Saksan vihreillä valinta: Hitlerin aseveljet vai juutalaiset?

Saksan juutalaiset seurakunnat on vallannut kauhu. Ne ovat joutuneet muslimien taholta silmittömien uhkauksien kohteeksi. Uhkaukset ovat vain kasvaneet kolmen viime vuorokauden aikana.

Saksan tunnetuin sanomalehti Bild uutisoi turvallisuuspiireistä saamiensa tietojen pohjalta, että monissa Saksan osavaltioissa pelätään islamistisia hyökkäyksiä synagogiin ja juutalaisiin rakennuksiin.

Kristalliyö toistuu?

Kristalliyö oli natsien syksyllä 1938 masinoima juutalaisten liikkeiden tuhoamismanööveri, jossa tietysti rikottiin satoja tuhansia ikkunoita -siitä nimi. Mutta myöskin hakattiin hengiltä useita kymmeniä juutalaisia.

Nyt tuo islamistien kiivailu Saksan juutalaisväestöä kohtaan on kasvamassa mittavammaksi sitten 1930-luvun. Lukuisat saksalaiset poliitikot ovat tuominneet antisemitistiset hyökkäilyt mutta yksi on joukosta poissa: Vihreitä siellä ei näy.

Kansallissosialisteilla ja vihreillä historian kautta yhteiset intressit

Adolf Hitlerillä oli hyvin läheiset välit muslimeihin. Ja erityisesti suurmufti Haj Amin al Husseiniin, joka myös halusi tuhota juutalaiset. Hitler tapasi suurmuftin vuonna 1941. Al Hussein järjesti natsien komentoon Lähi-Idässä kaksi pataljoonaa, eli noin 2000 miehen armeijaryhmän. Saksan Vihreät ovat tunnetusti olleet aivan erityisen muslimimyönteisiä niin kuin meilläkin. Jopa niin, että muutama vuosi sitten Saksan vihreiden puheenjohtaja oli turkkilaistaustainen muslimi.

Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat?

Tähän on vihreiden liittokansleriehdokkaan Annalena Baerbecin vastattava -ja pian. Rouva kansleriehdokkaalla on ankara dilemma, koska jos asettuu puolustamaan muslimien erimuotoisia hyökkäyksiä juutalaisia vastaan, on aivan turha kuvitella edes tai nimenomaan Saksassa saavansa Liittopäivien enemmistöä taakseen. Jos taas Baerbeck asettuu puolustamaan jälleen uhan alla olevia Saksan juutalaisia, niin miljoonat muslimien äänet menevät ja muslimien kanssa perinteisesti yhtä jalkaa kulkeneen Antifan kannatus kaikkoaa.

Toistaako historia itseään?

Saksan vihreät ovat monien mielipidetiedustelujen mukaan ”kukkulan kuninkaita”, eli ovat gallupeissa ykkösiä. Ja sen pitäisi herättää vihdoinkin vastuuntunto. Vihreiden on käsitettävä, että ei ole mitään kompromissia eli ei voi ”vain vähän” piinata juutalaisia, ei saa tulla mitään light-versiota Kristalliyöstä.

Ja, vaikka suuri osa mediasta ja tietenkin Saksan yleisradioyhtiö ARD, joka on vankasti samoilla linjoilla kuin meidän oma YLE, eli puhuu aina parhain päin muslimeista ja ainakin vihjailee, että juutalaiset ja varsinkin Israel ovat syypäät maailman kaikkeen pahaan, niin nämä väkevät propakandakoneet yrittävät tehdä kaikkensa maalatakseen mustan valkoiseksi, ja peittääkseen vihreiden pohjavärin eli SS-ruskean.

Viimeistään syksyn Saksan Liittopäivävaaleissa nähdään onnistuuko Annalena Baerbock pääsemään liittokansleriksi natsi-Saksan propagandaministeri Josep Göbbelsin keskeisen opinkappaleen voimin: ”Mitä suurempi valhe, sitä helpommin kansa sen uskoo”.

Outoa ! -toistaiseksi ainoassa- Kristalliyössä ( Reichskristallnacht) ja joidenkin siihen suhtautumisessa oli, että sotamarsalkka ja ministeri, Saksan silloisista johtajista Hitlerin ohella yksi merkittävimmistä, Hermann Göring tuomitsi tuoreeltaan julkisesti Kristalliyön tapahtumat.

Mikä ihme siihen vaikutti?

Seppo Huhta

11 Comments

 1. Tyrsky
  13.5.2021 16:56

  ”Adolf Hitlerillä oli hyvin läheiset välit muslimeihin. Ja erityisesti suurmufti Haj Amin al Husseiniin, joka myös halusi tuhota juutalaiset.”

  Husseinin pyrkimyksistä en tiedä, mutta Israelin nykyinen pääministeri on sanonut näin:
  ”Hitler didn’t want to kill the Jews, but a Muslim convinced him to do it”
  https://www.youtube.com/watch?v=f9HmkRYlVZw

  ”Kristalliyö oli natsien syksyllä 1938 masinoima juutalaisten liikkeiden tuhoamismanööveri”
  Koska uutiset eivät saisi olla puolueellisia, on syytä tuoda kristalliyön mainitsemisen yhteydessä esiin myös tämä:

  judea declares war on germany newspaper

  Tuolla hakulauseella selain tuo jo kuvahaulla esiin lähteet. Sodanjulistus Saksaa kohtaan tapahtui jo siis 1933. Voi spekuloida, että tuolloin Israel ei vielä ollut oma valtionsa ja kyse oli sanasodasta sekä taloussodasta, mutta siinäkin tapauksessa asetelmat pitää katsoa eri kanteiltansa. Ei ole oikein väittää mitä saksalaiset tekivät ja samalla olla kysymättä saati nostamatta esille mitä juutalaiset tekivät tuota ennen.

  Ensimmäisen maailmansodan jälkeisen Saksan talousjärjestelmä oli juuri sellainen kuin se olisi vartavasten tehty kansan kurjistamiseksi. Ihmiset ovat havahtuneet siihen kuinka raha luodaan tyhjästä, ja asemaansa nostetut poliitikot ovat pelkkiä työrukkasia vallan keskittämiseksi. Verrattaessa näitä havaintoja 30-luvun tilanteeseen, voi joiltakin osin nähdä yhtäläisyyksiä.
  Monikohan kuitenkaan tietää, että hyperinflaatio on jo tämän päivän todellisuutta. Se ei vielä näy suurimmalle osalle ihmisiä, mutta sen voi jokainen todeta selvittämällä rahan määrän.

  Vinkki:
  ”M3 does not appear to convey any additional information about economic activity that is not already embodied in M2 and has not played a role in the monetary policy process for many years.”
  https://www.federalreserve.gov/releases/h6/discm3.htm

  Tuo siis vuodelta 2006. M3:n määrä oli kasvanut pitkän aikaa eksponentiaalisesti – tietenkin – koska raha luodaan absoluuttisen tyhjästä. Ei ollut enää uskottavaa, että tuollaisia rahamääriä olisi olemassa ilman että seuraisi romahdusta. Tieto piti salata. Kuitenkin nuo loputtomat rahamäärät ovat jossakin määräämässä mitä tapahtuu, kelle ja miten.

  Vielä tuosta FEDin tiedotteesta. Sen rahan, jota on kaikkein eniten (M3) määrää ei ilmoiteta, koska se ei tuo mitään ylimääräistä tietoa kaupallisista aktiviteeteista. Noin se meille syötettiin, että uskokoon ken haluaa. Tietenkään sillä kuinka paljon rahaa on, ei ole mitään merkitystä, että ei sitä ole syytä julkaista.

  Koettakaa nyt jo nähdä metsää puilta. Tämä mikään antisemitismijuttu ole, vaan pyrkimys ymmärtää mitä maailmassa tapahtuu, kertoa siitä muillekin ja jos vielä oikein hyvä tuuri käy, saada tältä osin tehtyä maailmasta edes hieman parempi paikka.

  Vastaa
 2. Obelix
  13.5.2021 17:49

  ”Viimeistään syksyn Saksan Liittopäivävaaleissa nähdään onnistuuko Annalena Baerbock pääsemään liittokansleriksi natsi-Saksan propagandaministeri Josep Göbbelsin keskeisen opinkappaleen voimin: ”Mitä suurempi valhe, sitä helpommin kansa sen uskoo”.

  1. Noinhan vihreät toimivat myös Suomessa…mitä suurempi valhe, sitä helpommin kansa sen uskoo. Ohisalo: Riittävän paljon _tuulimyllyjä_ kuntiin, niin kunnallisvero voidaan lakkauttaa?????

  2. ”YLE puhuu aina parhain päin muslimeista ja ainakin vihjailee, että juutalaiset ja varsinkin Israel ovat syypäät maailman kaikkeen pahaan.” HÖH! Ei tarvitse, kuin lukea Mark Twainin kolumnit: Matka Pyhään maahan vuodelta 1867. Niissä Mark Twain kuvailee seuraavasti: Koko maa on lähes autio ihmisistä – pelkkää kuivuutta joka puolella, ja siellä missä oli vettä, niin ainoat asukkaat olivat hyttysiä. Missään ei näkynyt ihmisiä, arabeista nyt puhumattakaan – maa oli autio ja tyhjä. Toisin sanoen: Arabit muuttivat nykyisen Israelin alueelle, vasta kun israelilaiset olivat ensin laittaneet paikat kuntoon. He siis tulivat ”tonteille” vasta, kun juutalaiset tarvitsivat työvoimaa tuon alueen jälleenrakentamiseen. Ja nyt arabit / palestiinalaiset vaativat tuota maata itselleen, kun muut ensin tekivät sen, mihin heillä itsellään oli ollut aikaa vajaat 2000 vuotta.

  Ps. No, eihän siinä mitään ihmeellistä ja uutta ole, samaahan nämä vaativat jo täällä Suomessakin – vihervasureiden avittamina.

  Vastaa
 3. Perkeleen tulos
  13.5.2021 19:34

  Kun muistellaan historiaa, on hyvä muistaa että juutalaiset tuhosivat ensin saksalaisia liikkeitä sekä Saksassa että ympäri maailmaa. Kaikki liikkeet joissa myytiin artikkeleista joissa luki ”Made n Germany” olivat vapaata riistaa. Juutalaiset itse maalasivat hakaristeja saksassa saksalaisten liikkeiden ikkunoihin ja polttivat niitä. Kristalliyö oli vain vastaus juutalaisten terrorismiin Saksan maaperällä.

  On myös hyvä muistaa että tuohon aikaan juutalaiset olivat karkoitettua lähes kaikista euroopan maista, viimeksi Iso-Britaniasta, heidän iljettävien rituaaliensa vuoksi. Epäonnekseen Hitler antoi juutalaisten muuttaa Saksan maaperälle että niillä olisi edes yksi paikka jossa ne voisivat elää turvassa. Sen jälkeen alettiin etsimään ”lopullista ratkaisua”, jossa juutalasille saataisiin oma maa mihin ne voisivat kokoontua ja asua. Hitleri suunnitelmissa tämä oli Madagaskar.

  On myös hyvä muistaa raamatun tekstejä. Jeesushan harjoitti juutalaiset ja heitti ne neljään ilmansuuntaan ja sanoi:”Älkää ikinä antako Israelin valtion muodostua”. No, me annoimme, ja tässä on tulos. Olemme rikkoneet raamattua vastaan ja siksi maksamme nyt siitä synnistä. NIin entiset sukupolvet, nykyiset kuin tulevatkin. Juutalaiset ovat ”isästä perkelestä”. Kuten ne itse on todistaneet monta kertaa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   14.5.2021 10:39

   Saksan juutalaiset ovat suurelta osin muista Euroopan maista vainoja paenneita. Suurin osa tuli silloisesta Venäjän keisarikunnasta. Hitlerillä ei ole osuutta asiaan. Madakasgar-suunnitelma esitettiin Evianin konferenssissa, missä Saksalla oli vain tarkkailija, ei valtuutettua edustajaa. Ranska ja Puola olivat suunnitelman kannalla.

   Vastaa
  2. M.P.
   14.5.2021 14:01

   Ei Jeesus ole tuollaista sanonut. Israel on Jumalan omaisuuskansa.

   Vastaa
 4. juha II
  13.5.2021 19:53

  Vasemmistolainen globalisti miljardööri George Soros ”Open Society Fund” rahoittaa haittamaahanmuuttoa kautta maailman. Sorosin perhe Unkarissa vehkeili WWII aikana itsensä ”kristityksi” sillä aikaa kun hänen rotuveljiään ja -sisariaan saksalaiset SS-sotilaat lastasivat junanvaunuihin keskitysleireille vietäviksi.

  Sorosin takia on joutuneet kärsimään valkoiset eurooppalaiset naiset, tytöt, miehet, pojat ja vanhukset verisillä tavoilla, jotka pitäisi olla jo jokaisen tiedossa poislukien tietysti suvakki-idiootit. Globalistit kyllä tietävät varsin hyvin mitä tekevät!!!

  Mitä Euroopassa oleviin juutalaisiin tulee, niin omaansahan (Soros) katsovat.

  Vastaa
 5. Orang Utang
  13.5.2021 21:04

  Kiitokset Seppo Huhdalle — vai pitäisikö nettiprotokollan mukaisesti sanoa Seppo Huhta’lle, että hakukoneet löytävät helpommin — jälleen erinomaisesta artikkelista.
  – Niinpä niin. Kirjoitammeko nettiin koneita varten vaiko ihmisille? Jos emme huomioi koneiden ominaisuuksia, niiden „tahtoa” ja vajavaisuuksia, kukaan ei tule koskaan löytämään kirjoituksiamme luettavaksi.

  > Kenen joukoissa seisot

  Kysymys ei ole aatteesta. Pelkästään vallasta.
  – Atteen tarkoituksena on oikeuttaa valta. Mitään muuta tarkoitusta sillä ei ole.
  – Valta puolestaan on vain yksi elämän selviytymisstrategioista. Mutta se on taas jo laajempi kysymys.

  > Toistaako historia itseään

  Kansallinen luonne ohjaa kansakunnan kohtaloa. Tästä seuraa, että kansakunta päätyy aina samanlaisiin ratkaisuihin samankaltaisen kriisin edessä.

  Erityisellä mielenkiinnolla olen seurannut EU:n politiikkaa sen jälkeen, kun Saksa otti ohjat käsiinsä. Ja tässä olemme nyt:
  – EU:ssa ollaan panemassa toimeen 10% „kertaluontoista” varallisuusveroa.

  Historia toistuu.
  EU-veron tarkoituksena on pelastaa Saksan pankit. Täsmälleen saman toimenpiteen teki, ja silloinkin! Saksa vuonna 1922. Se oli hyperinflaation alkulaukaus.
  – Onko EU:n romahduksen jälkiseurauksena Euroopan laajuinen politiikka, jonka tarkoituksena on syyttää Saksaa kaikesta epäonnistumisesta ja „laittaa Saksa kuriin”; maksattaa vahingot Saksalla ja viedä Saksan teollisuuslaitokset ulkomaille, luovuttaa ne „niille, joille ne kuuluvat”.

  Vastaa
 6. Obelix
  13.5.2021 23:50

  Tyrsky

  ”Ensimmäisen maailmansodan jälkeisen Saksan talousjärjestelmä oli juuri sellainen kuin se olisi vartavasten tehty kansan kurjistamiseksi. Ihmiset ovat havahtuneet siihen kuinka raha luodaan tyhjästä”……..????

  3 Kysymystä: Kuka luo rahaa tyhjästä? Kenellä on valta luoda rahaa tyhjästä? Kenellä on valta manipuloida (raha)markkinoita?
  Ps. Jos tietää jotain oleellista tekijöistä, niin silloin ei kannattaisi käyttää passiivia, eikä liioin jaella mitään mystisiä linkkejä, koska kirjoitus jättää vastaamatta kirjoittajan itsensä esittämiin väitteisiin. Ja tietenkin, rahan tyhjästä luojan alkuperä jää tällöin suurelle yleisölle tuntemattomaksi.

  Vastaa
  1. SaleSeta
   14.5.2021 10:49

   Euroopassa ainakin Euroopan keskuspankki(EKP) luo rahaa: Valtio kirjoittaa kuitin(velkakirja) olen saanut EKP:lta lainaan 5 miljardia euroa. EKP:ssa naputellaan tietokoneella 5 miljardin raha siirto ao. valtion tilille. Siinä syntyi 5 miljardia euroa rahaa tyhjästä.

   Velkaa ei ikinä voida periä vakuuksien(jos sellaisia edes on) kautta takaisin, kun koko korttitalo romahtaa. Tietenkin jos ao. valtio ei ”hyppää” EU:n käskyjen mukaan se ajetaan muiden toimesta ja voimalla(sotilaallisella tarvittaessa) realisointiin.

   Vastaa
  2. Tyrsky
   14.5.2021 11:23

   Kaikkiin kolmeen kysymykseesi vastaus on liikepankit, kun puhutaan asioista instituutiotasolla.

   Rahan tyhjästä luominen on mekanismi. Mekanismeista voi useimmiten todeta ainakin sen, että mikä on niiden toimintaperiaate ja ovatko ne olemassa.
   1. Minuutin pituinen selitys:
   https://www.youtube.com/watch?v=ztHKo3YYxxw

   2. Wikipedian selitys:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4himm%C3%A4isvarantoj%C3%A4rjestelm%C3%A4

   3. Taustoitettu (rautalanka- )selitys:
   https://www.youtube.com/watch?v=TyzSmZ60oYU&list=PL25D3B47F344C9C08&index=2

   Mitä mainitsemiisi ’mystisiin’ linkkeihin tulee, niin niiden avulla hyvin tiivistetysti todistettiin sellaiset seikat, jotka ovat useimmille täysin uutta asiaa – ja kaiken lisäksi hyvin vaikeasti uskottavaa. Kenelläkään ei pitäisi olla mitään sitä vastaan, että vaikeasti uskottava uusi asia todistetaan tehokkaasti mahdollisimman autenttisia lähteitä käyttäen.

   ”ei kannattaisi käyttää passiivia”

   Ollaanpa sitä hassuja.

   Vastaa
   1. Obelix
    14.5.2021 13:59

    ”Kaikkiin kolmeen kysymykseesi vastaus on liikepankit, kun puhutaan asioista instituutiotasolla.”

    Liikepankit ja instituutiotasot! Minua, ja ei kyllä monia muitakaan kiinnosta enää puhua pelkästään näistä _itsestäänselvyyksistä_ eli hämäristä liikepankeista ja instituutioista – olemme päässeet niistä jo ylitse – vaan ihan oikeista, määräysvaltaa käyttävistä ihmisistä ja pitkistä sukupuista niiden takana, koska juuri HE käyttävät kaikkea valtaa niissä ”instituutioissa ” ja sitä kautta tietenkin tätä (raha)valtaansa koko maailmassa. Ja, kun puhutaan, niin puhutaan mielellään tästä _tarinasta_ ainakin 1700-luvulta alkaen! Ja että miksikö – no tietenkin siksi, että se avaisi fiksuimmille kuvan koko helvetillisestä narratiivista.

    Ps. Kysymys: Onko tässä vielä jotakin hassua?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top