Ruotsalaisalus harjoitukseen Pansioon

Ruotsalainen Visby-luokan korvetti HMS Härnösand sekä Ruotsin merivoimien henkilöstöä osallistuu 14.-16.12. Rannikkolaivaston tukikohdassa Pansiossa järjestettävään Suomen ja Ruotsin väliseen harjoitustapahtumaan (CBT, Cross Border Training).

Suomesta harjoitukseen osallistuu Rannikkolaivaston alus sekä henkilöstöä Merivoimien esikunnasta, Rannikkolaivastosta ja Merisotakoulusta. Merivoimien esikunta johtaa harjoituksen.

Harjoitus on osa Suomen ja Ruotsin merivoimien säännöllistä ja jatkuvaa yhteistyötä. Harjoituksen tavoitteena on kehittää Suomen ja Ruotsin välistä yhteistoimintakykyä johtamisjärjestelmien osalta sekä kehittää tilannekuvan jakamista aluksien välillä.

Harjoitus järjestetään koronaturvallisuus huomioiden ja osallistujille on välitetty tieto ulkomailta Suomeen tuloon liittyvistä toimenpiteistä ja rajoituksista. Harjoituksen aikana harjoitusosastot toimivat kohortissaan ja kontaktit harjoitukseen osallistumattomien henkilöiden kanssa sekä harjoitushenkilöstön kesken minimoidaan.

2 Comments

 1. Snif
  13.12.2021 15:35

  Hurrin kanssa ei pitäsi harjoitella yhtään mitään, eikä missään oppilaitoksissa pitäisi olla pakkoruotsia opeteltavana.
  Hurrit on kokohistorian olleet suomivihamielisiä ja noita pitäsi nuolla joka puolella, minun puolesta koko ruotsin saisi hävittää maan päältä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.12.2021 16:06

   Kyllä ruåttalaisten Nisse-tonttulakki-sotalaiva on hieno! Suomeen pitäis saada ainakin karvalakkiversio.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top