Sekulaarit maahanmuuttajat luokittelevat Vasemmistonuoret viharyhmäksi

Sekulaarit maahanmuuttajat, siis Suomeen asettuneet ulkomaalaistaustaiset jotka haluavat elää liberaalissa ja suvaitsevassa ympäristössä, noudattaen ohjetta ”leben und leben lassen” -elää ja antaa toistenkin elää-, ovat listanneet omasta mielestään vihaa-lietsovat ryhmät. Joku saattaa yllättyä.

Näin sekulaarit l. uskonnollisia ja muitakin ääri-hihhulointeja karttavat maahanmuuttajat luokittelivat:

Viharyhmälistaus

 • Perussuomalaiset nuoret: Rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, antisemitismi, muslimiviha, etnonationalismi, kytkökset natsiliikkeisiin, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä ja sosiaalisen median alustoilla.
 • Suomen vastarintaliike / Pohjoismainen vastarintaliike: Natsismi, rasismi, antisemitismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, laiton järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään suljetuissa Facebook-ryhmissä ja liikkeen omilla sivustoilla.
 • Soldiers of Odin: Paramilitarismi, rasismi, antisemitismi, muslimiviha, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, partiointi, yleisen turvallisuuden heikentäminen, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä ja sosiaalisen median alustoilla.
 • Antifa: Paramilitarismi, väkivalta, partiointi, yleisen turvallisuuden heikentäminen, antisemitismi, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä ja sosiaalisen median alustoilla, sekä liikkeen omilla sivustoilla.
 • Vasemmistonuoret: Rasismi, kytkökset Antifa-liikkeeseen, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, antisemitismi, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä ja sosiaalisen median alustoilla.
 • Silakkaliike: Rasismi, terrorismin ja islamismin puolustaminen, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä ja sosiaalisen median alustoilla.
 • Roihuvuoren / nykyinen Ala-Malmin moskeija: Islamismi, terrorismi, rekrytointi terroristijärjestöön, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, sharialain tukeminen, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä, moskeijan tiloissa ja sosiaalisen median alustoilla. Tunnetaan kytköksistä ISIS-terroristijärjestön kanssa.
 • Oasis Central Foundation: Islamismi, terrorismin tukeminen, rekrytointi terroristijärjestöihin, kytkökset ulkomaalaisiin ihmisoikeusloukkaajiin, sharialain tukeminen, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä, moskeijoiden tiloissa ja sosiaalisen median alustoilla. Tunnetaan Suurmoskeija-projektista.
 • Suomi Syyria Yhteisö: Islamismi, terrorismin tukeminen, rekrytointi terroristijärjestöihin, kytkökset terroristijärjestöihin, laiton rahankeräys, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, sharialain tukeminen, järjestäytynyt toiminta mainittujen asioiden edistämiseksi. Vihaista keskustelua käydään Facebook-ryhmissä, moskeijoiden tiloissa ja sosiaalisen median alustoilla.

Lähde: Suomen Sekulaarit Maahanmuuttajat 30.01.2020: Suomen viharyhmälista.

Emme ole ihan kaikesta samaa mieltä, ja jätämme mielipiteenmuodostamisen lukijalle. Kun emme palvo auktoriteetteja, otamme runoilija Eino Leinon:

On monta uskoa päällä maan
ja toinen toista kiittää,
mut laulajalla yks usko on vaan
ja hälle se saapi riittää:
Min verran meissä on lempeä,
sen verran meissä on ijäistä
ja sen verran meistä myös jälelle jää,
kun päättyvi päivä tää.

Oi, onnellinen, joka herättää
niitä voimia hyviä voisi!
Oi, ihmiset toistanne ymmärtäkää,
niin ette niin kovat oisi!
Miks emme me kaikki yhtyä vois?
Ja yksi jos murtuis, muut tukena ois.
Oi, ihmiset toistanne suvaitkaa!
Niin suuri, suuri on maa.

Koko runon, Hymyilevä Apollo, voitte lukea täältä.

5 Comments

 1. Loistavaa
  1.2.2020 21:38

  Minä sanoisin että upeaa, mahtavaa!! Olemme onnistuneet jossain, nimittäin tällaiset pelotteet ovat niitä ainoita jotka pitävä muuttoliikettä rajallisena. Emme ole edelleenkään haluttu maa sijaintimme vuoksi. Ja jos tällaiset listat leviävät kansainvälisesti, niin olemme vieläkin syrjitympi maa. Mikä on pelkästään hyvä suomalaisille ja seuraaville sukupolville.

  Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  2.2.2020 09:59

  Ns. silakkaliikkeen eilinen torisekoilu osoittaa, että laajeneva osa liberaaleista ja suvaitsevaisista suomalaisista tolkun-ihmisistä välttelee näitä ”suvaitsevaisuuden” nimissä kohkaavia ääriliikkeitä, ja niiden ihmisien syrjintään ja ahdisteluun perustuvaa toimintatapaa. Joku viisas ennusti jo sukupolvi sitten näin:

  ”Tulemme näkemään mitä suurimman suvaitsemattomuuden nousevan puolustamaan suvaitsevaisuutta.”

  Ennuste on toteutunut jo 150 %:sesti: Meillä on ”Anti”fasistit, on ”Varissuoverkosto”, ihmisten herjaamiseen keskittyvä nettipalsta Pif, ja viimeisin tulokas tämä Silakkaliike, joka antaa jo sloganeissaan ymmärtää, että organisoivat parvihyökkäyksiä nettikirjoittajia kohtaan. Syksyllä eräs nuorisobändissä soittava kaveri menetti työpaikkansa, kun työnantajaan kohdistui #parvihyökkäys, ja tekijät vielä ylpeilivät asialla.

  Kaverin bändi oli ottanut vastaan keikan joissain bailuissa, joista #äärisuvaitsevaiset eivät pitäneet, ja joutuu etsimään uutta duunia. Mielestäni ay-liikkeenkin pitäisi reagoida #työmaaterroriin, mitä tämä tapaus on.

  Jo syksyllä 2015 Helsingissä, rajat-kiinni-mielenilmaisusta poistumassa olevan henkilön kimppuun hyökkäsi joukko äärisuvaitsevaisia. Tämä tapahtui Porthanian edessä, mikä paikka ei ollut sattuma. Äärisuvaitsevaisto on siis yksi väkivaltainen ääriryhmä muiden joukossa. -Kaikilla herkuilla.

  Vastaa
  1. "Meillä on voimaa..."
   2.2.2020 11:29

   Sain eilen todella hyvät naurut kun katsoin niitä kuvia MV:stä. Että nauratti. Vai vielä ”virallinen” lukumäärä 800-1000 henkeä. Ehkä ne laski some-henkilötkin mukaan vähän niinkuin ”pohjaksi”.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    3.2.2020 20:22

    Taponen oli poliisin puolesta laskemassa, ja laski ittensä noin 800 kertaan?

    Vastaa
 3. Tari Jervo
  3.2.2020 00:38

  Monikultturismi eli poliittinen punavihermarxilainen vihaideologia on…

  A) Rikkaus
  B) Rauhanideologia
  C) Psyykkinen sairaus

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top