Saksa vaikenee murhatusta miehestä

extrauutiset lainaavat Pertti Rönkön FB kirjoitusta ja selostusta Saksan tapahtumista, toimimme tällä kertaa näin koska puolueetonta tietoa on saatavilla erittäin niukasti viimepäivien tapahtumista. Asia selittyy pitkälti Rönkön kertomuksesta.

Täällä Saksassa näyttää tällä hetkellä siltä, että Chemnitzissä silmittömän veitsi-iskun uhreiksi joutuneet saksalaismiehet, joista yksi kuoli ja kaksi haavoittui, on lähes tulkoon painettu piiloon.

Haavoittuneista miehistä ei ole kerrottu mediassa mitään. Murhatustakin on julkaistu tietoja perin niukasti. Vaiti on oltu myös tekijöiksi epäillyistä ja parhaillaan tutkintavankeudessa istuvista syyrialaisesta ja irakilaisesta turvapaikanhakijoista.

Mediaa ja poliittista keskustelua täyttävät sen sijaan turvapaikanhakijoiden tekemistä lukuisista veitsi-iskuista tarpeekseen saaneiden ja hätääntyineiden kansalaisten mielenilmaisut. Heidät leimataan mediassa uusnatseiksi, äärioikeistolaisiksi, pegidalaisiksi ja afd-läisiksi. Vasemmistopiirien järjestämän vastamielenosoituksen edustaja kutsui heitä kuonaksi. Tilannetta kuvaa, että eräs twitteriin kirjoittanut saksalaismies vaati AfD-läisiä eristettäväksi muurilla ja poltettavaksi napalmilla. Ilmeisesti Twitterin sensuurihenkilöt ovat samaa mieltä, koska twiittiä ei ole poistettu vihapuheena. Sen sijaan, että monet korkeat poliitikot liittokansleria ja liittopresidenttiä myöden puhuisivat itse viheliäästä teosta ja siitä, mitä konkreettista aiotaan tehdä kansalaisten suojelemisesta, niin he ja koko mielipiteenmuokkausmuokkauskoneisto näyttävät ottaneen tavoitteekseen johdattaa yleinen huomio verisestä iskusta oikeistouhkaan, jolla Saksassa tarkoitetaan tällä hetkellä käytännössä vaaleissa hyvin menestynyttä ja kyselyissä kannatustaan kasvattavaa AfD:tä.

Vaikuttaa siltä, että saksalaisessa politiikassa ollaan siirtymässä pelottavalla nopeudella vaiheeseen, joka jakaa kansaa entisestään ja voi johtaa pahimmillaan jopa sisäisiin levottomuuksiin.

Lähde: Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta

Messermigration, nie mehr! Mielenosoituksia toista päivää saksalaisessa kaupungissa

Vasemmiston varapuheenjohtaja, entinen puheenjohtaja ja veteraanivihreä: He haluavat sulkea Saksan rajat

2 Comments

 1. Nestori Lundahl
  28.8.2018 22:09

  Olisiko tässä nyt Saksan uusi ”Die Wende”, kääntyminen? Edellisestä onkin jo melkein 30 vuotta.
  Vielä kun pääsisivät eroon siitä Merkelin ämmästä!

  Vastaa
 2. Minä
  29.8.2018 00:47

  Suvakit käyvät viimeiseen taistoon ”rasistien” hiljentämiseksi entistäkin tiukemmalla sensuurilla. Varmaan on suvakeilla tukalat paikat, kun aina vain enemmän ja enemmän nousee totuutta unelman sijaan kansalaisten tietoisuuteen. Jos kansa olisi tiennyt alusta asti totuuden, olisi suvakkien unelmalta katkenneet siivet jo ihan alussa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top