Silmitöntä väkivaltaa yksityisasunnossa huumeiden kera

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään kaksi lahtelaista miestä epäiltyinä törkeään ryöstöön, törkeään pahoinpitelyyn ja vapaudenriistoon.

Teot tapahtuivat yksityisasunnossa Lahden keskustassa keskiviikkona 24.10.2018. Poliisilla oli pidätettynä kolme henkilöä, mutta yhden osalta vangitseminen ei ollut tarpeellista.

Uhrina on 19 -vuotias mies, joka meni asuntoon entuudestaan tuntemien miesten pyynnöstä. Häntä pidettiin asunnossa väkisin ja häneen kohdistettiin silmitöntä väkivaltaa reilun kahden tunnin ajan.

Häntä lyötiin ja potkittiin ympäri vartaloa. Nyrkin lisäksi lyömäaseena käytettiin rautaista teleskooppipamppua. Lisäksi häntä ammuttiin kaasutoimisella kuula-aseella läheiseltä etäisyydeltä kymmeniä kertoja. Aseen kuulia oli uhrin ihon sisälläkin.

Hänen suunsa oli teipattu ilmastointiteipillä eikä hän päässyt huutamaan apua. Myös uhrin korvaa oli viillelty pahasti. Uhri on saanut hoitoa vammoihinsa ja hän on päässyt pois sairaalasta.

Tekijät ovat iältään 24- ja 20 -vuotiaita. He olivat vahvasti huumausaineiden vaikutuksen alaisina. Motiivi vaikuttaa olevan velanperintä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top