Seattlen musta poliisipäällikkö ei hyväksy poliisin vetäytymistä ”autonomiselta” Antifa-BLM-vyöhykkeeltä

Seattlen kaupunginjohtajan Jenny Durkanin päätettyä mielenosoittajien miehittämien Capitol Hillin kortteleiden poliisiaseman sulkemisesta ja poliisin vetäytymisestä radikaalien omaksi valtakunnakseen julistamalta ”autonomiselta alueelta” CHAZ:lta, kaupungin musta poliisipäällikkö on toista mieltä: Kaupunki on evännyt poliisin suojelun alueen asukkailta.

Kuten naamioituneiden valkoihoisten ”aktivistinuorten”, joiden kanssa Seattlen poliisipäällikkä Carmen Best kuvassa väittelee, myös kaupungintalolla istuvan liberaalin kaupunginjohtajan maailma on perustavalla tavalla erilainen, kuin itsensä poliisilaitoksen huipulle asti taistelleen ja ainakin kaksi ”lasikattoa”, ennakkoluulojen muuria, rikkoneen poliisin. Best on itse jalkautunut ”autonomiselle vyöhykkeelle”, keskustellut siellä ihmisten kanssa, ja tarkistanut kuulemansa omin silmin.

Asiat näyttävät erilaisilta, kun katsoo niitä ilmastoidusta toimistosta, avustajien ympäröimänä. Seattlen tai muidenkaan Yhdysvaltojen kaupunkien etnistä rikollisuutta ei ymmärrä ellei itse ole ollut läsnä kadulla, kiirehtinyt paikalle hätänumeroon tulleen soiton hälyttämänä, pidellyt riehuvaa korstoa aloillaan käsirautoihin laittamisen ajaksi, ja tukahduttanut puukotetun verenvuotoa. Liberaalin byrokraatin ja kentällä toimineen poliisin maailmat ovat yhä kaukana toisistaan.

Jos poliittinen korrektius hallitsee kaupungintalolla, tuottaen elämälle vieraita päätöksiä, niin Seattlen poliisijohtajalle USA:n poliisin tunnuslause, Protect and serve, suojele ja palvele, on yhä todellisuutta. Carmen Best kertoo aseistettujen radikaalien partioivan Capitol Hillin ”vapautetulla alueella”, yrittäjiltä kerättävän vallankumousveroa tai suojelurahaa, ja törkeitä rikoksia -mm. raiskauksia- tapahtuvan ilman että poliisi pystyy puuttumaan niihin ja suojelemaan rikosuhreja.

”Vallankumouksellista” väkivaltaa agitoivien fraselogian kumiseva tyhjyys paljastuu aina lopulta, -joskus liian myöhään. Tällä kertaa totuuden kertoi omalla pätevyydellään ja menestyksellään rasistiset ennakkoluulot voittanut Carmen Best, seattlelainen poliisi. Ellemme usko häntä, niin ketä sitten?

Seattlen poliisipäällikkö Carmen Best sanoo: ”(Autonomisella) alueella on tapahtunut raiskauksia, ryöstöjä ja kaikenlaisia ​​väkivaltaisia ​​tekoja, emmekä voi puuttua niihin.

5 Comments

 1. Los6666
  12.6.2020 13:21

  toivottavasti … jenkkien armeijan ottaessa paikan takas ihmisten hallintaan näiltä … antifa-terroristi-fasisti-kukkakepeiltä 🤘

  Vastaa
 2. Just sinä Antifa/BLM aktiivi!
  12.6.2020 14:10

  Vihaatko, inhoatko Trumppia? Tietysti
  Protestoitko Antifan tai Black Lives Matter (BLM) mukana? Tietysti, tunnekuohuusi pakahtuen.
  Vaadit USA:n vaalit voittaneen presidentin eroa? Tietysti, tosin et huomaa sitä itse.
  Libyassa myydään “mustia” orjakaupassa tällä minuutilla. Häiritseekö se sinua? Ei
  Se orjatori oli auki jo Obaman/Killaryn aikana. Protestoitko silloin? Et
  Kiinassa on nyt satoja tuhansia uskonnosta/mietiskelystä narahtunutta keskitysleirillä. Protestoitko? Et
  Sudanissa murhattiin lähes 300 000. Häiritsikö se sinua? Ei
  Obama, Killary, Joe Biden pommittivat 7 maata rinnakkain, yli miljoona kuollutta, 56 miljoonaa pakolaista, valheilla aloitetuissa sodissa.
  Protestoitko sitä? Et
  Iranissa hunnun riisuville naisille 30 vuotta vankeutta. Protestoitko sitä? Et
  Trump ei ole aloittanut sotaa, mutta olet täynnä vihaa.
  Mitä teet kun jossakin tapahtuu pahaa just nyt? Katsot muualle.
  Olet valheellinen tai tyhmä.
  https://youtu.be/2u2cYA48Lbw

  Vastaa
 3. loiset
  12.6.2020 15:07

  Eiks tolla ole kampaa jolla se sais kammattua hiukset pois silmien edestä?

  Mutta joo, Nyt kun sielä on se autonominen aidattu alue niin kaupunkihan voisi katkoa sieltä sähköt ja vedet koska autonominen aluehan hoitaa itse oman infransa. Samalla tavalla siellä asuvilta voisi keskeyttää kaikkien sosialietuuksien saaminen, koska autonominen aluehan itse hoitaa omat asukkaansa.

  Eiköhän parin päivän päästä porukka tule armoa anellen ja madellen järjestäytyneen yhteiskunnan suojiin. Se kun on vaan niin kivaa elää toisten kustannuksella.

  Vastaa
 4. Pekka Kemppainen
  12.6.2020 19:34

  Lue valeuutinen täältä: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/70c8083e-c9f5-45cb-a0d7-bf1654d845cd

  Poliisipäällikkö kertoo hälytysnumeroon noista kortteleista tulleiden soittojen määrän kolminkertaistuneen valtauksen aikana, -paitsi ettei soittajat saa nyt poliisin apua, koska autonominen alue. Se siitä Iltalehden julistamasta ”rauhallisuudesta”.

  Vastaa
 5. Prätkäklubit vapauttavat Seattlen 4.7.2020
  14.6.2020 18:55

  USA:n aitojen laillisten African-American etujen, kulttuurin ja maineen viholliset Antifa ja BLM saavat lähden Seattlesta 4.7.2020, kun prätkäklubit saapuvat vapauttamaan kaupungin 1500 USD/päivä palkalla terrorisoivista enimmäkseen Obaman roudaamista Somaleista (tiedustelun tutkimuksen tulos) ja tyhmimmistä valkoisista nuorista.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/initial-reports-bikers-trump-groups-planning-retake-seattle-occupation-zone-july-4th/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailypm&utm_content=weekend

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top