Rokotteet – edistystä, politiikka vai rahastusta

Rokotteet ovat olleet kiivas puheenaihe jo vuosia ja niillä on oma kanattajakuntansa, mutta myös vahva ja merkittävä oppositio.

Puolestapuhujilla on aika samat sävelet vuodesta toiseen, yhteiskuntavastuu ja heikoista huolehtiminen, terveyden ylläpitäminen sekä se, että rokotteet kuuluvat edistyneeseen hyvinvointivaltioon ja yhteiskuntaan. On totta, että rokotteilla on pystytty kitkemään joitakin vaarallisia sairauksia, kuten esimerkiksi tuhkarokko, mutta meillä on selkeästi tiedon puutetta rokotteiden toimivuudesta ja haittavaikutuksista, erityisesti pitkällä aikavälillä. Outoa on se, että rokote-aiheesta jaetaan erittäin vähän hyödyllistä täsmätietoa, ja luotettavaa tutkimusaineistoa ei juurikaan jaeta julkisuuteen. On se tietenkin myös ihmeellistä, mihin kaikkeen ihmiset uskovat ja mitä he jopa puolustavat henkeen ja vereen etuoikeutena, kun asioille vaan puetaan riittävän hienot vaatteet.

Oleellinen kysymys onkin juuri tästä syystä se, että olemmeko niin varmoja siitä, että ”isoveli valvoo” -yhtymän, eli valtion, intressissä on aidosti kansalaisten hyvinvointi ja terveys. Näin kun sen sanoo ääneen ja ajattelee sitä kaikkea, missä valtio jatkuvasti epäonnistuu vuosi vuoden jälkeen:

• Työllisyyden ja koulutuksen edistäminen
• luokkayhteiskunnan ja sen erojen vähentäminen ja poistaminen
• selkeä ja läpinäkyvä kommunikointi kansalaisille
• talouden tasapainottaminen ja verorahojen järkevä allokointi
• kaikki rikotut vaalilupaukset ja puolueiden sopupeli
• korruptiotapaukset, jopa poliisin johdossa
• lahjontaan sortuminen
• elämäntapasairauksien lisääntymisen pysäyttämien
• yhteiskuntaa riivaamien mielenterveyongelmien ja alkoholismin vähentäminen
• lääkeriippuvuudet ja huumeongelmat
• vapaan kilpailun edistäminen ja monopolien purkaminen, esimerkkinä Alko
• maahanmuuttoasiat ja ulkomaanpolitiikka yleensä.

Niin kyllä tuntuu todella jotenkin täysin epätodennäköiseltä, että valtio osaisi tehdä riittävästi selvittääkseen, josko rokotteet ovat aidosti hyväksi kansalaisille. Totuus on, että jos rokotteiden aitoa vaikutusta halutaisiin ymmärtää, niin niiden vaikutusta ihmiskehoon ja mieleen pitäisi tutkia monien sukupolvien ajan, koska rokotteet ovat luonteeltaan synteettisiä ja muuttavat meidän elmistöä vastoin luonnon voimia ja tahtoa. Pahin kaikesta on vielä se, että todennäköisesti rokotteiden tuottamat muutokset ovat perinnöllisiä ja emme tiedä, miten evoluutio mahdollisesti vielä pahentaa tilannetta. Onko siis vastuullista antaa tällainen perintö omalle lapselle, kysynpä vaan?

Täydellistä valtioille on tietenkin se, että kun rokotteita pakotetaan kaikille, niin mitä tilaa ja tarvetta silloin jää tutkimuksille? Tulevaisuudessa voidaan esimerkiksi vaan kylmästi todeta, että ”juu, kyllä nämä saasteet ovat syy siihen, että altistuu kaikenlaisille pöpöille”, ei suinkaan se, että rokotteet sekoittivat elimistön 30 vuotta aikaisemmin ja heikensivät vastustukykyä tavalla, jota ei voi korjata.

On tietenkin toinen oleellinen asia, mihin kannattaa kiinnitää huomion mitä tulee rokotteisiin, siinä pyörivät erittäin isot rahat. Se, että kansalaiselle tai vanhukselle tarjotaan ilmainen rokote ei tarkoita sitä, että se olisi ilmainen. Se, että joku tarjoaa ilmaisia kasvomaskeja rautatieasemalla ei tarkoita, että maskit ovat ilmaisia. Kuluttaja, siis tässä tapauksessa kansalainen maksaa aina kaikesta, sehän se verojärjestelmän hienous on, ihmiset vain ajattelevat, että he saavat asioita ilmaiseksi, mutta eihän se niin mene. Eli, jos rokotteiden taustalla on rahaa, valtavia yhtiöitä, narsisteja, kuten Bill Gates, ja epäpäteviä poliitikkoja ostajana, miten siitä voisi seurata mitään hyvää? Poliitikkoja painostetaan lisäksi korkeilta tahoilta varjelemaan kansalaisia ja ratkaisuksi onkin silloin aika optimaalista tarjota esimerkiksi rokotteita. No mikäs siinä, poliitikko voi lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja mikä parasta, pienellä vaivalla, hän saa pelastaa ihmisiä ja ylpeänä kertoa siitä sekä tienata hyvät rahat asian edustamisesta.

Kyse on siis pitkälti siitä, että haluammeko itse asiassa rokotteita vai onko politiikka median avulla jo vuosikymmeniä sitten lobbanut rokotteiden puolesta, ja lobbaa niiden puolesta edelleen tavalla, joka on saanut kansalaiset uskomaan niiden tarpeellisuuteen. Kun joku asia tai ratkaisu halutaan esille ja myyntiin tai tässä tapauksessa osaksi terveydenhuoltojärjestelmää, pitää se ajatus ensin myydä uskottavasti ihmisille. Ratkaisuja on tietenkin aina helpompi myydä epävarmoina aikoina, koska ihmiset itse edesauttavat tiedon levittämistä puhumalla ratkaisujen puolesta omien pelkojensa takia, ja pahin kaikesta, että nämä puolestapuhujat harvoin ymmärtävät niistä asioista sen mikä on olellista. Eli, tärkein valuutta tässä rokotepelissä näyttäisi olevan pelko, jonka kautta voidaan varmistaa, että yhteiskunta on huolissaan, esimerkiksi Covid-19 uhasta, jolloin tarvittava ratkaisu on mahdollisimman helppo myydä median avustuksella. Simsalabim, näin sitä tuotetaan tuottava rokote oravanpyörä, joka pyörittää rahaa kuin roskaa ja vielä varmistaa, että julkiselle verorahoilla pyöritettävälle terveydenhuollolle pysyy korkea tarve ja kysyntä, jolloin ei ainakaan tarvitse puhua verojen alentamisesta.

Ikävää on vielä se, että kun riittävä kannatus asialle kuten rokotteille on saavutettu, voidaan ne pakottaa kaikkiin enemmistön avulla ja juuri tämä näyttäisi todella olevan aikomus paljon puhutun koronarokotteen kannalta. On se demokratia vaan niin ihanaa, kun se antaa vallan sortaa, hiljentää ja pomottaa ihmisiä ihan oman mielensä mukaan. Pointti nyt kuitenkin on se, että niin kauan kun suuret setelit ovat keskeinen asia, esimerkiksi rokotteissa, niin todennäköisyys siitä, että se on ihmisten parhaaksi, on mitättömän pieni. Miksi? Koska muut intressit ajavat edellä, kuten se että verorahoja investoidaan johonkin, mitä valtio voi hallinnoida, pyörittää ja missä voi tehdä niin paljon hämärää kauppaa kuin mahdollista, samaa kaliberia kuin lääkkeet, aseet ja energia. Kukaan ei tiedä mitään, eikä saa tietää mitään, rokoteresepti on salainen eikä siitä ainakaan kannata tiedottaa eikä varsinkaan siitä, miten sen ainesosat laajemmin vaikuttavat yksin ja yhdessä kehoon, mieleen ja yleensä hyvinvointiin. Ja kaiken tämän lisäksi kukaan ei ota edes puheeksi mikä vaikutus rokotteista jää tuleviin sukupolviin.

Rokotteista tiedottaminen onkin aina ollut lähes yksinomaan valtion ja valtamedian hommaa, mikä on harmillista. Käyttäjäkokemusten tuominen esiin on hyvin vähäistä ja puolueellista. On nimittäin valtavasti ihmisiä, jotka voivat todistaa sen puolesta, että rokotteista ei ole ollenkaan tai on erittäin vähän hyötyjä. Toisaalta mahdollisia riskejä ja sivuvaikutuksia niissä on jo tänä päivänä puhumattakaan siitä, mitä ne voivat aiheuttaa tulevaisuudessa. Ihmiset kuitenkin vaikenevat mieluummin kuin esittävät asiansa, koska pelkäävät suututtavansa valtion eivätkä he myöskään tahdo silmätikuksi yhteiskunnassa. Sosiaalinen paine onkin hyvä työväline sellaiselle valtiolle, jonka päämääränä on kasvattaa omaa valtaa ja auktoriteettia.

Ajatellaan nyt vielä rokoteasiaa eri kannalta. Jos sinulle ventovieras tarjoaa kyseenalaisen näköistä juotavaa kadulla pullosta ilman etikettiä, otatko sen vastaan? No et tietenkään. Miksi siis ottaisit vastaan rokotteen, josta ei edes lääkäri pysty (paitsi jos on täysi valehtelija) kertomaan tarkalleen mitä se sisältää, miten se on valmistettu ja miten se tulee vaikuttamaan sinuun kokonaisvaltaisesti. Ei, emme toimi näin, oma itsevarjeluvaisto estää meitä tekemästä niin, ottamasta vastaan asiota, joihin emme usko, paitsi jos joku on onnistunut manipuloimaan meidät uskomaan jotain muuta. Nyt on onneksi jotain toivoa myös niille ilmassa, jotka valtion hyvään tahtoon sinisilmäisesti uskovat, koska maailmalla ja kerrankin jopa Suomessa on tullut esiin lääkäreitä uskottavalla taustalla, jotka eivät vain kyseenalaista, vaan suoraan tuomitsevat rokotteet ja niiden riskit. Poliitikot ja valtamedia sekä suuret lääkefirmat, kuten Pfizer, eivät ole ihmisten vaan pikemmiten rahan, rikkauksien sekä vallan asialla; sen tajuaa, kun avaa vähän niiden taustoja ja omistussuhteita. Vaikka Pfizer on moneen kertaan tuomittu lahjonnasta ja korruptiosta, niin korporaatio kuitenkin vain porskuttaa eteenpäin entistä vahvempana. Yhtälailla THL:n ja WHOn touhua kannattaa pitää silmällä, koska siitä todella puuttuu punainen lanka; onko intressi ihmisten suojelemisessa vai jossain ihan muussa?

Onhan se niin, että elämässä on tehtävä paljon päätöksiä ja vaikkakin valtio on hanakasti vuosikymmenien ajan pyrkinyt vähentämään ihmisten itsemäärämisoikeutta ilman, että sitä tietenkään huomattaisiin, niin siihen miinaan ei nyt tulisi enää astua vaan mielummin rohkeasti ottaa omat asiat omiin käsiin ja varoa kaikkea sellaista, joka on millään tasolla harmaata tai epäluotettavaa. Jos rokote-aihe kiinnostaa ihan käytännön tasolla, voi seurata keskustelua esimerkiksi biohakkereiden piireissä, joissa sitä käsitellään aktiivisesti.

6 Comments

 1. Rokotemaailmassa pojille sattuu ja tapahtuu
  17.11.2020 16:43

  Englannin koronarokotteen ottanut testiryhmä on jo kuollut (Dr Charlie Ward paljasti). Espanjassa rokotettiin 120 vanhusta, joista 90 eli 75% kuoli kuukauden sisällä rokotuksesta. Brasiliassa koronarokotteen testaus lopetettiin kuoleman johdosta. Jonkun toisen rokotteen kokeilu lopetettiin selkäytimen tulehdukseen. Nimeltään Pf alkuisen koronarokotetehtaan hallituksen puheenjohtaja myi juuri 62% osakkeistaan, vaikka firma aikoo pelastaa koko maapallon uudella rokotteella ja pj. voisi kohta uida omassa rahasäiliössä. Miksi mahtoi myydä kultakaivoksen osakkeet – onko jotain mahdollisesti pielessä ? Etelä Koreassa jo 59 kuollutta flunssarokotekampanjan seurauksena – siksi Singapore keskeytti oman flunssarokotekampanjansa. Polion väheneminen ei johtunut siitä rokotteesta, vaan selkäydintä suojaavan kudoksen tuhoavan peltojen tuholaismyrkyn DDT kiellosta. Uusien rokotteiden seurauksia pitäisi seurata vuosia ennen hyväksyntää laajempaan käyttöön, mutta rokotemiljardööri ylioppilas Kill Bates, joka identifioi itse itsensä lääkäriksi, ei jaksa odottaa.

  https://drcharlieward.com/the-covid-19-genocide-by-claire-edwards/?utm_content=11940088&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

  Vastaa
 2. Olavi Koskela
  17.11.2020 18:30

  ”… valtavasti ihmisiä, jotka voivat todistaa sen puolesta, että rokotteista ei ole ollenkaan tai on erittäin vähän hyötyjä.” Tuo ’valtavasti’ on kyllä puhdasta uskonvaraista julistusta. Todennäköisesti sellaisia ihmisiä, jotka ovat hyötyneet rokotuksista, on vielä paljon paljon enemmän. Mutta niin se ikävä kyllä on, että ihmisyksilöt erilaisine immunokompetensseineen reagoivat vastaan tuleviin antigeeneihin eri tavoilla. Ei ole sellaista (tartunta)tautia ja vielä vähemmän rokotetta, johon kaikkien ihmisten vaste olisi samanlainen. On epärealistista ja myös epäreilua vaatia rokotteilta biologisesti mahdottomia ominaisuuksia. Riittävän suuressa populaatiossa rokotteen antama suoja noudattanee likimain normaalijakautumaa. Suurimmalla osalla suoja on kohtalainen tai melko hyvä. Pienellä osalla suojaa ei muodostu lainkaan, ja (yhtä) pienellä osalla suoja on erinomainen. Jos nyt kuvatut mRNA -rokotteet koronavirusta vastaan antavat yli 90%:lle rokotetuista suojan (jää vielä nähtäväksi käytännössä), niin se on erittäin hyvä tulos!

  Vastaa
  1. Rokoteuskonnosta herännyt
   18.11.2020 18:01

   Siis omia mielipiteitä. Olen nahnyt rokotteellisten sairauksien tartuntamääräkäyrät, määrä on y-akselilla ja aika on x-akseli. Rokotteet ovat systemaattisesti tulleet saataville vasta kun tartunta on ollut jo katoamassa ihan itsekseen eli tartuntamaara on jo ollut jatkuvassa laskussa ajan mukana. Ja kun itsestään katoamassa olleeseen taruntaan on tullut rokote, väitetään tartuntojen vähenemisen jatkuminen rokotteen ansioksi 😀 Riippumaton lääkäri oli tutkinut tilastoista, että flunssarokotteet moninkertaistavat Alzheimer riskin (elohopea ja alumiini ovat aivo ja hermomyrkkyjä). Kadotin sen artikkelin pari vuotta sitten. Flunssarokote-Alzheimer yhteyttä ei saa suomalaisille paljastaa. Myöskään vauvojen/lasten rokotteiden ja autismin (+muut oppimisvaikeudet, hyperaktiivisuus, allergiat) välistä riippuvuutta ei saa suomalaisille paljastaa. Ooops – taisin tehdä huolimattomuusvirheen. Kun vastasyntynyt / vauva rokotetaan ei kukaan saa koskaan tietää miten terve ja lahjakas lapsesta olisi ilman rokotteita kehittynyt.

   Vastaa
 3. juha.
  17.11.2020 18:52

  Bisnes on bisnestä ja bisnes on likaista peliä. Ensin se oli sitä siellä mikä on bisneksen ”kehto”. Eli Amerikassa, josta se levisi sitten koko maailmaan.

  Vastaa
 4. kylmiä faktoja
  17.11.2020 19:34

  Mietitäämpä hetki… Kiinalainen lääketiede on pystynyt parantamaan potilaita jo mutamia tuhansia vuosia. Kirurgisiakin operaatioita tehtiin ja dokumentoitiin jo 4000 vuotta sitten.

  Amerikkalainen koululääketiede (luunsahaajat) ovat vasta noin 150 vuotta vanha toimijaryhmä joka ei halua ottaa oppia sen enempää kiinalaisilta kuin egyptiläisiltäkään. No, ehkä ne jo 2000 vuoden päästä pääsevät parannustaidoissaan siihen että potilaita ei kuolekkaan hoitoihin.

  Oletteko muuten huomanneet että sairalat laittavat kuolevat potilaan yksityisiin hoitokoteihin tai kuntien terveyskeskusten vuodeosastoille, kun mitään ei ole enää tehtävissä tai potilas uhkaa kuolla käsiin. Tämä vain siksi että ”tehohoidossa ei kukaan kuole”. Eli, jos itse joudut teholle, ja sinua ollaan siirtämässä kotikuntasi vuodeosastolle, tiedät mikä on tilanne vaikka lääkärit maireasti hymyilevät. He ovat saaneet jo sinusta rahat.

  Vastaa
 5. Espanjan flunssa ei tarttunut - rokotetut kuolivat
  18.11.2020 18:19

  Kuuluisa Espanjan flunssa ei tarttunut sairaasta yhteenkään terveeseen sadoissa testeissä muistaakseni Bostonissa. Yrittivät a) siirsivät kehon nesteitä suusta, nenästä ja silmistä terveen vastaaviin paikkoihin b) Pistivät kehon nesteitä injektioruiskulla terveeseen c) Suusta suuhun vasta-tahdissa hengitys. Myöskään pärskivästä hevosesta terveeseen hevoseen ei tarttunut turpapusiin kertyneetä limasta. Oli ilmeisesti sähkömagneettisen säteilyn aiheuttama myrkytystila, kun TV/radio-lähetykset alkoivat (kirja: Invisible Rainbow). Sotilaita kuoli massoittain. Mitä ei mediassa kerrota on, että sotilaat oli rokotettu Rockefeller globalistisuvun rokotteella. Sama suku sai aikaan yleisesti käytetyjen vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kiellon ja vain Rockefeller valtuutetun aivopesun ja koulutuksen saaneet lääkärit saivat Rockefellerin keksimän lisenssin, jolla sai harjoittaa parantamista. Siten kapeasti katsova koululääketiede levitettiin maailmalle öljymiljardöörisuvun toimesta rahasammoksi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top