Rekkakulkue aiheuttaa ruuhkia liikenteessä Helsingin keskustassa ja Hämeenlinnanväylällä

Isojen rekka-autojen mielenosoituskulkue aiheuttaa merkittävää haittaa liikenteelle Hyvinkäältä etelän suuntaan Hämeenlinnanväylällä huomenna perjantaina 30.4. 2021.

Noin sadasta rekka-autosta koostuva kulkue lähtee Hyvinkäältä Helsinkiin aamulla kello 7.00. Kulkue etenee poliisivetoisena.

Autoilijoiden kannattaa varautua pitkiin jonotusaikoihin päästäkseen aamulla Hämeenlinnanväylälle. Rekkakulkue etenee tavallista hitaammin myös Hämeenlinnanväylällä, joten suosittelemme autoilijoille vaihtoehtoista aikataulua tai reittiä aamun liikenteessä, komisario Jarmo Heinonen Helsingin poliisilaitokselta sanoo.

Rekkakulkue etenee Hämeenlinnanväylältä Mannerheimintietä pitkin kohti Eduskuntataloa, jossa kulkue pysähtyy. Pysähdyksen jälkeen kulkue siirtyy Eduskuntatalolta Arkadiankatua pitkin Runeberginkadulle, josta kulkue jatkaa jälleen Mannerheimintietä Eduskuntatalolle. Poliisi ohjaa liikennettä. Kulkue toistaa kierroksen kaksi kertaa, minkä päätteeksi se jatkaa matkaansa Mannerheimintietä Hämeenlinnanväylälle kohti pohjoista. Kulkue etenee poliisivetoisena aina kehä III:lle asti.

–Rekkakulkue aiheuttaa merkittävää haittaa liikenteelle myös Mannerheimintiellä sekä Arkadiankadulla ja Runeberginkadulla. Liikennehaitat kertautuvat ja saattavat ulottua laajalle Helsingin keskustassa sekä Hämeenlinnanväylällä, Heinonen sanoo.

5 Comments

 1. Huru-ukko
  29.4.2021 21:13

  Iso peukku ”turvenuijille”. Toivottavasti teillä on jenkkityyliset savuttimat siinä kettutarhan (eduskuntatalo) kohdalla. Sellaiset joilla jenkeissä antavat savuapua sähkö-ja hybridiautoille. Niillä kun ei ole oaa savustinta.

  Vastaa
 2. juha II
  29.4.2021 21:18

  Hyvä huomio polliisilta!

  Vastaa
 3. Kahveltaja
  30.4.2021 09:19

  Aika pliisu mielenosoitus, melkein niin heikko esitys, ettei kukaan huomaa koko mielenosoitusta.

  Ajatus on tärkeä ja hyvä, mutta olisin odottanut sellaista tempausta, joka NÄKYY ja muistetaan. Vaikkapa niin, että liikenne on sekaisin pidemmän aikaa, jotta Helsingin viher-kommarit joutuu menemään kotiin kävellen, kun julkiset ei kulje liikennekaaoksen vuoksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.4.2021 09:51

   Ei normaalin elämänmenon haittaaminen hyödytä. Toki olen pettynyt stadilaisten poissaoloon: Onhan kysymys Suomen huoltovarmuudesta, jokaisen meidän kukkaroon sattuvasta energian hinnasta, ja yrittämisestä Suomessa.

   Vastaa
   1. Ajatusrikollinenko?
    30.4.2021 10:44

    Suomalaiset on aivopesty luopumaan omastaan ”jonkun asian” vuoksi jo vuosikymmeniä. Ja tämä aivopesu tehdään jo ala-asteelta lähtien.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top