Sananvapauden-päivänä: Mitä yhteistä on Sanna Marininilla ja Kiinan hallituksella?

Me olemme kaikki kasvaneet vasemmistolaisessa yhteiskunnassa. Niinpä me olemme imeneet itseemme kaikki vasemmistolaisuuden myytit. Niin vääristelyn historian kulun kuin esimerkiksi ihmisoikeus -retoriikan. Erityisen vaarallista on uskoa vasemmistolaiseen narratiiviin siitä, miten valta yhteiskunnassa toimii.

Meille on uskoteltu, että pienet sorretut ovat tuoneet vallassa olevia vahvoja vastaan äänensä kuuluviin, ja heidät on kuultu, ja pikkuhiljaa demokratian pyörät ovat pyörineet ja antaneet heille erilaisia oikeuksia. Tarkastellaanpa tätä myyttiä vähän tarkemmin. Miksi aikoinaan kommunistisen vallan alla Itäblokin maissa emme koskaan nähneet oikeistolaisia vallankumouksia? Pitääkö meidän uskoa, että kommunistit eivät koskaan sortaneet ketään? Tällaiselle kumoukselle ei siis kenties ollut siis mitään tarvetta? Miksi kaikki kansalaisaktivismilla ja mielenosoituksilla saadut oikeudet ovat aina vieneet yhteiskuntaa enemmän vasemmalle? Oli kyse sitten jenkeissä homoseksuaalien tai mustien oikeuksista. Tai kotoisammin vaikkapa tasa-arvoisesta avioliittolaista.

Tarkastellaanpa demokratian ja kansalaismielipiteen toteutumista Suomessa. Palataan perjantain 28.11. 2014 tunnelmiin. Eduskunta on juuri äänestämässä tasa-arvoisesta avioliittolaista.

Sateenkaarilobby ei välittänyt vähääkään asiantuntijoiden mietinnöistä tai kansan todellisesta mielipiteestä. Sen sijaan se masinoi omat aktivistinsa painostamaan yksittäisiä kansanedustajia sähköpostein ja jopa henkilökohtaisesti eduskunnan kahvilassa. Tätä ahdistavaa painostusta se oli useiden silloisten kansanedustajien kertoman mukaan harjoittanut jo pari vuotta erityisen aktiivisesti. Media oli kampanjassa mukana täysin voimin. Suomessa ei ollut yhtäkään vaihtoehtoista näkemystä asiallisesti tarjoavaa ja laajat joukot tavoittavaa julkaisua.” (Epäneutraali sukupuoli. s135-136, Suomen Perusta)

”Päättäjien painetta lisäsi myös eduskuntatalon edustalle kokoontuneet yli 5000 sateenkaarivasemmiston edustajaa. Samat vasemmistolaiset tahot masinoivat myös 29.7.2015 vastaavan noin 15 000 osallistujaa koonneen ”Meillä on unelma”-konsertin ja mielenilmauksen. Sateenkaariliput ja multikulttuuriunelmaa julistavat kyltit ja t-paidat kuuluvat samalle aatteelliselle vasemmistoryhmälle, joka on koonnut punavihreän median tukemana yhä enemmän kannattajia yli kaikkien puoluerajojen.” (Epäneutraali sukupuoli. s136 Suomen Perusta)


Aina kun Elokapina on otsikoissa, ja poliisi käyttää pamppua tai kaasua, kauhistellaan: Onko Suomessa enää edes ihmisoikeuksia? Kun taas kansallismieliset tai korona vastaiset saavat kokea poliisilta mielivaltaista ja rajua käytöstä valtamedia on täysin hiljaa. Korkeintaan kertovat sitten etusivullaan kuinka tavallisilla ihmisillä on valtavan kivaa valtavissa sumpuissa jossain terassilla maanantai aamuna. Kun taas edellisenä päivänä pienemmät määrät ihmisiä saivat kokea poliisin mielivaltaista tapahtuman hajottamista vain koska he kävelivät mielipiteen kanssa selvinpäin. Selvästi väärin kävelty, istumalla kännissä olisi selvinnyt vähemmällä.

Taataanko Suomessa vaikka turve-aktivisteille tai koronan vastaisille samanlaiset mahdollisuudet päästä ihan kasvotusten vaikuttamaan valtaa pitäviin, mitä SETA aikoinaan esimerkissä käytti?

Samahan se on netin vihapuheen kanssa. NATO:lta tilataan tutkimusta että ihmiset ovat käyttäneet häjyjä termejä kuten ”huulipuna hallitus”. Tämä on sortoa ja siihen on puututtava ensi tilassa demokratian turvaamiseksi. Se on pieni hinta, että samalla pikkuhiljaa puretaan mahdollisuuksia netissä ilmaista tyytymättömyyttään hallituspolitiikan. (*Lähde2)

Kuvitelkaa, jos sanoilla olisi oikeasti näin valtava demokratiaa musertava vaikutus kun meille annetaan ymmärtää. Mitä tapahtuisi, jos vaikka joku terroristinen järjestö saisi käteensä internetin ja näppäimistön, ja alkaisivat valtavassa määrin postaamaan ”huulipuna hallitus” kaikkiin netissä oleviin keskustelufoorumeille. Olisiko meillä edes demokratiaa sen jälkeen? Sortuuko koko demokraattinen yhteiskunta yhdessä hujauksessa? Tietenkään ei. Me vaan teeskennellään miten vaarallisia arkiset sanat, kuten huulipuna, on kun se hyödyttää omaa narratiiviamme ja voimme samalla polkea muiden ikävien ryhmien ihmisoikeuksia. Tässä tapauksessa ilmaisunvapautta.

Sekä konservatiivi-kristityillä että konservatiivi-muslimeilla on perinteisesti kivulias suhde homoavioliittoon ja riippuen määrittelystä homojen oikeuksiin, ainakin länsimaalaisesta vasemmistolaisesta näkökulmasta tarkasteltuna. Kuitenkin valtakunnansyyttäjä jahtaa tällä hetkellä Päivi Räsästä eikä esim. sitä yhtä imaamia joka kertoi ylen teema illassa aikoinaan, että miten koraanissa kerrotaan homojen kohtelusta.

Objektiivisesti ihmisryhmän tappamisella hekumoiminen on varmasti paljon pahempi ihmisoikeusrikkomus kun se, että syyttää biologiseksi virheeksi. Islamisaatio on kuitenkin jotain mitä hallitus kannattaa -se tuo lisää ääniä- joten näihin rikkomuksiin ei puututa ja niitä ei tutkita. Sen sijaan Päivi Räsänen joutuu useisiin poliisikuulusteluihin. (*Lähde 3) Uskooko joku oikeasti, että samat ihmisoikeudet, kuten uskonnonvapaus tai mielipiteen ilmaisun vapaus, koskevat tässä maassa samalla tavalla ihan kaikkia?

Mikä sitten yhdistää Kiinan kommunistista puoluetta ja Suomen hallitusta? Täysin sama käsitys ihmisoikeuksista! Ihmisoikeudet on ase jolla väärin uskovat laitetaan ruotuun! Ihmisoikeudet ovat aina sinulle ei koskaan minulle. Vallassa olevat myöntävät ihmisoikeudet lähinnä ryhmille, jotka jakavat samat yhteiset poliittiset päämäärät, ja keksivät porsaanreikiä näitä päämääriä vastustaville tahoille. Jos Kiinalta kysyy että miksi ette ylläpidä ihmisoikeuksia vaikkapa uiguuri-vähemmistöille? Vastaus on: Tietenkin he ylläpitävät ihmisoikeuksia. He ylläpitävät niitä tärkeimpiä ihmisoikeuksia eli omiaan. Tämä taas vaatii välillä rikkomaan pari mätää munaa. Jos Sanna Marinilta kysytään miksi heidän hallituksensa sortaa konservatiivi-kristittyjä ja kansallismielisiä toimijoita on vastaus varmaan aika samankaltainen:

Demokratia on uhattuna ja äärioikeisto muuten nousee valtaan

Oikeistolainen ja konservatiivinen poliittinen aktivismi tyrehdytetään aina heti sen alkamisvaiheessa. Tällöin se ei koskaan pääse keräämään niin suurta kansansuosiota, että demokratian kautta voisi päästä asioita merkittävästi muuttamaan. Tämä on juuri se pointti tässä kaikessa. Ennen kuin kansallismieliset ja konservatiivit liikaa itseään rikkoo tuolla poliisin kanssa painiessa nämä todelliset lähtökohdat toiminnalle olisi hyvä sisäistää ja hyväksyä ja kenties miettiä hieman toimivampia ratkaisumalleja.

Väinö Hirvelä, Sananvapauden päivänä 03.05., 2021

6 Comments

 1. pöh
  3.5.2021 18:01

  Demokratia kaikissa länsimaissa on uhattuna, ja syynä siihen on media joka aivopesee ihmisiä.
  Minulla ei ole mitään esimerkiksi seksuaalivähemmistöjä vastaan, sen sijaan sitä vastaan on, että pienistä lapsista jotka ei tiedä vielä mitään maailmasta tai edes itsestään, alettaisiin sukupuolta vaihtamaan.
  Kypsä aikuinen ihminen olkoon ihan mitä haluaa, jos ei muita vahingoita niin ei minua haittaa yhtään.

  Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  3.5.2021 19:07

  Lisää tuollaista paskaa , jota Hellsing osoitti Vappuna polpon johdolla. Tulee taatusti vastarinta lisääntymään. Ai niin, sehän on globalistien tarkoituskin , vastakkainasettelu, väkivalta ja poliisidiktatuuri. Kuinka tuttua historiasta.

  Vastaa
 3. Minä
  3.5.2021 19:59

  Marinoidun hallituksen mielestä heidän demokratiansa, siis heidän yksinvaltansa, on uhattuna, jos muut ajatukset saavat esiintyä vapaasti.

  Demokratia on sitä, että kansalaiset saavat olla mitä mieltä huvittaa, ilmaista sen ja toimia sen mukaisesti sekä äänestää oman mielensä mukaan.

  Tätä estääkseen hallitus tekee parhaansa median tuella.

  Vastaa
 4. Miksi sananvapautta rajoitetaan?
  3.5.2021 22:07

  Ettei totuus leviäisi yleiseen tietoon. Totuuden paljastuminen on globaalia kommunismia ajavien salajuoniseurojen suurin pelko.
  https://www.stopworldcontrol.com/fuellmich

  Vastaa
 5. Stig Hamstersson
  4.5.2021 13:23

  Yhteistä on identtinen ihmisoikeuksien julistus. Jos puolueen jäsen tarvitsee sisäelimen, sen saa ottaa terveeltä ja nuorelta puolueen ulkopuoliselta.

  Vastaa
 6. juha II
  4.5.2021 15:56

  V: EI OLE!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top