Riidankylvö eduskunnassa vain vahvistuu/ko

Kun yksi eduskunnan tähän saakka räyhäävimmistä edustajista siirtyy Helsingin apulaispormestariksi, eli Vasemmistoliiton nykyinen ryhmäjohtaja Paavo Arhinmäki lähtee kunnon lihapatojen äärelle Helsingin yhdeksi huippujohtajaksi, niin seuraaja on samaa kaliberia.

Erinäisten kieltäytymisten jälkeen Paavo Arhinmäen tilalle Arkadianmälle kipuaa somali Suldaan Said Ahmed. Hän on Helsingin kaupunginvaltuutettu. Mies käyttää itsestään nimitystä ”musta leijona”. No, minä voisin olla sitten vaikka valkoinen ori.

Helsingin Sanomat on tänään julkaissut SSA:sta ylistävän jutun. Se hieman ihmetyttää, koska se on lehden yksi pääkirjoituksista. Ja etenkin siksi, että siinä ei ole sanan puolikastakaan kritiikkiä vaan pelkkää ”hallelujaa” Ahmedille. Lehti itse kertoo, että sen pääkirjoituksissa ilmenee julkaisun ”periaatteellinen linja”.

No, toisaalta ennen niin vapaamielinen mediahan muuttui jo joitakin vuosia sitten, ja on nyt vahvistanut linjaansa lakkautetun Vihreän Langan megapainoksena ja siinä valossa äärivasemmistolaisen kansanedustajan ylistäminen on ymmärrettävää, mutta uskon ettei monenkaan tilaajan mielestä hyväksyttävää.

Räyhäävä jellona

Olen paljon seurannut työni vuoksi ja muutenkin mielenkiinnolla Helsingin kaupunginvaltuuston istuntoja, joiden sisällöt löytyvät niin nauhoilta, videoilta kuin litteroituina, ja täytyy sanoa että ei tarvitse olla kummoinenkaan tulkitsija, kun on havainnut ja havaitsee Ahmedin Suomi-vihan ja ennen muuta silmittömän vihan Perussuomalaisia kohtaan. Ja, vaikka Paavo Arhinmäki oli myös persukammoinen, niin rohkenen odottaa, että syksy tuo tullessaan yhä vain lisää riitaa vihervasemmiston ja ennen muuta PS:n kesken, koska enpä usko että Sultaan Said karvoistaan pääsee.

Siis toistaiseksi nähdyn ja koetun perusteella Helsingin Sanomien luonnehdinta Ahmedista ”sillanrakentajana” ei todellakaan pidä paikkaansa, ei sitten pätkääkään. -Päin vastoin. On aivan kohtuuttoman surullista ja väärin kansanedustajia ja Suomen kansaa kohtaan, että me saamme vaivoiksemme uuden ”arhinmäen” vieläpä pahempana painoksena.

Muistatte tämän:

Kun taannoinen Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini joutui jonkun kansalaisen kolhimaksi, niin kas jo samana päivänä Ahmed koitti vetää huomiota ja sääliä sekä sympatiaa itselleen sillä, että hänenkin päälleen käytiin eräällä helsinkiläisellä metroasemalla. No, kukaan silminnäkijä ei sellaista nähnyt, eikä yksikään valvontakamera sellaista tallentanut. Ja, kun joku puhui tuollaisia niin se on? -Niin kaikki me tiedämme mitä se on !

On toivottavaa, että kyseinen henkilö ei jatka tuota kansanedustajana, ettei Vasemmistoliitolle käy Ahmedin kanssa niin kuin kävi demareille Husu Husseinin kanssa.  Soinin kimppuun käynyt sai tuomion tuossa keväällä, mutta kenenkään muun kuin Ahmedin ”näkemää” haamuolentoa ei ole tavattu, koska sellaista ei kertakaikkiaan ole.

Juuri, kun kansakunta on tänään saanut karistettua niskoiltaan eduskunnan yksimielisellä päätöksellä Tytti Yli-Viikarin, tuon vihreiden lahjan, josta sentään hekin ymmärsivät luopua -pois niskoiltaan- niin uusi potentiaalinen ongelmatapaus on jo ovenraossa ja toinen jalka sisällä.

Toivoa kuitenkin on, jos…

Vasemmistoliitto valitsee ryhmäjohtajakseen jonkun viisaan joukostaan, jolla riittää pinnaa ja tahtoa pitää räyhääjä/räyhääjät kurissa. Niin hallituksen kuin eduskunnan työrauhan kannalta olisi syytä valita joku näistä kolmesta : Aino-Kaisa Pekonen, Jussi Saramo tai Jari Myllykoski.

Olisi nimittäin Vasemmistoliiton etu, että sitä vastaisuudessakin arvostettaisiin -sen mitä nyt hallituspuolueita yleensä arvostetaan- tasavertaisena muiden kanssa, eikä siitä tulisi isänmaataan vihaava mölyävä laumaa, -mistään syystä.

Seppo Huhta

Luettavaa:

Vasemmiston valtuutetulta rikosilmoitus Laura Huhtasaaresta

3 Comments

 1. jani
  30.6.2021 16:36

  Taitaa eduskunta saa ensimmäisen aidon jihadistin? Jos valkoisia jihadisteja ja terroristisymppaajia ei lasketa.

  Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  30.6.2021 20:06

  Saramo vois olla paras Vasemmiston ryhmyriksi? Hänen politiikantekemisensä on ollut aina yllätyksetöntä ja tasalaatuista, -ja sanon tämän hyvällä. 🙂

  Vastaa
 3. Huru-ukko
  30.6.2021 21:51

  Nyhän siellä eduskunnassa on sitten enemmänkin näitä itämaisia arvonimiä. On ahmetin sulttaani kommareilta ja persuilla Laakson Sheikki.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top