Se tavallinen Ruotsi-uutinen

Emme yleensä tartu näihin uutisiin naapurimaastamme, koska niitä on niin paljon. Ruotsi on nykyisin maailman johtava maa raiskaustilastoissa. Naisrauha on siellä heikoissa kantimissa, -on ollut jo pitkään vaikkei ole ollut aina.

Tämänkertainen toimija jäi kiinni viikon kuluttua teostaan. Malmön käräjäoikeuden asiakirjoihin kirjautui nimi ”MOHAMMED F.”. Tämän nimen tekijä oli esittänyt vuonna 2009 tullessaan Libyasta Ruotsiin.

25.10. tämä Mohammed, jos se on hänen nimensä, huomasi pyöräilevän 10-vuotiaan tytön, seurasi tyttöä kerrostalon pyöräsuojaan, ja teki hänelle seksuaalista väkivaltaa. Kielitaitoiset lukekoot Expressenistä yksityiskohdat.

Tapauksella on yhteiskunnallista merkitystä, sillä se kertoo yleisen turvallisuuden tilasta tämän päivän Ruotsissa: Lapsen ei ole turvallista liikkua ruotsalaisessa kaupungissa oman asuin-taloyhtiönsä pihalla, ja viedä polkupyörää säilytysvajaan ilman turvallisuudesta huolehtivaa saattajaa.

Salaamme epäillyn nimen, vaikka se joissain ruotsalaisissa julkaisuissa mainitaan.

Asiasta kirjoitti mm. Expressen eilen, ja Sydsvenskan tänään: 30-årig man erkänner våldtäkt mot tioårig flicka – skickas på psykundersökning.

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top