Sipilän pahoinpitelystä nostettu syyte

Entiseen pääministeriin Juha Sipilään kohdistuneessa pahoinpitelytapauksessa on nostettu syyte. Syytekohta on pahoinpitely. Aiemmin tapauksessa on saanut sanktion eduskunnan virkamies, joka antoi medialle pahoinpitelyä koskevia tietoja.

Rikoksesta epäilty on esitutkinnassa kiistänyt syyllistyneensä pahoinpitelyyn. Haastehakemus on toimitettu Helsingin käräjäoikeuteen. Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa, kertoo Syyttäjälaitos tänään.

Nyt syytteeseen tullut tapaus sattui tammikuun alussa, Sipilän ylittäessä Mannerheimintietä lähellä Eduskuntataloa. Nyt syytteen saanutta miestä epäillään Sipilän pahoinpitelemisestä. Eduskunnan turvallisuuspäällikkö Jukka Savola on irtisanottu virastaan, hänen annettuaan median käyttöön Eduskuntatalon valvontakameran tallenteen, jolla näkyi kuinka joku mies -ilmeisesti epäilty- tönäisi kansanedustaja Sipilää.  Sipilän kuvaus tapahtuneesta ei saa ihan täysin tukea videolla nähdystä.

4 Comments

 1. Kai Ruonala
  21.4.2021 15:34

  ”Oikein nyrkillä lyötiin” 😀
  Saiko taltioinnin julkaissut virkamies syytteen henkisestä pahoinpitelystä,
  kun Sössilä jälleen kerran osoittautui VALEHTELIJAKSI?

  Vastaa
 2. Bedduri Orbo
  21.4.2021 15:49

  Pahoinpitely, hyökkäys, väkivallan teko, jne. uutisoi maksettu p-media.

  Tapahtumasta olevalla videolla kaveri näyttäisi taputtavan lesta-petturia vaan selkään kerran. Ehkä vain sanoi ”teetpä ansiokasta työtä”.

  Videon julkaisija sai pikapotkut ja melko varmaan käräjäoikeus määrää kaikki paperit salaisiksi (kuten lesta-jussi vaati jo kaikkea asiaan liittyvää salattavaksi aikaisemmin), että totuus ei paljastu. Tässä vaan yritetään saada kaverille pakolla tuomio ja oikeutusta sille että jokainen kulkija saadaan tutkia milloin vain, pidättää, puhelimet ja tietokoneet urkkia, jne, jne. Eli lisää poliisivaltiota, kun kansa on nousemassa valtaeliitin kusettamista vastaan.

  Vastaa
 3. Missä luvattu talo?
  21.4.2021 16:19

  Ilta-pa#### kirjoittivat että Juhaa olisi lyöty. Mutta kaikki jotka näkivät ko. videon niin näkivät että se oli kevyttä vähän voimakkaampi tönäisy. Myös Juha uhriutui KEPUlaiseen tapaan ja ilmoitti Ilta-pa####### hetimiten että ”kyllä siinä lyötiin”. Olis vaan hiljaa ja antais se talonsa matuille.

  Vastaa
 4. murre iisakki riepunen
  22.4.2021 07:53

  Vale – Pukin liehuvaa viittaa ylleen sovittava Sipilä saakoon kyseisestä asusteesta ikuisen painolasti, kiviä rekeen vaan per…e.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top