimaan jos näin on tehty/yritety tehdä eikös niilläkin ole jonkin sortin virkavelvollisuus.

  Vastaa
 5. Juha
  1.10.2020 08:43

  Mutta kun kommunismi on nyt in kouluissa… vasemmistolainen opetusministerimmehän on ilmaissut tukensa marxilaiselle BLM-järjestölle. Tämän ideologian mukaan lasten on nöyristeltävä ja polvistuttava puna-aatteen puolesta..

  https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3121377

  Poliittiselle poliisille tai demla-vetoiselle oikeusjärjestelmälle on tästä turha nyyhkyttää.. POLVISTUKAA kommunistikersat!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top