Saksa: Terroristi jahti Frankfurtissa, Hessenissä ja Rheinland-Pfalzissa liittyi välittömästi odotettuun iskuun

Saksassa tänään päivällä toteutettu ratsia salafistien olinpaikkoihin liittyi terroriteko-suunnitelmaan, joka olisi toteutunut aivan lähipäivinä. Operaatioon osallistui noin 200 poliisia, mukana aseistettuja yksikköjä. Tähän mennessä on pidätetty 11 henkilöä.

Pääepäillyt, 21- ja 31-vuotiaat veljekset, ovat aktiivisia salafistisessa yhteisössä Offenbachissa. Terrorisuunnitelmassa olisi käytetty tuliaseita ja myös ajoneuvoja. Tarkoitus oli tappaa niin paljon ”vääräuskoisia” kuin on mahdollista. Operaatio on tältäerää suoritettu loppuun.

Päivittämätön:

Frankfurtissa, ja Hessenin ja Rheinland-Pfaltzin osavaltioissa on tänään perjantaina käynnissä suuroperaatio, ilmeisesti terroristien löytämiseksi. Operaatioon on osallistunut riittävä määrä poliiseja ja turvallisuusviranomaisia. Tilanteesta kerrotaan vain, että ”vakava valtioon kohdistuva uhka”.

Operaatiossa terroristeja vastaan on käytetty aseistettuja yksikköjä, ja pidätyksiä on suoritettu. Operaatio ei ole vielä päätöksessään, kertoi Frankfurtin syyttäjänviraston edustaja medialle.

Päivitämme.

Asiasta lisää mm. Tag24:ssä.

Pidätettyjä on yksitoista, salafisteja.

2 Comments

 1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  22.3.2019 14:54

  Ovatko koneinssit , lääkärit ja muut korkeastikoulutetut paperinsa hukanneet kateissa. Hushus,-”vajeen” paikkaajat kiireesti takaisin kouluihin ja leikkaussaleihin. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=dzCK4tTu2nE&w=265&h=149%5D

  Vastaa
 2. Sami
  22.3.2019 17:08

  Ei mene kauan kun terroristien etsintä on jokapäiväinen normaalitila euroopassa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top