Republikaani-senaattorin lakiesitys pyrkii estämään Wuhanin viruslabratorion rahoittamisen USA:n veronmaksajien rahoilla

Voittoatavoittelemattoman verorahoitusta saavan yhteisön kieltäydyttyä vastaamasta Yhdysvaltain terveysviranomaisen pyyntöön saada selvitys yhteisön saamien avustusten käytöstä Wuhanin virustutkimuslaitoksessa Iowan senaattori on esittänyt lakia julkisten avustusten maksamisen keskeyttämisestä toimijoille, jotka kieltäytyvät selvittämistä rahoituksen edelleen-jakamisesta ulkomaisille tahoille.

Voittoa tavoittelematon organisaatio EcoHealth Alliance (EHA) toimii New Yorkissa, ja saa julkista rahoitusta toimintaansa. EHA:lla on myös rahoituksensa piirissä ulkomaisia yhteistyökumppaneita, kuten mm. Wuhanin Virologinen Instituutti (WIV) Kiinassa. Yhdysvaltain Kansallinen terveysinstituutti (NIH) keskeytti jo myönnetyn avustuksen maksaminen EHA:lle tämän kieltäydyttyä vastaamasta kysymyksiin yhteistyöstä WIV:n kanssa, ja tälle EHA:n kautta päätyneestä amerikkalaisesta rahoituksesta.

Senaattori Joni Ernst (Iowa, republikaani) sai haltuunsa NIH:n kirjeen EHA:lle, – päivätty 08.07. 2020- jossa moititaan avustuksen saajaa vastaamattomuudesta edelliseen NIH:n tietopyyntöön. Ernst huomautti julkaisussaan (15.06. 2021), että ”NIH:n saaman ilmoituksen mukaan Wuhanin virologinen instituutti (WIV), joka on EcoHealth:n yhteistyökumppani, on toteuttanut Kiinassa sijaitsevissa laitoksissaan tutkimuksia, jotka aiheuttavat vakavia bioturvallisuusongelmia ja aiheuttavat siten terveys- ja hyvinvointiuhkia yleisölle Kiinassa ja muissa maissa, mukaan lukien Yhdysvallat”.

Senaattori Ernst on tehnyt lakialoitteen liittovaltion avustusten keskeyttämisestä sellaisilta rahankäyttäjiltä, jotka eivät ilmoita rahoituksen myöntäneelle virastolle saamiensa avustusten edelleen-jakamisista, viitaten juuri EcoHealthin ja Wuhanin virus-instituutin tapaukseen. WIV:n väitetään olevan kytköksissä kommunistisen Kiinan armeijaan (PLA), ja australialaislehden mukaan instituutilla yhteistyösopimus Pakistanin armeijan kanssa biologisen tietämyksen toimittamisesta pakistanilaiseen bioase-laitokseen.

”Huolimatta liittovaltion lain rikkomisesta ja kieltäytymisestä paljastamasta, kuinka paljon Yhdysvaltain veronmaksajien rahaa on kanavoitu kommunistisen Kiinan  Wuhanin virologian instituutille (WIV), ja huolimatta koronavirustutkimuksen tukemisesta, EcoHealth Alliancea palkittiin vielä toisella 7,5 miljoonalla dollarilla”, senaattori Ernst kertoi julkaisussaan 15. kesäkuuta.

Ernstin lakiesitys on otsikoitu ”Stop Outlay of Payments Act:ksi” (STOP). Senaattori vaatii rahoitusta myöntäviä virastoja keskeyttämään avustukset saajille, kunnes ne antavat vaaditut tiedot siitä, kuinka he käyttävät saamansa verodollarit. Lakiesityksessä vastaanottajalla olisi 120 päivää aikaa reagoida keskeyttämiseen vastaamalla esitettyihin kysymyksiin, tai avustus perutaan.

SARS-2-Cov, meneillään olevan pandemian aiheuttajavirus, ilmaantui syksyllä 2019 ja on levinnyt maailmanlaajuisesti. Kiinalaisten mukaan virus on peräisin villieläimistä, -lepakoista tod.näk.- mutta toisen teorian mukaan se on labratoriokarkulainen. Virusta on väitetty myös geenimanipuloiduksi. Näiden väitteiden ollessa mukana keskustelussa, Yhdysvaltain veronmaksajien rahoitus WIV:lle on ns. kuuma peruna.

Luettavaa:

1 Comment

  1. juha II
    16.6.2021 20:18

    Kuolemantautien ”tutkimusten” rahoittaminen veronmaksajien rahoilla (ent. salaliittoteoria) on globalisti-kommunistien pirullinen juoni teurastaa kuin kapiset koirat piikillä maailman kansat vieläpä ”ilmastomuutoksen” varjolla vain siksi, että se on psykopaattien mielestä eri kivaa!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top