Sisäministeriö kerää mielipiteitä maahanmuuttopolitiikasta, -Sinäkin voit vaikuttaa

Kerro näkemyksesi maahanmuuttopolitiikasta Otakantaa.fi-palvelussa

Sisäministeriö asetti kesäkuussa hankkeen, jonka tehtävänä on määritellä pitkän aikavälin tavoitteet Suomen kokonaisvaltaiselle maahanmuuttopolitiikalle. Työn taustaksi kartoitetaan nyt kansalaisten ja maahanmuuttajien ajatuksia.

Kyselyssä pyydetään näkemyksiä siitä, minkälaista maahanmuuttopolitiikkaa Suomi tarvitsee. Ehdotukset maahanmuuttopolitiikan kehittämiseksi voivat olla strategisia tai konkreettisia. Näkemyksille toivotaan lisäksi tiivistä perustelua. Kyselyyn voi vastata 30.11. saakka.

Maahanmuuttopolitiikka on laaja politiikan ala. Sillä ohjataan muun muassa sitä, miten Suomeen saadaan tarvittavia työntekijöitä ulkomailta, millä perusteilla Suomesta saa turvapaikan tai oleskeluluvan, millaisia viranomaisprosesseja maahanmuuttajat kohtaavat ja millaista kotouttamista heille tarjotaan.

Kokonaisvaltaisella maahanmuuttopolitiikalla sisäministeriö haluaa koota samaan keskusteluun eri toimijoiden tehtäväkentät ja linjata niille yhtenäiset tavoitteet. Kokonaisvaltaisuus tarkoittaa yhteistyötä ja eri toimijoiden osallistamista. Hankkeen aikana on tarkoitus kuulla laajasti yhteiskunnan näkemyksiä.

11 Comments

 1. Keijo Korva
  5.11.2021 16:17

  Tuonne pitäisi laittaa Pauli Vahteran laskelmat maahanmuuton kustannuksista ja hänen uusimman kirjoituksensa perustelut miki humanitäärinan maahanmuutto pitäisi kokonaan lakkauttaa heti.

  Nyt siellä oli vain jotain unelmahöttöä laitettuna 🙁 Miten ihmeessä tuonne pääsee kirjautumaan, kun mitään kirjautumisnamiskaa ei ole ja vain kirjautuneet voivat vastata ? Ehkä tässä haittaa se, että olen ulkomailla työreissulla, niin tänne ei näy sama sisältö.

  Vastaa
  1. Snif
   5.11.2021 18:05

   No, eipä voi kommentoida ko paikkaan.
   Luulempa että tuo on jotenkin auki vain noille helvetin umpisuvakeille ja kohta siltä ulostetaan ”tieto” että 100% suomalaisista kannattaa islamistista suomen tuhoamista.

   Vastaa
  2. Pekka Kemppainen
   5.11.2021 20:01

   Totta.

   Vastaa
 2. Jkuikka
  5.11.2021 18:58

  ”Miten ihmeessä tuonne pääsee kirjautumaan, kun mitään kirjautumisnamiskaa ei ole ja vain kirjautuneet voivat vastata..”

  Kun kukaan ei vastaa niin se on vahvistus ettei mitään tarvitse muuttaakaan. 😀

  Mutta jos tuonne jossain kohtaa pääseekin jollain pankkitunnuksilla, suosittelen pohtimaan mahdollista haudattua raatoa; ehkä kyseessä on klopalistien tapa hankkia väärinajattelijoiden henkilötietoja. Kyllähän näet eri mieltä saa olla, muttei sentäs väärää mieltä..

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   5.11.2021 20:05

   Ylin rivi: Hankkeet – Tietoa palvelusta -Kirjaudu

   https://www.otakantaa.fi/fi/kayttaja/rekisteroidy/

   Vastaa
   1. Snif
    5.11.2021 23:06

    Ei oikein lämmittä antaa mitään oikeuksia sisäministeriölle minun koneisiin.

    Vastaa
   2. Päivitys
    8.11.2021 02:33

    Kiitos vihjeestä!
    Vastasin kyselyn.

    Vastaa
 3. Obelix
  5.11.2021 20:49

  ”Mutta jos tuonne jossain kohtaa pääseekin jollain pankkitunnuksilla, suosittelen pohtimaan mahdollista haudattua raatoa; ehkä kyseessä on klopalistien tapa hankkia väärinajattelijoiden henkilötietoja. Kyllähän näet eri mieltä saa olla, muttei sentäs väärää mieltä..”

  Raatoa, halvatun hyvä huomio! Kaiken karvaisilla internationaaleilla, mutta erityisesti stalinisti-kommunisteilla on ollut aina tapanaan pitää päivitettynä ns. NAAMAKIRJAA tuntemistaan kansanvihollisista – Suomessa jo vuoden 1944 syksystä lähtien – jonka naamakirjan perusteella kansanviholliset haetaan kotoaan tai tavattaessa kuljetettaviksi, aina pikkutunneilla, siinä klo. 4,15 kieppeillä ns. _uudelleenkoulutusleireille_ katumaan julkilausumiaan. Toinen vaihtoehto onkin tulla kuopatuksi puskutraktorilla työntämällä – niiltä sijoiltaan – heti teloituksen jälkeen ”armeliaan” huomaavaisesti merkitsemättömään joukkohautaan, pitkän, mutta säästeliään ohuen kalkkihunnun alle – pois silmistä ja tilastoja rumentamasta.

  Vastaa
 4. juha II
  5.11.2021 23:39

  ”Laajasti!”

  Ja paskan marjat!!!

  Kysellään ainoastaan vihreiltä, sossuilta, antifalta, BLM:ltä, SPR:ltä, Migriltä, Vastaanottokeskuksilta, Varisverkostosta, Rasmukselta, matu ghetoista, kepuliineilta, kokkareilta ja lukemattomilta määriltä muilta määrittelemättömiltä tyhjäpäiltä!!!

  Vastaa
 5. Minä
  6.11.2021 06:06

  Siinä taitaakin olla mielipiderekisteri, koska pitää rekisteröityä nimellään ennen kuin voi kertoa mielipiteen.

  Vastaa
 6. Minä
  6.11.2021 06:07

  Kirjautumispakolla varmistetaan, että saaddaan pääasiassa sopivia mielipiteitä, koska väärää mieltä olevat eivät ole kovin innokkaita kertomaan mielipiderekisterille, että mitä mieltä ollaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top