Salaperäinen venäläiskone noussut ilmaan Caracasista

Venäläisen lentoyhtiön Nordwindin väreissä Venäjän-Aasian reiteillä lentänyt Boeing-777 laajarunkoinen matkustajakone saapui salaperäisesti eilen Venezuelan pääkaupunkiin Caracasiin ja yhtä salaperäisesti se näyttää lähteneen. Onko kyydissä eräs senhor Maduro vai 20 tonnia kultaa, sitä ei tiedetä, huhutaan sitäkin enemmän.

Boeing 777 on ensimmäisiä kaupalliseen liikenteeseen tulleita laajarunkoisia matkustajakoneita. Niitä on yhä liikenteessä, osa rahtikoneiksi muutettuina. Matkustaversio ottaa noin 400 matkustajaa, vähän versiosta riippuen.

Eilen maanantaina levisi jopa huhu, että kone olisi tuonut Wagner-palkkasoturifirman väkeä suojelemaan Venezuelan presidenttiä Nicolas Maduroa. Huhua vastaan puhuu se, että Venezuelan armeijan johto on ilmoittanut pysyvänsä istuvan presidentin takana, vaikka parlamentin puhemies on julistanut olevansa presidentti. Jotkin valtiot ovat ilmoittaneet hyväksyvänsä vaihtoehto-presidentin, mm. USA ja Israel.

Tarkistimme asian Flightradarista: Siellä se matkaa kohti Moskovan Vnukovoa, saapumisaika 11.31 paikallista. Kuvakaappaus:

Venäjä kiistää: Tänään klo.11.21 (paikallista) Moskovaan Venezuelasta tullut lento ei tuonut kultaharkkolastia

3 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  31.1.2019 10:39

  Nyt N49802 on Flightradar24:n mukaan Vnukovossa.

  Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  31.1.2019 10:41

  Rekkari oli siis VP-BJG.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top