Sipilän pahoinpitelystä tuomio tänään

Entistä pääministeriä Juha Sipilää pahasti pidellyt mieshenkilö on tänään tuomittu sakkoihin Helsingin käräjäoikeudessa.

Oikeus totesi syytetyn tehneen ruumiillista väkivaltaa Juha Sipilälle, ja tuomiota tuli 80 päiväsakon verran, a´ 6 €, joka tekee maksettavaa 480 €.  Tuomittu oli tunnistanut Sipilän entiseksi pääministeriksi, ja lähestynyt häntä. Uhattuaan Sipilää pahoinpitelyllä, tuomittu oli seurannut perässä, pääministerin lähdettyä ylittämään katua. Tässä yhteydessä hän oli lyönyt Sipilää selkään nyrkillä.

Entisen pääministerin pyydettyä puhelimitse todistajaa kutsumaan poliisin paikalle, pahoinpitelijä oli poistunut. Tuomittu oli tapauksen takia ollut poliisin kiinniottamana 09.02. klo. 19:50 – 10.02. 2021 klo. 15:30 asti. Hän myönsi oikeudella taputtaneensa Sipilää selkään tai olkapäälle. Tuomio annettiin pahoinpitelystä Rikoslain 21 luvun 5.§:n ja 6. luvun 5.§:n mukaan. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

5 Comments

 1. pöh
  7.9.2021 15:41

  Ei varmaan pitäs sanoa, mutta Sipilä on aiheuttanut aika paljon pahempaa, mm satoja suomalaislasten raiskaamisia, eikä ole siitä ikinä joutunut vastuuseen.
  Korjataan nyt vielä että tarkoitan sitä kun lähetti koko lähi-dälle kutsun tulla Suomeen.

  Vastaa
 2. Obelix
  7.9.2021 17:32

  ”Tuomittu oli tapauksen takia ollut poliisin kiinniottamana 09.02. klo. 19:50 – 10.02. 2021 klo. 15:30 asti. Hän myönsi oikeudella taputtaneensa Sipilää selkään tai olkapäälle. Tuomio annettiin pahoinpitelystä Rikoslain 21 luvun 5.§:n ja 6. luvun 5.§:n mukaan.”

  Tuomittu olisi päässyt paljon vähemmällä ja kiinniottoaika olisi ollut 09.02 vain, klo. 19:50 – 20:00, jos hän olisi myöntänyt huitaisseensa Sipilää heinällä, sekä olisi luovuttanut – häpeillen – rikoksentekovälineen vapaaehtoisesti poliisille.🤣 Toki maksettavaa tuli tästä spontaanista farssista 480 €. Päätelköön kukin tykönään tuliko sakko pahoinpitelystä, vaiko tuomitun tohtimisesta.

  Vastaa
 3. Kainuunkonkari
  7.9.2021 18:58

  Se julkisuudessa ollut video viittasi Sipilän valehdelleen tilanteesta jo alkuun, eikä sipilällä ollut esittää edes mustelmaa. ”Taitava ja rehellisenä tunnettu” poliitikko olisi pyytänyt avustajaa humauttamaan pienen sinelmän, mutta avustajalta puuttui ranteet ja Sipilältä uskallus tuntea pienintäkään epämukavuutta, mitä ei ole itse muille aiheuttanut. No, eiköhän ihmiset opi, että taputuksen aika on ohi ja valehteluun on vastattava tiukoilla kysymyksillä ja kylmillä katseilla.

  Vastaa
 4. murre iisakki riepunen
  7.9.2021 19:54

  Miehellä vakaa aikomus onnitella entistä pääministeriä onnistuneista bisneksistä, sekä suomen kansan puolesta tehdystä työstä, lähes pyyteettömästi miesparka on uurastanut meidä rahvaiden puolesta, onnea toivottaen olkapäätä kädellä hipaisten miehelle sakko, törkeää. Oikein nyrkkein muksittiin, taisi Sipilä kauhunsekaisin tuntein kertoilla…satusetä..per..e.

  Vastaa
 5. juha II
  7.9.2021 23:09

  Varokaa edes täten tästä eteenpäin kaikki ”olalle taputtelijat”! Tämä oli ennakkotapaus!!!

  Syytetyn olisi pitänyt tyytyä haistattelemaan aivan kuten nouseva nuorisommekin tekee! Hän olisi voinut vielä vedota siihen, että ”menkääpä käymään nykyisissä päiväkodeissa”!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top