Satakunta: Kiinnisaatu Tor-verkon huumevälittäjä myi myös aseita ja räjähteitä

Kun moraali ja lainkunnioitus on tiessään, rikos-repertuaari voi laajeta huumeista aseisiin ja ammuksiinkin. Noormarkusta Satakunnassa tavoitetulta huumekauppiaalta löydettiin kilo dynamiittia.

Kiinniotettu oli kaupitellut ainakin cannabista (”pilveä”) netin anonymiteetin tarjoavan Tor-verkon kautta, ja räjähteitäkin oli ostajille tarjolla. Huume- ja räjähdekaupustelija toimi Merikarvian seudulla. Hän jäi kiinni Lounais-Suomen poliisin Satakunnan kenttävalvontaryhmän huumeiden välittäjiin ja käyttäjiin kohdistuvassa ”Savuprojekti” -operaatiossa.

Noormarkusta tavoitettiin eilen myös vähintään puolenkilon verran cannabista myynyt henkilö, jolta otettiin talteen laiton käsiasekin, joka oli hänen mukanaan kiinniotettaessa. Lienee kilpailu markkinoista kovaa Satakunnassa.

Ulvilalaisesta oppilaitoksesta paljastui viiden hieman alle 20-vuotiaan opiskelijan tiimi, jotka ostivat ja jälleenmyivät huumeita. Kaupankäynnissä on epäiltyjen kertoman mukaan liikkunut useita satoja grammoja cannabista. Vihje rikollisesta toiminnasta tuli oppilaitokselta, että olisivatko hihitelleet itsekseen oppitunneilla, ja keskittyminen ollut hakusessa. Kahdeksan henkilöä on ollut kiinniotettuina tai pidätettyinä.

Poliisi jatkaa tehostettua huumevalvontaprojektia Satakunnassa ainakin kesään asti, -siis lukukauden loppuun. -Voivat oppisuoritukset hieman parantua viimetalvisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top