”Ryssänpelko” helpottaa

Ministeri Krista Kiuru kertoi eduskunnan kyselytunnilla, että hallitus on lähentynyt Venäjää saadakseen myös Suomeen käyttöön Sputnik-rokotetta.

Jo kaksi kuukautta sitten Venäjän parlamentin ylähuoneen puhemies Valentina Matvijenko tarjosi presidentti Halosen kautta Suomelle mahdollisuutta saada Sputnik-rokotteen valmistukseen tarvittavan teknologian. Mutta tuolloin se ei, -ilmeisesti erityisesti Vihreiden Venäjä-vihamielisyyden vuoksi kelvannut.

Ja, kun lisäksi ulkoministeri Pekka Haavisto kävi Pietarissa haukkumassa Venäjän sisälukemalla EU-komission käskyttämän puheen (ei tosin varmaan tarvinnut paljoa painostaa) niin hallitus on ollut hiljaa, mutta nyt paine niin kansalaisilta kuin muualtakin on käynyt niin kovaksi, että hallituksen on ollut pakko toimia Vihreiden vastaanhangoittelusta huolimatta. Ja muuten Sputnik-rokote on ainoa korona-rokote joka on testattu ihmisillä.  Nyt Saksa on tehnyt varauksen Sputnikista, aiemmin oli vain Baijerin osavaltiolla tällainen hanke.

Työperäisille maahanmuuttajille tulee kylmä

Ehdottomasti päivän parhaat naurut -tahattomasti- sai aikaan RKP:n Eva Biaudet,  joka vaati varsinkin työperäisten maahanmuuttajien hakemuskäsittelyn nopeuttamista mm. sillä perusteella, että ”monet heistä ovat joutuneet odottamaan jopa tuntikausia, ulkona”.

Miksi asialle naurettiin ? No, siksi että kymmenet – ellei sadattuhannet suomalaiset ovat joutuneet niin lapset, aikuiset ja vanhukset jonottamaan leipäjonoissa kaksikin kertaa viikossa, vaikka lunta on tullut vaakatasossa tai pakkanen on purrut 30 asteen rautahampaillaan mutta se ei tunnetusti erityisesti Eevaa huoleta -ilmeisesti siksi, että leipäjonojen nälkäiset palelijat ovat suomalaisia, eikä joukossa ole juurikaan RKP:n kannattajia.

Tuo asenne on kyllä tuttu hänen osaltaan jo vuosia -ellei vuosikymmeniä, mutta aina tuo hänen osoittamansa ilmeinen inho saa kysymään kuinka joku kansanedustaja voi noin vihata, ja olla täydellisen välinpitämätön oman kansan ja sen vähäosaisimpien suhteen.

Vanhaselta outo väite

Kun valtiovarainministeri Matti Vanhaselta penättiin, että miksi ei käytetä niin sanottua veroelvytystä, eli lasketa veroja?  Niin, Vanhanen vastasi, että se ei käy, koska jos veroja lasketaan niin ne jäävät myöhemminkin valtiolta saamatta. Tosiasia kuitenkin on, että hallitus eduskunnan tuella on ainakin satoja kertoja maailman sivu nostanut tai laskenut veroja ihan niin kuin on tahtonut, eikä ole olemassa mitään tunnettua tai mystistä tahoa joka tuoltakaan osin veisi hallitukselta päätösvallan. -Paitsi EU:n rakentuminen liittovaltioksi.

Muuten ensimmäisen kerran panin sellaisen asian merkille, että Kokoomuksen edustaja ja heidän ehdokkaana Helsingin pormestariksi Juhana Vartiainen ei pysy hetkeäkään paikalla, ei yhtä sekuntia, etteikö hän tai ainakin kädet/jalat olisi liikkeessä.

Ei ehkä ole minun asiani mutta jottei hänen mahdollinen -oli mikä oli- tulisi lyömäaseeksi niin minä hänenä antaisin tiedotteen terveydentilasta jo ennen kunnallsvaaleja. Ja mikseivät muutkin Helsingin pormestariehdokkaat.

Seppo Huhta

8 Comments

 1. Outo heppu hän todellakin on
  15.4.2021 19:37

  Vartiaisen pääkin nykii kuin pikkulinnulla. No joo. Toisen vaivoilla ei saisi tietenkään ilveillä, mutta kun tämä ukkeli samalla ajaa maan kannalta turmiollisia asioita ja on julkisuudessa niin poikkeavuuksista voi sentään mielestäni mainita.

  Vastaa
  1. Kekkuli
   15.4.2021 21:57

   Napit on jäänyt ottamatta? La-la—-la-lautakasankin puhe tulee nykyään telkassa&radiossa simultaani-editoinnin kautta, että kansa ei huomaa kuinka koko hallintokoneisto koostuu ”keräilyeristä”.

   Vastaa
 2. Kiitos Spars 25-28
  15.4.2021 19:48

  US 10130701

  Vastaa
 3. juha II
  15.4.2021 21:06

  Vartiaisella oli joka päiväisen päiväunien aika. Olisi oikein ettei perse-pekan takia Venäjä ei antaisi Sputnik -rokotetta Suomelle, koska ”olemme EU!”

  Vastaa
 4. Kekkuli
  15.4.2021 21:36

  Kakkeli on housussa typyköillä! Selitelty on jo yli vuosi tekemisiä, tekemättä jättämisiä, rategioita, jne. On kuultu asiantuntijoita ja pyydelty lausuntoja sieltä ja täältä. Suunta ja tulokset on totaalisen hukassa, vaalejakin siirrettiin, jotta saataisiin jotakin kuntoon ja itselle parempi vaalitulos. Ei onnistunut!!!

  Rokotteita osteltiin huijarikauppiailta ja toimituksiakin saatiin sovittua. Toimitukset jäi pahasti sovitusta. Saaduilla rototteilla on lottovoittoon verrattuna 100 000 kertainen mahdollisuus saada veritulppa ja menettää liikuntakyky, näkö, kuulo tai henki veritulpan seurauksena.

  Ilkeää itänaapuria on solvattu vuosia kaikesta kauheasta ja väärästä. On rakennettu uutta kaasun toimitussysteemiä (LNG-terminaalit) ettei tarvitsisi ostaa poliittisesti väärää kaasua. Ei myydä tavaraa rajan yli, kun siellä on vääriä mielipiteitä vaikka sillä tuhotaan oma teollisuus ja maataloustuotantoa.

  Nyt kakkelia on housuissa housujen kaulukseen asti. Nyt alkaisi kelpaamaan rokotteet naapurilta. Eikö ole TODELLA tekopyhää? Nyt pitäisi melkein naapurin sanoa, että ei tehdä kauppoja ihan vielä. Jutustellaan ensin näitä vanhempia asioita kuntoon. Samoin se Pekka-poika voisi tulla tänne ja pyydellä solvauksiaan anteeksi. On vähän hankala tehdä kauppaa maan kanssa, josta h-poika tulee solvaamaan meitä meidän ihan omista asioista.

  Vastaa
  1. Kekkuli
   15.4.2021 23:51

   Tulee mieleen koko hallituksesta J. Karjalaisen biisi ”Apinaorkesteri”: https://www.youtube.com/watch?v=AeUYcHaiIDQ

   A-pi-na orkesteri valtioneuvoston linnan suojassa harjoitteli,
   a-pi-na orkesteri hetken aikaa meitä viihdytti,
   luihuin apina oli SDP:stä, se lausui ja hampaita kolisti
   myös tukevampi tunsi tutinan luissaan, se mukana sopersi mustassa mekossaan

   A-pi-na orkesteri valtioneuvoston linnan suojassa harjoitteli,
   a-pi-na orkesteri hetken aikaa meitä viihdytti,


   tyttö kättään heilutti, eduskunnan aitiossa itseään keinutti
   laiha tyttö soitti suutaan, ei tiennyt mitään sen tyhmempää
   A-pi-na orkesteri valtioneuvoston linnan suojassa harjoitteli,
   a-pi-na orkesteri hetken aikaa meitä viihdytti,
   A-pi-na orkesteri valtioneuvoston linnan suojassa harjoitteli,
   a-pi-na orkesteri hetken aikaa meitä viihdytti,
   A-pi-na orkesteri valtioneuvoston linnan suojassa harjoitteli,
   a-pi-na orkesteri hetken aikaa meitä viihdytti,

   Vastaa
 5. pakkoliikkeitä ihmiskokeena k-rokotetuilla?
  16.4.2021 12:34

  Törmäsin tuttuun tyyppiin, mutta jotain oli pielessä. Kädet alkoivat yks-kaks vipata toistuvaa pakkoliikettä ja suu toisti jotain äännettä tai tavua 50 x peräkkäin. Asennon vaihto auttoi hetken ja sama alkoi taas. Oireet näyttväti vastavaalta kuin netissä julkaistuissa videoissa kokeellisesta k-rokotteesta vammautuneista… Mita helvettiä täällä touhutaan valemedian hypnoosin tuella? (korjattu versio)

  Vastaa
  1. juha II
   16.4.2021 14:42

   Oireet viittaavat ”astialle” eli ”hullun lehmän taudin” kaltaisia oireita, jolla on aivan oma nimensäkin ihmisen kohdalla. Mikä nousi esille silloin kuin lehmiä poltettiin.

   Olen nähnyt näitä ”horkka” -videoita ”sattuneesta syystä” johtuen. Nämä oireet olivat aivan ensimmäisiä haittatyyppejä sen kanssa, jossa kasvojen toinen puoli halvaantui.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top