Saksalainen lääkealan yritys Bayer sai yrityskauppojen kylkiäisinä tuhansia oikeusjuttuja puitavaksi oikeudessa itseään vastaan ostaessaan Monsanton 63 miljardilla

Bayerin osakekurssi menetti tiistaina 6,8 prosenttia osakkeiden arvosta, kun tuomioistuin Yhdysvalloissa päätti kantajien eduksi, että alunperin Monsanton kehittelemä rikkoaruohomyrkky Roundup voi aiheuttaa syöpää. Bayerille tuli tuomioistuimen päätöksestä maksettavavaksi kalifornialaispariskunnalle yli kahden miljardin dollarin edestä vahingonkorvauksia.

Kyse oli kolmannesta langettavasta tuomiosta rikkaruohomyrkkynä käytetyn Roundupin käytön haitoista sen karsinogeenisuuden takia. Bayer on toistuvasti puolustellut kiistanalaista tuotetta väittäen tieteellisten tutkimusten tukevan Monsanton aiempaa kantaa siitä, että glyfosaatti ei olisi karsinogeeninen

Maanantaina Yhdysvalloissa annetussa tuomiossa todettiin kyseisen rikkaruohomyrkyn olevan syöpää aiheuttava. Maatalouskemikaaleja valmistava, ja tuotteen alunperin kehittänyt Monsanto ei ollut informoinut kuluttajia tuotteen vaarallisuudesta, ja nyt vastuu tuotteen vaarallisuudesta on siirtynyt yrityskauppojen mukana uudelle omistajalle.

 

Asiasta lisää: RT

15 Comments

 1. Pekka ja Pätkä
  14.5.2019 20:51

  Monsanton omistajat ja hallitus tasan tarkkaan tiesivät yhtiön tarinan olevan lopussa, kun myivät firman.

  Kysymys ei ollut vain siitä, että oli löydettävä tarpeeksi hyväuskoinen ostaja osakkeille, vaan myös siitä kuinka paljon lahjuksia ja kiristystä käytettiin kaupan loppuunsaattamiseksi.

  Olipa niin tai näin USA:n laki suojelee tekijöitä.

  Vastaa
 2. Alarik Lundin
  14.5.2019 21:05

  Voitasko me Suomessa nyt lopettaa valehtelu Xylitolista, kun Monsantolla on uusi omistaja?

  Vastaa
 3. Ymir
  14.5.2019 21:20

  Roundupin vaikuttava aine on GLYFOSAATTI ja Suomessakin on eri merkkien glyfosaattituotteita.
  Mietin, ovatko sitten kaikki valmistajat vastuuriskissä vai onko lähinnä Monsanto markkinoinut sitä niin rankasti että ainoastaan se on käytännössä korvausvaatimusten kohteena?

  Vastaa
  1. Jussi
   18.5.2019 17:29

   a)
   On tapahtunut oikeasti: Monsanton johtaja ilmoitti että Round-Up on vaaratonta, ja hän voisi vaikka juoda lasillisen sitä. Jostain järjestettiin hänelle tulleena yllätyksenä lasillinen Round-Up:ia ja tarjottiin juotavaksi. Täysi lasi jäi kuitenkin koskematta. Kun Round-Up säilioautoa tyhjennetään maanviljelijöille/kaupoille pienempiin säilioihin, niin työn tekijöillä on koko ukko tiiviisti umpeen peitettynä muoviseen hupulliseen kokovartalohaalariin, ja kaasunaamarit päässä hupun kanssa tiiviisti naaman peittäen. Suojaus on samaa luokkaa kuin Ebola-alueen hoitajilla. Miksihän yksityinen yritys tuhlaa rahaa turhiin suojavarusteisiin?

   b)
   Sakuperäisillä suvuilla on suuri piilovalta jenkeissä ja heitä on enemmistö geenipohjalta monessa osavaltiossa. Myös Yale yliopiston kuolemaa palvova Skull and Bones järjestön AKA ”bonesmen”:ien loosissa on hakaristit ympäri lautasreunoja koristeena. Pyhimmässä huoneessa numero 322 (numeron merkitys onnistuneesti varjeltu salaisuus) on tietääkseni tuolissa aikoja sitten kuollut nainen ja vastapäätä tyhjä tuoli. Vuodessa Yale:sta valitut 15 kokelasta joutuvat jäseneksi vihkimisen huippukohtana tapaamiseen ko. ruumiin kanssa ja silloin huoneessa tapahtuu jotain outoa mistä en tiedä. Kokelaat joutuvat myös makamaan kannettomassa ruumisarkussa tyydyttäen itsensä käsin vanhojen jäsenten katsellessa vieressä naamarit päässä. Loosiin murtautui aikoinaan yöllä ulkopuolinen opiskelijajoukko, koska he olivat kuulleet loosista ajoittain outoja karmeita epäluonnollisia äänia. Sisältä löytyi paljon pääkalloja ja tyhjiä ruumisarkkuja, sekä arkuista ottivat näytteitä, jotka paljastuivat tutkimuksessa spermaksi. En uskalla vihjaista kuuluisten jäsenten nimiä, kuten iso-iso-isä-Pussi R.I.H. (reminkton nimisen asepajan omistaja, joka myi suurimman osan ekan maailmansodan aseista eli Preskotti Pussi), baba Yrjö Pussi R.I.H., viivästetyn kuolemantuomion saanut Beibi Yrjö Pussi (käänsi takin ja todistajana mm. 911-oikeudenkäynneissä ja saanee elää vielä 1-2 vuotta sen vuoksi), sekä se John Kärry eiku Curry, joka käy edelleen jatkuvati Iranissa omilla asioillaan mutta piilottelee parhansa mukaan ja jonka vaimo omistaa Heints ketsuppi ja maustetehtaan – myös Suomesta voi tukea häntä ostamalla ko. tuotteita. 2. maailmansodan jälkeen suuri osa Antaktikan sukelllusvenejääluolien sukellusvenesatamien ja maanlaisten luolastojen/bunkkereiden ulkopuolisista sakujen tiedemiehistä roudattiin Jenkkeihin operaatiossa ”paper clip”, mutta sen jalkeen sotateknisesti USA:n ohi ajanut Antarktikalle jäänyt tiedepoppoo uhkasikiristi USA:n pressaa ja pakotti USA:n ottamaan vastaan massoittain lisää sakuja uudella henkilöllisyydellä korkeisiin asemiin ympäri maata. Hilterihän vietiin sukellusveenellä Argentiinaan missä eli onnellisena elämänsä luonnolliseen loppuun saakka, ei virallisesta kuolin/hautapaikasta löytynyt kaivauksissa kuin joku tupakantumppi ja Venäjältä virallinen pääkallo olikin naisen tms. selvästi muun kallo. Joo ja Hindeburg-onnettomuudessa(?) kuoli henkilöitä, jotka ilmestyivät elävinä muihin maihin. Olet luultavasti kirjallisuuden harrastaja tai globari-mustahattu tai possu, jos jaksoit lukea loppuun. Odotan innolla näppäinsormet syyhyten virallisen historian kirjoituksen mukaisia korjauksia 😀

   Vastaa
   1. Pekka ja Pätkä
    18.5.2019 21:23

    Suomessa ei oikein ole mitään salaliittoteoreetikkojen sivustoa. Ehkä kysyntä ei riitä, kun on niin pieni kielialue. Englanninkielisistä ehkä paras on
    http://www.abovetopsecret.com/
    Siellä kyllä nerous yhdistyy hulluuteen erinomaisella tavalla. Jos ei ennestään tunne sivustoa, voi vaikka katsoa ketjun
    — [Some Of The Greatest Topics on AboveTopSecret.com Over The Past Ten Years](http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1050459/pg1 ” our staff have combed the archives and our memories to find what we think are the most amazing topics our members have created”) vuodelta 2015.

    Suomesta tulee mieleen originaali
    — ”Tervetuloa Cutting Edge Finland -sivusto” (Viimeksi päivitetty: 16.1.2008).
    — Sitten Jouko Pihon profetiat

    Unohtaa ei sovi myöskään aikaa ennen nettiä:
    Ufoaika

    Esimerkiksi tuo Jouko Pihon profetiat-juttu voisi toimia jonkinlaisen keskustelufoorumin formaatilla. Olennaista on saada ketjun avaaja osallistumaan aktiivisesti keskusteluun.
    — Olen miettinyt erilaisia tapoja tunnistautua gpg-avaimen avulla niin, että käyttäjä on yksilöitävissä, mutta hänen ei tarvitse tunnistautua.
    — Jotta nimettömätkin kirjoittajat (ja vainoharhaiset nerot) saadaan keskusteluun mukaan.
    — Minähän olen itsekin tällä foorumilla yksilöitävissä oleva kirjoittaja, mutta en tunnistettavissa oleva.
    — Yksilöitävyys ei edellytä tunnistettavuutta.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     19.5.2019 05:02

     Salaliitto-hypoteeseissa mennään mehtään jo alkulauseessa:

     – Konspiraatioteoreetikko on oikeassa siinä, että kulissien takana on säpinää.
     – Hänellä kuitenkin on tiedossa syyllinen jo tarkastelun alussa.

     Todennäköisesti hän on väärässä nimetessään toimijaa, mutta oikeassa siinä, että vehkeilyä yms. on tapahtunut. ”Salaliittoterioita” esiintyy useaa lajia, riippuen teoreetikon omista lähtökohdista, mutta kaikille niille on yhteistä, että käsitys salatoimijasta on vuorenvarma. Todellisuudessa tämä on se seikka, josta vähiten tiedetään, ja joka saattaa paljastua vasta tutkimusten loppumetreillä, jos silloinkaan.

     Esimerkki: Vasemmistolainen kuvittelee helposti, että kaiken porvarillisen poliittisen toiminnan takana on ”äärioikeiston salaliitto”, jota johtaa Hitler, asuen kuun kääntöpuolella. Arkielämässä kiinnipysyttekevät taas tietävät, että siellä on #raha takana, eivät mitkään natsit. -Ja ovat oikeassa ilman mitään mystistä salaliitto-vääntöä. Sama raha muuten säätää vasureitakin.

     On totta, että maailmaa ja Suomea johdetaan metodilla *ristiriitojen säätely molempia osapuolia kontrolloimalla*. Tämä kuullostaa -ens alkuun- vielä hurjemmalta kuin salaliittohöpinät, mutta ei ole sitä, koska tarkastelu ei nimeä arkkipahaa syylliseksi, vaan kertoo *kaikkien* toimijoiden yhteisen metodin.

     Miten asiat nähdään väärin:
     – Muslimi: Pahan takana on suuri Islamin-vastainen salaliitto, jossa ovat juutalaiset, *Iso Raha*, natsit ja kommarit, -ja tietty kristityt.
     – Vasuri: Pahan aikaansaa *Suurpääoman* ja äärioikeiston salaliitto.
     – Äärioikeistolainen: Marxilaiset ja juutalaiset, ja *Iso Raha* toimivat yhdensuuntaisesti.
     – Luterilainen extremisti: Edellä mainittu porukka plus katoliset.
     – Ja niin edelleen, versioita on yhtä monta kuin poliittisia/uskonnollisia päähänpinttymiä.

     Vapaamuurarit sijoitetaan konseptiin sitten harkinnan mukaan. Muita suosikkeja ovat temppeliritarit ja illuminaatti.

     Tyypillistä kaikille näille salaliitonnäkijöille on, että ne näkevät arkitodellisuudessa tai poliittisissa tapahtumissa miltei samat ilmiöt, mutta löytävät eri syyllisen. ”Joku sählää”, mutta kun ei tiedetä kuka, syntinen haetaan omasta mielikuvituksesta ja omaksutusta viitekehyksestä.

     Salaliittoja saa nähdä, sillä polarisoituneessa yhteiskunnan harrastetaan näkymätöntäkin vaikuttamista, mutta aina kannattaa muistaa, missä se maanpinta sijaitsee.

     Vastaa
    2. Nimetön
     19.5.2019 16:10

     Sorry Pekka ja Pätkä, mutta luulen että on parempia linkkejä, sisältö siinä ekassakan ei vaikuta ajankohtaiselta saatikka tärkeältä:
     Paljastan muutaman mielestäni paremman, kaikki englanninkielisiä. Koklaan ensin että esimerkit toimivat tänään, eli ei ole sensuroitu.

     a) Edge of Wonder:https://www.youtube.com/watch?v=YitTdmzFF90

     a) X22 report: Talouspainotteinen laatukanava, pari raporttia päivässä. Lähteet on videon alla lisätiedoissa klikkaa (show more)
     https://www.youtube.com/watch?v=sNLgZtRIq-I

     b) you are free TV: Maltillinen looginen lähde, mutta juutuuppi alkoi boikotoida/sensuroida, ettei tuoreita raportteja loydä enään pirukaan:
     https://youtu.be/Q81ZqB5gzDI?list=PLtypMeJZ2KJhnBZ1IZMZ1OaPuxhxmOIoq

     c)

     c) http://www.benjaminfulford.net hänen raporttinsa uusiutuu maanantaisin. Hän on entinen Forbes toimittaja, mutta erosi kun olisi pitänyt kirjoittaa harhaanjohtavaa tekstiä, modifioitua todellisuutta. Kanadalainen, mutta käynyt Tokion yliopiston, ja puhuu/kirjoittaa. Hän edustaa kaukoidän vanhojen sukujen White Dragon (WD) salaseuraa (6 miljoonaa jäsentä ja noin 100 000 ammattitappaja Nınjaa toimii ympäri maapallon sitä tuhota yrittäviä vastaan) lännen suuntaan. Hänen juutuuppikanavansa on kaapattu, ja siellä julkaistaan hölynpölyä tai ehkä löytyy tosivanhoja aitoja raportteja. Mutta tekstiversio on linjassa, ja häneen viittaa monta kuuluisaa asiantuntijaa. Hänen joskus uskomattomillakin lausunnoillaan on taipumus toteutua viiveellä. Joskus hän saattaa antaa haastatteluja umpikännissä kieli paksuna. Ollut monen murhayrityksen kohde, mutta yleensä on vahva suojelu ilmeisesti piilossa mutta lähellä.

     Vastaa
     1. Pekka ja Pätkä
      19.5.2019 20:50

      Kiitos linkeistä.

      Benjamin Fulford näistä olikin tuttu. Hänen tapauksensa osoittaa, että valtamediassa ei työskentele yhtä ainoaa rehellistä toimittajaa. Ne on kaikki erotettu. Vain rahalla ostettavat ovat jäljellä. — Peliä varman päälle.

    3. Jussi
     19.5.2019 21:41

     Sorry Pekka ja Pätkä, mutta luulen että on parempia linkkejä, sisältö siinä ekassakan ei vaikuta ajankohtaiselta saatikka tärkeältä:
     Paljastan muutaman mielestäni paremman, kaikki englanninkielisiä. Koklaan ensin että esimerkit toimivat tänään, eli ei ole sensuroitu.
     Juutuuppi on tuhonnut sensuroinut monta patrioottista klippiä, jotka aioin laittaa tähän. Onneksi mita hyviä on viela paljon.

     1.David Zublick – Truth Unsealed, yksi suosikkipatriooteistani ja luulakseni erikoisjoukkojen veteraani (Navyseal tai Mariner luulen)
     a)
     HlLLARY CLlNT0N WE SEE RlGHT N0W I$ N0T REAL, IT’$ B0DY D0UBLE$
     https://www.youtube.com/watch?v=dDH4XezQ5pQ

     b)
     Lumipuvussa golf-rata-autolla väkijoukosa hurjasteleva Hattiwattivaltion kirpputoriaukion asukki, joka saanee kenkää petofiilien suojelusta.
     Tiedätte varmaan ettei hänellä ole uskonnollista koulutusta, vaan sotilaskoulutus – ensimmäinen jessusiitta puuvina. Jessusiitat ovat olevinaan kaikkien lakien yläpuolella ja valassa vannovat kaappaavansa pallon vallan, tappavansa myös leiriin kuulumattomat naiset ja lapset, sekä vauvat lyömällä pää seinään.
     Hän on siis saakelin palvoja eikä Hattiwateilla ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa, vaan julkisesti palvovat Lusseus Fergusonia ja osallistuvat lasten uhraamiseen. Valkopaavin esimies on julkisuudesta piilotteleva Mustapaavi, joka on jessusiittojen pomo. Palvonnan kohde molemmilla on Lusimuksen lisäksi myös ”musta aurinko” ja Saturnus. Lusimushan on myös mupaavaarariuskonnossa palvonnan kohde ja hattiwatit vetää P2-loosia, joka sekaantuu kaikkeen mahdolliseen.
     https://www.youtube.com/watch?v=Y4-jCCgf-6g

     c)
     Annemarie van Korlaar van Blijenburgh testimony transcribed, saakelilliset lapsipippalot
     1,411 views
     https://www.youtube.com/watch?v=E35Hh8Hl8FQ

     2. FOX/Hannity

     a)
     Pressan jämerä puhe
     https://www.youtube.com/watch?v=_Ju7_HxtTJs

     b) YVA
     https://www.youtube.com/watch?v=GVEp9bw6_cc&list=PLc6jFOOconhqxMo3cuhaq0kFWIjN5EVbs

     c)
     AIM : Globalist warlord DEAD. Big win for patriots.
     https://www.youtube.com/watch?v=iqY03UIjwJ0&w=676&h=381

     d)Galliafornian 119 energiaaseilla tuhotut talot, autot ja höyrystyneet ihmiset. Huom. autojen ovet on aina kiinni ja alumiinivanteet sulaneet. Ihmisestä ei jää jälkeäkään. Syssyltä marras 11 mutaman viikon jatkunut ilmeisesti satelliittiterrori 2018.

     https://www.youtube.com/watch?v=ViLKCrfmdmw&feature=youtu.be

     3.
     Robert David Steele, former US Marine and spy, condemns Zionist control of US national security policies and spending. Steele was recently recommended for the Nobel Peace Prize. The opinions expressed here are not necessarily the editorial policy of PanOrient News or Jussi

     a)
     Robert David Steele on Sionism (eiku alkaa Z:lla) the Middle East and Central Banks
     104 066 views
     https://www.youtube.com/watch?v=Vm8biZQY7_M

     b)
     Robert David Steele – Arr3st All of CONGRES ..
     263 views
     https://www.youtube.com/watch?v=1d-bDbO-AsM

     c)
     NEW Our political system is totally corrupted – Robert Steele, Herland Report TV
     45 174 views
     https://www.youtube.com/watch?v=STYyisN5I7c

     4. Edge of Wonder: Laatusarja, raskasta asiaa, mutta kevyttä katsoa/kuunnella, kundeilla hyvä asenne
     a)
     Tentacles of the Deep State EXPOSED [2018] PART 1
     375 913 view
     https://www.youtube.com/watch?v=mGKth5iUVAk

     b)
     The Secret Societies Behind Communism [Ep 2]
     125 445 views
     https://www.youtube.com/watch?v=YitTdmzFF90

     c)
     Deep State – 13 BLOODLINES & their Diabolical End Game : Tentacles of the Deep State [2018] PART 3
     520 165 views
     https://www.youtube.com/watch?v=7gxbhxBB1YA

     5.
     a)
     X22 report: Talouspainotteinen laatukanava, pari raporttia päivässä. Lähteet on videon alla lisätiedoissa klikkaa (show more)
     https://www.youtube.com/watch?v=sNLgZtRIq-I

     b)
     you are free TV: Maltillinen looginen lähde, mutta juutuuppi alkoi boikotoida/sensuroida, ettei tuoreita raportteja loydä enään pirukaan:
     https://youtu.be/Q81ZqB5gzDI?list=PLtypMeJZ2KJhnBZ1IZMZ1OaPuxhxmOIoq

     c)
     you are free TV: Hattiwattivaltion kirpputoriaukion golf-kenttäautolla hurjasteleva
     https://youtu.be/81JuwjwpZTE?list=PLu_zWDMRtOshs8Aq-KeR43JvlLLm_hNug&t=135

     d)
     you are free TV: who established Isis?
     https://youtu.be/q3Wr4LbAokY?list=PLu_zWDMRtOshs8Aq-KeR43JvlLLm_hNug&t=632

     6. SUORAAN SIAN EIKU ALKAA C:LLÄ SIVUILTA (tekstinä pdf-muodossa)

     a) ONKO 13 HUIPPUELIITTISUKUA JA ILLUMINAATI TARUA?
     https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/FC/FC2F5371043C48FDD95AEDE7B8A49624_Springmeier.-.Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf

     b) ONKO 300:N KOMITEA TARUA?
     http://bit.ly/CIA_Com_300

     c) 3000 Arkkitehtia ja Insinööriä todistavat 911-virallisen tarinan teknisesti mahdottomaksi
     https://www.ae911truth.org/

     d) 911-todistevideoita
     http://911truth.org/

     e) http://www.benjaminfulford.net (Kanadalainen Tokion yliopiston käynyt vanhojen mafiasukujen mutta maapallon puolesta taistelevan White Dracon salaseuran rajapinta länteen. 6 000 000 jäsentä joista 100 000 on Ninjoja Globarien vastaisia ammattitappajia ympäri maailman. Entinen Forbes toimittaja. Erosi kun painostettiin kirjottamaan harhaanjohtava lehtijuttu. Ennen hänen raporttinsa luettiin robotilla myös juutuupiin, mutta juutuup kanava on kaapattu joku kuukausi sitten ja hänen nimissään julkaistaan pötyä tai ikivanhoja aitoja jos ollenkaan. Hänen tiedotteisiinsa viitattaavat useat parhaista vapaan median juutuuppikanavista. Hänen yllättävillä ennakkotiedoilla on taipumus toteutua, joskus joutuu hieman odottamaan.

     Ruuvaan tinahatun päästäni. Eiköhän tästä saa uuden maailmankuvan, eikä takuulla ole tylsää katsottavaa. Puhuvat selvää Ameriikan englantia eikä prittien sihistelyä / suhahtelua.

     Vastaa
 4. Jussi
  19.5.2019 13:06

  Jos ei ole herännyt valtamedian ohjelmoımasta maailmankuvaharhasta vielä kokonaan, niin ei voi nähdä monien asioiden välisiä yhteyksiä. Yhteenkuuluvat palapelin palat pysyvät erillään. Yhteys tai tapahtuma jää hahmottamatta mielikuvituksen rajojen ulkopuolelle – kieltäminen ilman vastafaktoja on pelkkä itsesuojelureaktio, oman maailmankuvan suojelutarpeen aiheuttama. Toisten kommenttien kritisoinnissa pitäisi olla täsmällinen, ja kertoa mikä on väärin ja mikä on se oikea tieto. Fiilispohjainen kumoaminen ei riitä, faktat peliin ettei tarvitse kenenkään arvailla rivien välistä. Seuraan kymeniä vapaan median lähteitä joi pitkään ja vertailen ristiin. Lisäksi on suoria kontakteja tarvittaessa, mutta kiireisille patriooteille ettei niitä käytä kuin kriisitilanteessa kun joku sukulainen/tuttu on vaarallisessa paikassa huonoon aikaan. Palat loksahtelee kohdalleen ja huomaa jos joku lähde on kaapattu. Tämän päivän kommenteissa paistaa hieman ettei lähteiden kokoelma ole ollut kovin hyvä. Pekan ja Pätkän sivustovinkit käyn kohta innolla katsomassa.
  Katsokaapas Orak Babaman synttätitodistusväärennöksen paljastava ja todentava lehdistötilaisuus muutaman vuoden takaa. Oletteko nähneet sen aiemmin valtamediasta? Luulisi että uutiskynnys olisi ylittynyt. Ao. lehdistötilaisıısklippi oli katsonut 1,6 miljoonaa kertaa kun piilotin linkin jemma-nimiseen paikkaan.
  Nyt pop-cornia ja enjoy:
  https://www.youtube.com/watch?v=7s9StxsFllY

  https://www.youtube.com/watch?v=7s9StxsFllY

  Vastaa
 5. Jussi
  19.5.2019 14:59

  Mistä ja miten tiedätte missä maan pinta oikeasti on? Totuusvirastostako? Uskotteko kirjaviisauteen, eli oikea tieto löytyy kirjoista? Tiedättekö että englannin kielisissäkin lukion laajan fysiikan kirjoissa on monta sivua pötyä ilmastonmuutoksesta? Tiedättekö että Maxwellin yhtälöiden versiossa, joita koko maapallo käyttää, puuttuu skalaariaallot eli pitkittäissuuntaiset sähkö tai magneetti (im)pulssit, Mr Heaviside siisti yhtälöt kauniiksi ja selkeäksi, mutta luuli ettei impulssi aaltoja/skalaariaaltoja ole ja korvasi ne nollalla, mutta niitä puuttuvia käytetään sotilastarkoituksiin?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   19.5.2019 15:16

   Toivotaan tosiaan niin.

   Vastaa
 6. Pekka ja Pätkä
  22.5.2019 08:08

  Nyt Bayer on ”löytänyt” Monsantosta laittomien operaatioiden osaston.
  https://www.naturalnews.com/2019-05-15-bayer-discovers-black-ops-monsanto-internal-investigation-law-enforcement-criminal-charges.html

  Any influential person who opposed the Monsanto agenda was subjected to one or more of the following:

  — Attempted bribery
  — Death threats and intimidation
  — Character assassination through well-funded “negative P.R.” campaigns
  — Defamation via coordinated Wikipedia attacks, run by Monsanto operatives
  — Career destruction, such as getting scientists blacklisted from science journals
  — Being doxxed, having their home addresses publicized and their families and co-workers threatened

  Vastaa
 7. Jussi
  23.5.2019 16:27

  Kiitos Pekka ja Pãtkä, huippulöytö se Monsanto artikkelinne. En itse osta enään edes Bayer-Monsanto asperiinia, vaan jonkun muun samaan tarkoitukseen kelpaavan. Mitähän nimeä käytän mielessäni Bayer-Munchen futis-tiimille ;-). Monsanton nimi ja maine oli USA:ssa niin negatiivinen, että mitä aikaisemmin myynti toteutui sitä parempi Monsanton omistajien sijoitukselle. Avun saivat mutten ole vakuuttunut oliko apu hyväksi maapallolle saatikka entiselle Bayerin tuotteiden hyvälle maineelle.

  Vastaa
  1. Pekka ja Pätkä
   23.5.2019 21:44

   Olen laittanut joitakin uutisvinkkejä myös
   Lähetä uutisvihjeeseen
   — Linkki on http://www.extrauutiset.com/?page_id=1132
   — joka ohjautuu osoitteeseen http://www.extrauutiset.com/laheta-uutisvihje/

   Lukeeko niitä kukaan?

   Tässä vielä yksi seuraamisen arvoinen sivusto:
   https://swprs.org/feed/

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top