Salossa useita törkeitä liikennerikoksia

Sivullinen ilmoitti hätäkeskukseen lauantai-iltana klo 23 jälkeen henkilöauton ulosajosta Vehkaojantiellä Salossa. Ilmoittaja oli havahtunut kovaan pamaukseen, jonka syyksi ilmeni auton ulosajo. Henkilöauto oli kulkenut suurella nopeudella mutkaista soratietä ja sen kuljettaja oli menettänyt vasemmalle kaartuvassa mutkassa auton hallinnan ajautuen ojaan. Auto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri jääden pyörilleen ojaan vain noin kymmenen sentin etäisyydelle suuresta heinäpaalista ja sähköpylväästä. Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Autossa olleista kolme henkilöä sai vakavia vammoja ja kaksi selvisi lievemmillä vammoilla. Pelastuslaitos joutui irrottamaan auton katon saadakseen kaksi matkustajaa ulos autosta. Kaikki autossa olleet kuljetettiin jatkohoitoon. Kuljettajalle tehdyn seulonta-alkometrikokeen tulos oli 0,81 mg/l. Auton 23-vuotiasta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta sekä neljästä törkeästä vammantuottamuksesta.

Kortitonkuski Salossa. Perjantaina poliisi pysäytti aamu kymmenen aikoihin Asemakadulla poliisille entuudestaan tutun noin 50-vuotiaan salolaismiehen. Mies oli liikkeellä henkilöautolla ja miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja tämä olikin jo kolmastoista kerta tämän vuoden puolella, kun mies jäi kiinni kortitta ajosta. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mopopoika pakeni poliisia Salossa. Perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli kolmen aikaan Mariankadulla poliisipartiota vastaan ajoi mopo ilman ajovaloja silminnähden ylinopeutta. Poliisipartio kääntyi mopoilijan perään ja mopoilija lähti pakenemaan poliisipartiota. Mopoilija poukkoili jalkakäytävien ja viheralueiden poikki poliisia karkuun. Poliisi sai pysäytettyä pakenijan Kivenhakkaajankadulla. Poliisi suoritti mopolle koeajon ja mopo kulki poliisin ajamana 70km/h. 16-vuotiasta salolaispoikaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska mopo luokitellaan moottoripyöräksi siihen tehtyjen rakenteellisten muutosten johdosta sekä kahdesta ajoneuvorikkomuksesta.

Kovia ylinopeuksia moottoritiellä Salossa. Poliisi oli valvomassa lauantai-illalla liikennettä moottoritiellä. Hieman ennen kello yhdeksää illalla poliisi mittasi henkilöautolla liikkeellä olleelle helsinkiläismiehelle nopeudeksi 174 km/h moottoritiellä Hajalan kohdilla. Parituntia myöhemmin Suomusjärven kohdilla poliisi mittasi moottoritiellä henkilöautolla ajaneelle salolaismiehelle nopeudeksi 175 km/h. Molemmat miehet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja heitä molempia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Lounais-Suomen poliisilaitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top