Ruotsi pelastuu

Ruotsin vaalien ääntenlasku on edennyt niin pitkälle,että keskusvaalilauakunta on kertonut ,että varmuudella nk. porvariblokki on voittanut Ruotsin parlamenttivaalit.

Lopullinen paikkajakauma ei-sosialistien ja vihervasemmiston kesken on kasvanut sunnuntai-illan ”porvarien” hyväksi,eroa on nyt kolme paikkaa yhden sijasta eli 176-173.
Ruotsin sosiaalidemokraattien puheenjohtaja,väistyvä pääministeri Magdalena Andersson on myöntänyt suorassa lähetyksessä tappionsa.
Mielenkiintoisimmaksi kysymykseksi nousee nyt se mikä on vaalien suurimman voittajan eli Ruotsidemokraattien tuleva asema ja etenkin se pääsevätkö ja/tai haluavatko he hallitukseen.

Ruotsi oli luisumassa, väkivaltaisten muslimitausaisen jengien aiheuttamaan dystopiaan mutta oikeistohallitus on luvannut laittaa rikolliset kuriin ja palauttaa Ruotsalaisen ”kansankodin.”

Seppo Huhta

4 Comments

 1. Entäs Nyans
  15.9.2022 11:24

  Minua kiinnostaa miten kunnallistasolla usein toiseksi suurimmaksi puolueeksi noussut Nyans aikoo toteuttaa paikallistasolla omaa agendaansa. Suomi kun tulee sen vanavedessä mukana.

  Vastaa
 2. Väärinajattelija
  15.9.2022 11:40

  Kyllä se on nyt jo myöhäistä.

  Vastaa
 3. Petu
  15.9.2022 12:36

  Kansa heräsi viherkomukkafemakkosuvakkien tuhotyöhön, mutta ehkä liian myöhään. Monelta osin svedulandia on jo ns. romahtanut valtio ja kehitysmaatasolla…

  Vastaa
 4. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  15.9.2022 13:30

  Swedustaniaa ei pelasta mikään . Kalergi- suunnitelma etenee käsikirjoituksen mukaan. Me tulemme perässä

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top