Seitsemää henkilöä ammuttu kotibileissä Munciessa Indianassa

USA:n Indianan osavaltiossa, Ball State Universityn kampuksen läheisyydessä, ammuttiin varhain lauantaina, noin yhden aikaan yöllä. Tiedot manitsevat seitsemän haavoittuneen, joista kolme vakavasti. Ampujasta tai ampumisen syystä ei ole vielä tietoja.

Kolmen haavoittuneen kohdalla puhutaan hengenvaarallisista vammoista. Kaikkien henkilöiden tapahtumapaikalla mainitaan olleen paikallisen valtionyliopiston opiskelijoita tai pakkakuntalaisia.

Päivitämme.

Asiasta teki kansainvälisen uutisen Sputnik News tänään. Paikallisesti kertoi Indychannel.

1 Comment

  1. Jussi
    18.5.2019 16:25

    Globarit järjestävät näitä yksinäiden suden yksityisaseilla suorittamia joukkomurhia mediaan, että vähemmän lahjakkaat rehelliset ihmiset alkaisivat vaatia yksityisaseiden takavarikointia, koska kourallisen kokoista globariydintä ja heidän armeijaansa pelottaa kansalaisten omat aseet ja se haittaa suunnitelman etenemistä. Vaikuttaa taas tyypilliseltä jatkosarjan ”väärän lipun alla” eli ”false flag” tämän viikon jaksolta. Niissä on usein mukana näyttelijöitä, mutta voi olla oikeitakin uhreja, koska eihän lain yläpuolinen ”kommunismia muille” globarijohto tunnusta alaluokan ihmisoikeuksia eikä ne uhrit edes kiinnosta heitä enempäa kuin maun menettänyt vanha purkka. Joskus sama uhrinaama on selvästi vaikka Tukholmassa poliisiuhri ja vaika Lontoossa vaikka Stuertti tai konnariuhri. Autoilu ihmismassaan tapauksissa on osalla näytteljöistä vaikka puuttuva jalka jo ennen tapahtumaa, eivätkä näyttelijät ole vapaaehtoisia vaan raa-an kiristyksen alla pakosta toimivia.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top