Saara Huhtasaari pyrkii mukaan Presidenttikisaan

Poliittisesti sitoutumaton Saara Huhtasaari ilmoitti sosiaalisessa mediassa heinäkuun alussa lähtevänsä mukaan Presidenttikilpaan. Hänen takanaan on valitsijarydistys Vapaa Suomi ry, joka avustaa kannattajakorttejen keruussa ja lahjoitusten vastaanottamisessa. Koska Huhtasaari ei ole mihkään puolueen ehdokas, on hänen kerättävä 20 000 kannattajakorttia.

En ole ryvettynyt politiikassa eikä minulla ole kytköksiä eikä sidonnaisuuksia mihinkään epädemokraattisiin järjestöihin, sanoo Saara Huhtasaari.

Huhtasaaren mukaan kannattajakorttejen keräys on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Keräystä on suoritettu toistaiseksi Porissa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä sekä Porvoossa. Kannattajakortin pystyy tulostamaan myös netistä.

Extrauutiset kuvaa livevideota Huhtasaaren tapahtumasta tiistaina 8.8.2023 klo 14 alkaen. Kyseinen livevideo on katsottavissa tämän jutun yhteydessä. 

Tapahtuma järjestetään Helsingissä Meeting Park Helsinki/Kluuvissa.

Huhtasaarelle viimeinen sysäys lähteä mukaan kilpailuun oli WHO-pandemiasopimus ja muut epäkohdat viime aikoina mm. se, kuinka Natoon liittyminen hoidettiin.

Hän on sananvapauden kannattaja, joka on arvostellut median tapaa syöttää ihmisille asioita totuuksina, ilman että se tarjoaisi ihmisille tilaa ajatella itse ja muodostaa omaa mielipidettään faktatietoihin perustuen.

Huhtasaari arvostelee myös poliitikkojen tapaa puhua paljon, sanomatta mitään. Hänen mielestään suurimpaan osaan kysymyksistä on olemassa selkeä kyllä tai ei vastaus.

Saara Huhtasaari on kolmen lapsen viisikymppinen äiti ja yhden miehen vaimo. Päättäväisellä ja aikaansaavalla naisella on maisterin tutkinto aikuiskasvatustieteestä ja toinen kriminologiasta ja kriminaalipsykologiasta. Hänellä on myös ruotsinkielen ja psykologian aineopettajien pätevyydet. Tällä hetkellä hän työskentelee käyttäytymisanalyytikkona, kehonkielen asiantuntijana sekä kouluttajana.

Valheenpaljastajanakin tunnetuksi tullut Huhtasaari tuskin ilahduttaisi kanssakilpailijoita vaalitenttikeskusteluissa. Olisi mielenkiintoista nähdä saisiko valheentunnistuksen ammattilainen muut osallistujat kiemurtelemaan.

Huhtasaari on kirjoittanut myös neljä kirjaa aiheina pettäminen, valehtelu, kielimanipulointi, valheenpaljastus sekä äänestyskäyttäytyminen psykologian näkökulmasta.

Huhtasaaren sisaruksista aikaisemmin Presidenttikisassa on ollut mukana Saaran pikkusisko Laura, joka oli ehdolla vuoden 2018 vaaleissa. Sisarukset ovat kotoisin Kolhosta, eli nykyisestä Mänttä-Vilppulasta, jossa heidän äitinsä työskenteli opettajana.

Vapauden Liitto r.p. on Huhtasaaren taustatukena.

Video Helsingin tapahtumasta tulee nähtäville tiistaina kello 14.00

Kuvaaja: Mikko Reijola

2 Comments

 1. pöh
  7.8.2023 22:29

  Minä äänestän häntä, ihan sama mitä muut on mieltä.

  Vastaa
 2. Kimmo Leino
  8.8.2023 10:32

  Nää puolueet Suomessa on nähty: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  No mitä pankki vakuutuslaitokset sitten ovat ”lainsäädäntöä” tällä rahalla puolueilta ostettleet ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahtat aiotaan kaapata.” Eli ”lailla 444/2012” pienyrityksiltä varastettiin 1,3 – 3 miljardin omaisuumassa pankki-vakuutuslaitosten taseisiin ! Julkinen rikosilmoitus jätetty Kansalaistorilla vuosia sitten !

  Mutta eipä tutkita, koska ostivat myös ihmisoikeudettomuuden pienyrittäjille: Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti estää syytteenluvun tässä miljardivarkaudessa.

  Kansalaisten kokermat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Syyteilmoitus pienyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi jätetty 9.12. 2005 Valtakunnansyttäjänvirastoon . ( kirjattu diaadiin 8 kuukautta ja jätetty käsittelemättä).

  archive.today / kimmoleask.fi ( google ei ”löydä”; käytä archiven sisäistä hakukonetta .

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top