Rikollisjengit julistivat ”ulkonaliikkumiskiellon” lähiössä Ruotsissa, asukkaat tottelivat

Kuinka pitkällä on vallan ja alueellisen kontrollin luisuminen maahanmuuttaneille ammattirikollisille Ruotsissa, se koettiin Tenstan lähiössä Tukholmassa elokuussa.

”En ole ennen kuullut siitä. Olen varma, että poliisi suhtautuu kyseisiin tietoihin erittäin vakavasti ja varmistaa, että Ruotsissa sovelletaan Ruotsin lakia ja sitä sovelletaan yhtä lailla kaikkiin. Kukaan rikollinen ei saa asettaa rajoja muille rehellisille kansalaisille”, selitti sisäministeri Mikael Damberg (S) tänään TV4 Nyheterna-ohjelmalle. Rinkebyn poliisipäällikkö Therese Rosengren kuitenkin vahvistaa SVT:lle, että rikollisten määräämä ulkonaliikkumiskielto on tapahtunut tosiasia.

25, elokuuta poliisipartio havaitsi kadut tyhjiksi ihmisistä klo. 18:00 jälkeen. Rikolliset olivat levittäneet sanaa, että tuon kellonajan jälkeen kaduilla liikkujat tullaan pahoinpitelemään, vahvisti Rosengren. Toiminnallaan rikollisjengit osoittivat asukkaille, että he todella hallitsevat aluetta, eikä poliisista ole asukkaille mitään apua.

Tensta on hyvin suuressa määrin maahanmuuttaja-valtainen, ja rikollisjengit koostuvat toisen tai kolmannen polven maahanmuuttajista. Jengit ovat myös varustautuneet automaattiaseilla ja sotilaallisilla räjähteillä, joita myös käytetään. Ammuskelut ovat ”haavoittuvilla alueilla” tavallisia.

Asiasta kertoi:

Päivitys 18.10.2020: Yle on hereillä:

4 Comments

 1. Kalergi-suunnitelma
  18.10.2020 14:29

  Erkki Toivasen hyvä artikkeli vuodelta 2007:

  ”Hyödylliset idiootit islamismin asialla”,
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/erkkitoivanen/41820-hyodylliset-idiootit-islamismin-asialla-2/

  Barbaarisille maahantunkeutujille hyödyllisten idioottien määrä ja valta (kuten Ohisalo) on senjälkeen meilläkin vain kasvanut, vaikka mm. Pohjanlahden takana on näyteikkuna noiden raakalaisten aikaansaannoksista, kuten käsilläoleva artikkelikin osoittaa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.10.2020 15:35

   Voisiko #opetusministeri kertoa, miten Suomessa aiotaan suhtautua pään irroittamiseen opettajalta? Kuullun mukaan Suomenkin kouluissa on kuriongelmia rauhanomaisen uskonnon kannattajien jälkeläisten kanssa. Alppilan koulun tapaus ei ole ollut ainoa, vaikka muista selkkauksista ei ole juuri puhuttu.

   Vastaa
 2. murre riepunen
  19.10.2020 08:19

  Maamme opettajista yksikään ei uskalla kyseenalaistaan” rauhanuskonnon ” erinomaisuutta, ylpeillen kertovat juuri sen uskonon sopivan meille varsin hyvin, kaula pysyy ehjänä, ainakin jonkun aikaa, oppilaiden havaittua opettajan typeryyden ja halpamaisuuden kaula katkaistaan siitä huolimatta.

  Vastaa
 3. Itsepetos on suurin petos
  19.10.2020 15:50

  Tässä nähdään kuka/ketkä hallitsevat Ruotsissa.

  Terrori on hallitsmisen kätännön muoto ja sitä käyttäät uus-ruotsalaiset. Kantaväestö on alistettuna omassa maassaan. Eikä halua tietää mitä korttelin päässä tapahtuu. Totuus kielletään kokonaan.

  Ruotsissa asuu noin 720 000 ulkosuomalaista. Jos heidän saataisiin muuttamaan Suomeen, tilanne paranisi skä heidän osaltaan että meidän osalta. Taloutemme lähtisi kasvuun ja eläkeläiset olisivat siinä avainasemassa. Nimittäin heidän eläkkeensä tulisivat Ruotsin valtiolta. Tälöin rahavirta kääntisi nykyiseen nähden toisinpäin. Välillisesti kuusi miljardia vuodessa. Saman verran kuin Suomen lisävelanotto nyt. Mikä olisi se taikakeino joka käynnistäisi paluumuuttajien virran?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top