Salaliitto- vs maailmanvalloitusteoria

Mielenkiintoiset ovat ajat ja niinhän ne ovat aina, varmaan juuri sen takia, että juonia ja solmuja ihmiset ja ihmiskunta aina punoo. Juonimista, itsekeskeisyyttä ja vastakkainasettelua ovat nähtävästi olleet ja tulevat olemaan oletusarvo ainakin niin kauan kunnes pystymme aidosti nousemaan millekään uskottavalle tietoisuuden tasolle kollektiivina.

Salaliitoista puhutaan paljon ja sen termin käyttö onkin aika tehokas siinä, että sen kautta on helppo vähätellä, halveksua ja tietenkin kyseenalaistaa ilman aitoa ymmärrystä älykkäämpien ihmisten ajatuksia, mielipiteitä sekä rakentavaa kritiikkiä yhteiskuntaa ja ihmisiä kohtaan.

Sana on pelkkä kuori

Kielen mahtava ja yhtä lailla ikävä puoli on se, että sanojen sisältö ja totuusarvo määritellään kollektiivin avulla. Mikä on uskottavaa -ja mikä ei- on harvoin aidosti viisaiden ihmisten määritelmien mukaista, miksi? Koska kollektiivi tai lauma määrittelee asioille totuusarvon mikä on ihmiskunnan ehdoton heikkous, tai toisaalta ehkä niiden harvojen älynväläys organisoida kollektiivi niin, että se ajaa heidän omia etujaan.

Kommunismi pohjautuukin pitkälti siihen, että älykkyydeltä poistetaan tila, jonka kautta kollektiivia siis laumaa pystyy tehokkaammin paimentamaan. Bisneksessä ja politiikassa nähdään hyvin miten sanaa ja sanoja voidaan kääntää, vääntää ja venyttää, jotta omat edut saavutettaisiin mahdollisimman tehokkaasti ja siinä piileekin se ase, joilla rehelliset ja hyväuskoiset kansalaiset saadaan sekä sovun, että kaaoksen turvin tekemään juuri niitä asioita joita halutaan.

Kollektiivilla ei ole eettistä veturia

Ongelma on se, että ikivanha sanan kautta toteutettu silmänkääntötemppu puree ja on purrut erittäin hyvin yhteiskuntaan ja ihmisiin. Nykyään mitä vain, joka ei sovi kollektiivin korviin leimataan hyvin nopeasti salaliitoksi ja tämä on erittäin huolestuttava trendi, koska sanat joille luodaan valta ohjata ihmisten käytöstä, ajattelua, mieltä sekä sydäntä jättävät jälkensä historiaan erittäin negatiivisella tavalla. Elämme juuri nyt vuonna 2021 sellaista aikaa, jossa älykkäitä ja ihmiskunnalle arvokkaita yksilöitä pyritään hiljentämään keinolla millä hyvänsä ja lauma ei tietenkään ymmärrä, että se heikentää sitä ainoaa asiaa mikä sitä oikeasti varjelee, älykkäät aidot ihmiset.

Valtio, yritykset, narsistit sun muut eivät todellakaan varjele yhteiskuntaa, kansalaisia, ilmastoa, eläimiä, luontoa saatikka mitään muutakaan koska heidän toimintamalli ei ole sitä varten luotu eikä sitä salli. Tämä asetelman sinetti on tietenkin raha ja rahan tuottama illuusio vallasta mikä itse asiassa on tyhjiö kun sitä syvemmin ymmärtää, mutta siitä lisää tulevissa kirjoituksissa.

Maailmanvalloitusteoriat

Olen jo aikoja sitten tullut siihen johtopäätökseen, mikä on vahvistunut tässä viimeisen vuoden tai kahden aikana, että maailmanvalloitusteoria kytee yllättävän monen ihmisen sisällä. Todennäköistä on, että kaikki tunnemme lähipiirissä jonkun, jossa tämä sairaus kytee. Tätä pakkomieltä -siksi kutsun sitä sairaudeksi- voisi parhaiten kutsua suuruuden hulluudeksi, ja sen ehkä mielenkiintoisin näkyvä piirre on peittely: Siis läpinäkyvyyden vastainen toimi keinoja kaihtamatta. Jokainen ymmärtää, että läpinäkyvyyden peitteleminen on korruptiota, se on epärehellistä ja rumaa, se on pinnallista ja heikkoa, ja juuri se selittääkin miksi on niin tärkeä leimata kaikki oikeasti fiksut ihmiset hulluiksi, jotta heikot iilimadot saisivat itselleen enemmän elintilaa.

Joillakin maailmanvalloitusteoria on sitten viety astetta korkeammalle tasolle, kuten olettaa saattaa koska jokaisessa ajatuksessa piilee se mahdollisuus, että se voi toteutua riippumatta siitä miten absurdi se ajatus, hanke tai teko on. Elämme aikaa, jossa verhoja vedetään surutta kollektiivin silmien eteen ja monelle onkin siksi vaikea hahmottaa mikä on totta ja mikä ei, mihin voi luottaa ja mihin ei. Se mikä kuitenkin paistaa läpi on tapa, jolla heikot ihmiset hyökkäävät niiden kimppuun, jotka pyrkivät edustamaan hyviä asioita, aatteita ja ajatuksia yhteiskunnassa.

Nämä heikot maailmanvalloittaja-mieliset tyypit ovat yhteiskunnan suurin päänsärky ja se, että heitä tuetaan on koko yhteiskunnan ongelma. Hulluinta vallassa ja vallan väärinkäytössä onkin se, että he itse kärsivät eniten siitä paholaisen työstä mitä toteuttavat, eikä heidän tietämättömyydelle ja ylimielisyydelle tulisi antaa tässä maailmassa minkäänlaista tilaa.

Kannattaa miettiä mihin sitä oikein uskoo

Jos ei minun sanaan halua uskoa, niin voi hetken miettiä, että mikä totuusarvo historiassakaan oikein on, jos se mikä on meille niin sanottu totuus on kollektiivin mielipide. Esimerkki, jos omena on oikeasti vihreä mutta kollektiivin mielestä punainen niin on todennäköistä, että tulevaisuuden historiankirjoissa se on punainen, pistää miettimään eikö.

Samaisesta syystä haastoin opettajia jo peruskoulussa, kyseenalaistin mitä sontaa meille oikein syötetään ja aivan liian monesti opettajat vetäytyivät kuoreensa paineen alla ja tarjosivat vastaukseksi sen mitä heille kirjat kertoivat vaikka tiesivät sen olevan väärin ja itse ajattelivat toisin. Pelko oman työn tai opettaja statuksen menettämisestä ajoi heidät viljelemään väärää tietoa lapsille -ja sama koskee tietenkin aikuisopetusta- mikä pistää väkisinkin kenet vain kyseenalaistamaan tiedon totuusarvo yleisellä tasolla. Aikamoinen ongelma sanoisin, rest my case, over and out…

11 Comments

 1. Sauli Niinistö
  13.7.2021 15:30

  Netflixiin tuli jälleen uusia sarjoja ja elokuvia koskien ”Natsi-Saksaa” ja yksi sarja nimeltä ”Kuinka tulla tyranniksi”, jonka kansikuvassa on Hitler. Kaikki me täällä kyllä tiedetään, ketkä tätä pyörää pyörittävät, mutta meneppä selittämään tätä vaikka työpaikalla ihmisille. He eivät ymmärrä ja tuomitsevat sinut, parhaimmassa tapauksessa saat jopa potkut ja se on sitten tervemenoa jatkolle työn tai koulutuksen osalta. Elämme todella kieroutuneessa maailmassa, jossa meistä on tehty paholaisia. Kiitos kuitenkin, että meillä on äänitorvia yhteiskunnassa, jotka tuovat tätä esiin!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.7.2021 16:33

   Tyranniudesta puhuttiin taannoin erään tamperelaisen valtuuston puheenjohtajan työtyylin kohdalla, joten ei menneisyyttä tartte kaivella. Oops, -unohdin että meillä on tyrannia: Tampereen jutusta ei saa puhua.

   Vastaa
 2. pöh
  13.7.2021 15:40

  Sorokset Gatesit ja muut ei ole edes salailluyt sitä, että heidän tarkoitus on valloittaa maailnma ”koronan” ilmastonmuutoksen ja laittomien siirtolaisten kautta.
  Ja niin näyttää käyvän koska joka maan päättäjät on joko lahjottuja tai täysin idiootteja.

  Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  13.7.2021 20:30

  Helsingin Sanomien aikaisempi, jo mananmajoille mennyt ja Bilderberg-kokoukseen osallistunut ”takapiru” Aatos Erkko on jo vuosia sitten vaihtunut myös Bilderberg-kokoukseen osallistuneeseen, samaa planeettamme globaalin rikollisen ”eliitin” Uuden maailmanjärjestyksen agendaa ajavaan Antti Herliniin, joka tarkoittaa sitä, että lehden linja käytännössä ei ole muuttunut – paitsi että rappioliberalismia edustava LGBT-mädätyspropaganda on lisääntynyt entisestään.

  On ilmeisesti huomattava joukko niitä, joille käytännössä sellaista asiaa ei ole olemassa, josta HS eli Brysselin Pravda tai Yle ei ole kertonut. Heistä monet varmasti leimaavat ”salaliittoteoriaksi” em. käsitteen ’Uusi maailmanjärjestys’. Jos kohtaat sellaisen henkilön, niin suosittelen tarjoamaan hänelle luettavaksi seuraavat kaksi Juha Ahvion artikkelia:

  ”Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?”, https://www.oikeamedia.com/o1-157803

  ”Se on salaliittoteoria!”, https://beta.oikeamedia.com/o1-138512

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.7.2021 22:29

   Onk sulla käsitystä, missä paikassa Erkko viettää iäisyytensä?

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    14.7.2021 17:22

    En tiedä, mutta esoteerikkojen ja idän uskontojen mukaan jokainen luo teoillaan maan päällä karmaa, joko positiivista tai negatiivista. Jos on luonut ainakin paljon negatiivista karmaa, joutuu ruumiillistumaan uudelleen ja kohtaamaan negatiivisten tekojensa seuraamukset jossain muodossa. Käsittääkseni Erkko loi Brysselin Pravdansa avulla melkoisen negatiivisen karmakuorman itselleen pyrkiessään propagandallaan tuhoaman suomalaisen kansallisvaltiomme planeettamme globaalin rikollisen ”eliitin” Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian toteuttamisen hyväksi.
    Jälleensyntymisopinhan sanotaan kuuluneen alunperin kristinuskontoonkin, mutta eräässä kirkolliskokouksessa joskus 400-luvun vaiheilla jkr silloiset kirkkoisät poistivat sen kirkon opeista. Samojen kirkkoisien väitetään n. vuotta aikaisemmin ennen sitä myöntäneen, että naisillakin on sielu!!

    EU-diktatuurihan on globaalin rikollisen ”eliitin” napamiesten, rosvoparoni Rockefellerin ja vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkaponzi-rahajärjestelmää hallitsevan Rotschildin ja näiden koollekutsumien 100 muun ”elitistin” luomus. Se tehtiin 1950-luvun alun Bilderberg-kokouksissa tietokirjailija Daniel Estulinin kirjan ”The True Story of the Bilderberg Group” mukaan. Kirjasta oli tehty valmis suomenkielinen käännöskin, mutta julkaisu sensuroitiin, otaksumani mukaan joidenkin suomalaisten Bilderberg-maanpettureiden toimesta.

    Vastaa
 4. Puolueeton
  13.7.2021 21:52

  Yhdelläkään sukupuuttoon kuolleella lajilla kyvyt toimia lajin säilymiseksi ei ole toiminut, jos populaatio on kasvanut liian suureksi elinlokeroonsa nähden. Maapallo ei ole rajaton, joten mikään laji ei voi lisääntyä liiaksi.

  Ihminen kuvittelee omaavansa riittävästi älyä ja lajin lisääntymisestä huolimatta säilyttävän kyvyn säilyä lajina. Ihmispopulaatio on jo niin suuri, että on vaarassa päätyä sukupuuttoon muutamassa sadassa vuodessa. Varsinkin nyt, kun lapsuuden taudit ovat hyvässä hallinnassa, eivätkä aiheuta kuolemia.

  Aikaisemmin lapsista kuoli puolet erilaisiin tauteihin ja kuolleet olivat heikentyneet mutaatioiden johdosta vastustamaan tauteja. Mutaatioita esiintyy eniten aivoissa ja nykyajassa pahanlaatuiset aivomutaatiot ovat johtaneet nykytilanteeseen. Näitä mutaatioita esiinntyy nykyajan valtaa pyrkivillä. Vallan ja rahanhalumutaatio aivoissa ei tee hyvää ihmiskunnalle varsinkaan, kun valtaa päässeillä on lisäksi mutaatio, joka sekoittaa käsitteet yksilöiden tasa-arvo ja tasa-arvoinen kohtelu tai kansallisuuserot ja rasismi. Tasa-arvoisuudessa on suuria poikkemia (länsimaissa 10 matematiikassa tai 5) tai eri kansojen kulttuureissa on suuria poikkeamia (kapitalismi ja kommunismi, buddhalaisuus ja islam). Ei siis ole tasa-arvo tai yhtenäiskultuuria. Pyrkiminen poistaa erot olettamalla ettei niitä ole, johtaa yhä nopeampaan ihmislajin tuhoutumiseen väkiluvun yhä kasvaessa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.7.2021 22:28

   Neuropsykologi James W. Prescott kirjoitti kliinisistä aivovaurioista, jotka aiheuttavat samankaltaisen oireyhtymän, kuin mikä on sosiaalinen käyttäytymismalli empatiakyvyttömillä egoisteilla.

   Vastaa
 5. juha II
  13.7.2021 22:37

  Adolf Hitler (1889-1945) kirjoitti vankilassa kirjan ”Taisteluni”, jota hän pyrki toteuttamaan osaltaan lyhytaikaisesti joissain kohdissa onnistuen. Vaikka Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin luki kyseisen kirjan. Silti hänet yllätettiin jokseenkin ”housut nilkoissa”. Saksaa on demonisoitu hyökkäyksestä Neuvostoliittoon, mutta hän vain ehti ensin, sillä Stalinilla oli vakaa aikomus hyökätä Saksaan, joka Hitlerin lennokkaissa puheissa oli julistettu arkkiviholliseksi.

  Mitkään kirjat, sopimukset, salaiset suhmuroinnit yön pimeinä tunteina eivät ole valhetta vaan konkreettisia tekoja, jotka eivät ole vielä tulleet ”lihaksi”!

  Kaikki ne ”viheltelijät”, jotka näistä kertovat julistetaan hulluiksi, salaliittoteoreetikoiksi tai yksinkertaisesti ”tekevät (sosiaalisen) itsemurhan” ampumalla itseään niskaan kymmenen metrin päässä ”omalla” aseellaan, joka on hänen autonsa hansikaslokerossa. Syynä vakava masennustila huolimatta siitä, että oli edellisenä päivänä nähty menevän takaperin katolle.

  ASTRA ZE NECA = Latinaa ja suomennettuna: ”Tähti joka tappaa!!!”

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   14.7.2021 00:42

   Stalinin ”pahahenki” Lavrentij Berija kirjoitti myös muutaman poliittisen esseen, jotka on suomennettu Neuvostoliitossa, ja painatettu oikein nahkakansiin. Näitä ei ole Helsingin yliopiston kirjaston kokoelmissa. -Olen kysynyt. Berija oli mega-luokan joukkomurhaaja, -ehkä pahin Tsingis-kaanin jälkeen. Hän ei sisälly ihmisoikeus-itkemisen narratiiviin. Syy on se, että hänen KGB-järjestöllään oli tietty rooli ihmisoikeus-itkemisen taustalla.

   Median tekijänä olen sitoutunut totuudellisuuteen. Siksi kerroin tämän. Minua ei siksi Hitlerit ja muut harrastelijat kiinnosta, -kun ammattilaisista ei saa puhua.

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    14.7.2021 17:41

    Yliopistot edustavat ns. virallista totuutta. Miten asiat oikeasti ovat, sen monissa asioissa ”etsivä löytää” monista yliopistojen ulkopuolisten, varsinkin ns. whistleblower’ien eli paljastajien kirjoista ja artikkeleista internetissä, tietysti asianmukaista kriittisyyttä ja tervettä epäilyä noudattaen – internetissä toimii myös huomattava määrä palkattuja disinformantteja, varsinkin politiikan ja lääketieteen aloilla.
    Blogisti Jukka Hankamäki on paljon kirjoittanut siitä, että kommunistien valta yliopistoissa ei ole juurikaan vähentynyt sitten taistolaisaikojen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top