Silja Symphonyn vuoroja peruttu teknisen vian vuoksi

Silja Symphonyn vuorot eilen 27.10. Tukholmasta ja tänään maanantaina 28.10. Helsingistä on jouduttu perumaan teknisen vian vuoksi.

Laivan evävakaimessa ilmeni vikaa laivan saavuttua Tukholmaan sunnuntaina 27.10. aamulla. Tekniset asiantuntijat ja laivan miehistö ovat yrittäneet ratkaista vikaa eilisen päivän aikana. Valitettavasti vikaa ei ole saatu korjattua yrityksistä huolimatta.

Laivalla oli eilen noin 2100 matkustajaa. Heistä n. 700 oli ruotasalaisia, joilla on ollut mahdollisuus palata kotiin, mutta osa heistä on jäänyt yöpymään laivalle. Suomalaisista matkustajista n. 700 palaa aamulla lähteneellä Baltic Princess aluksella Turkuun. Heille on järjestetty bussikuljetukset Turusta Helsinkiin. Osa kansainvälisitä matkustajista n. 50 palasi Helsinkiin yhtiön Tukholma-Turku-reitin laivalla Galaxyllä, jotta he ehtisivät paluulennoilleen. Loput laivalla olevat matkustajat siirtyvät Serennade aluksella takasin Helsinkiin, kertoo Marika Njod Tallink Siljalta Extralle.

Kymmeneltä aamulla ei ollut vielä saatu vikaa korjatuksi, mutta sukeltajat jatkavat vian selvittämistä. Tallink Silja tiedottaa asiasta, kun vian korjauksesta tiedetään tarkemmin, Njöd kertoo.

Tallink Siljan asiakaspalvelu on yhteydessä matkustajiin. Pahoittelemme ikävää tilannetta ja matkustajille tästä aiheutuvaa vaivaa ja harmia, Njöd sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top